axel_ro81 Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Salutare! Cum am scris si in titlu am o problema cu contactul la un Wrangler YJ. pur si simplu nu mai intra cheia in contact ... Ma intereseaza daca a mai patit cineva ceva de acest gen , sau/si astept sfaturi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Problema contact Jeep Wrangler Buna seara Nu ai incercat cu alta cheie ?:ha::ha: :ha: bineinteles ca glumesc BINE AI VENIT IN ,,GASCA" ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axel_ro81 Postat Mai 12, 2012 Autor Partajează Postat Mai 12, 2012 (editat) Re: Problema contact Jeep Wrangler Salutare dl. Alin ! Crede-ma ca inca nu am avut timp sa probez acele arcuri dar urmeaza cat de curand si rezolvam treaba intr-un fel sau altul. Referitor la problema mea, am incercat cu cheia care trebuia dar nu vrea si chear (chiar) nu inteleg ce s-a intamplat. Editat Mai 12, 2012 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 (editat) Re: Problema contact Jeep Wrangler ......Eu doar am presupus ca tu esti Suna-ma cand esti la masina sa dau o fuga pana la tine poate reusim sa o obligam sa intre .Daca nu vrea, sunt alte variante de a nu tine masina pe tusa. ALIN:h5 Editat Mai 12, 2012 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate