Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masini de teren super modificate sau construite de la zero - niste hidosenii

Max

Postări Recomandate

Re: Masini de teren super modificate sau construite de la zero - niste hidosenii

No mai Danutz ii cam gata masina. Iote doua filme si zimi dc ii urata au ba. Adica dc trece de standardele tale :P

...jos palaria! :h5

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator mao

Re: Masini de teren super modificate sau construite de la zero - niste hidosenii

:)) ma gandeam eu, dar Max se face ca nu vede :)))) eu stiu ca ii p-aci da` tace :D

multumim pt aprecieri

Editat de Astral
Link spre comentariu

Daca cei din offroad dispuneau de fonduri ca si cei din formula1 sau rally raid sigur apareau si masini de offroad frumoase si functionale in acelasi timp!!!

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

sa stii ca imi place si mie masina sa fie modificata dar sa isi mentina macar cat de putin forma intitiala, sa se stie macar ca a fost un Samurai sau ce o fi ea

Exemplu:

Si daca pe un sasiu de Pajero trag un motor BMW si caroserie Samurai cu punti de Toyota faruri de Jeep...si mai scot de pe caroserie cateva kile...ce mai conteaza aspectul?...sau cum definesti ca marca masina aia?...

Insa plecand de la un Samy sa zic si schimbi ''doar'' motor/punti atunci da poate sa ramana la o forma aproape de designul original...

@Mao...bunaciune de la gat in jos...adica o strica fata...:ha:...acolo mai aveai ceva de coafat in rest felicitari.

Pe de alta parte vorba lui stef...who cares de cum arata?conteaza sa mearga...

Link spre comentariu

Vizitator mao

Pe de alta parte vorba lui stef...who cares de cum arata?conteaza sa mearga...

asta am spus si eu din prima :)

mersi de aprecieri, dar cu fata nu ne-am prea descurcat ca nu ii placea fondul de ten numai noroiul de ten :P

Link spre comentariu

Fata e nasoala,nu are cum sa arate bine cand ii faci boticul asa de inalt :grin:

Din lateral si din spate e ok :wink:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Fata e nasoala,nu are cum sa arate bine cand ii faci boticul asa de inalt :grin:

Mie personal imi place foarte mult proiectul Patrol facut de voi pentru DanS. Mi se pare primul Patrol de la noi care arata mai bine ca originalul...

Eu mi-am propus ca pe viitor sa incerc sa-i fac un face-lift la proiectul terminat recent:

544680_3449004382654_1197050626_59917187_79688297_n.jpg

Am preferat insa sa pastrez cat mai mult din partea tehnica - motor, punti, cutie, transmisie si 1/2 din sasiu :grin: La un moment dat am cochetat cu ideea sa pastrez botul original, dar probabil ar fi trebuit sa schimb cate doua masti de plastic pe concurs :cr1:cr1

20120403_164129.jpg

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Vizitator mao

nu contest ca e urata sau frumoasa, dar fata a iesit chiar joasa rau de tot (vorbind de capota), vizibilitate f buna la capota scurta

Link spre comentariu

Ceva este destul de evident: pana acuma numai Patrol a fost modificat mai grav .Sunt curios cum va arata masina lui Abdul cu monstrul ala sub capota.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

No mai Danutz ii cam gata masina. Iote doua filme si zimi dc ii urata au ba. Adica dc trece de standardele tale :P

Am tot stat si m-am uitat la ea. Nu imi place botul. Sincer. Deloc. In rest e ok. No ofence.

Important e ca sa mearga bine... :grin:

Link spre comentariu

Vizitator mao

Ceva este destul de evident: pana acuma numai Patrol a fost modificat mai grav .Sunt curios cum va arata masina lui Abdul cu monstrul ala sub capota.

:))) merje aia de rupe, in schimb are o inaltime la capota de tre sa stai in picioare sa vez ceva :)

a iesit f frumoasa a lui Abdul si merge de rupe

Link spre comentariu

Vizitator mao

Am tot stat si m-am uitat la ea. Nu imi place botul. Sincer. Deloc. In rest e ok. No ofence.

Important e ca sa mearga bine... :grin:

Ma Dane nu mai erau spoilere de Matiz la oferta si altceva nu s-a permis :P

Link spre comentariu

Si asta tot Patrol e,i-am ingustat capota,i-am strampat grila si a pastrat si cat de cat designul Nissan.

296534_277780022262152_227586430614845_878487_696391095_n.jpg.20b8ce611be51bb9493ca9d38ed4ca50.jpg

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator mao

Mie imi place f mult a lu' Dan doftoru cum a iesit :)

Link spre comentariu

Merci frumos de aprecieri :h5

Si mie imi place mult dar acum m-am indragostit de toyota pe care o am in lucru :ha:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Razvanuta daca la grla fata ii vopsesti cu negru partea de jos (cea cu gauri de aerisire) o sa arate mult mai bine :wink: (nu o sa mai para botul asa Mare)

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Razvanuta daca la grla fata ii vopsesti cu negru partea de jos (cea cu gauri de aerisire) o sa arate mult mai bine :wink: (nu o sa mai para botul asa Mare)

Exact asta incercam sa fac acum o simulare dar nu prea le am cu paintul. As fi facut si partea de sus in gri deschis ca sa dea impresia de masca separata :ha::ha::ha:

Oricum, sa speram ca ramane tabla dreapta dupa Iasi ca se pare ca azi a inceput deja sezonul de ploi...

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Lasa spray-ul, lasa simularile ... trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ... toate masinile tale (de off road) au fost urate cu spume ... ce rost are sa incerci sa schimbi ceva :ha::hl

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

asta am spus si eu din prima :)

mersi de aprecieri, dar cu fata nu ne-am prea descurcat ca nu ii placea fondul de ten numai noroiul de ten :P

Sunt convins ca o sa mai lucri la mutritza masinii...eu inca culeg date...desi nici un caz nu despre aspect.

Nu ma intereseaza cum arata...da sa ma duca...

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare