Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Platforma libera zona Moldova

Klez

Postări Recomandate

Am un Transit autoplatforma de 3.5 t , pe care il folosesc in mod special pt a transporta un pavilion apicol si o rulota prin tara, in special e timpul verii, de obicei Din Suceava spre sud (BR,GL) . Duc stupii la treaba in sud, ma intorc cu masina goala acasa. Cine va avea nevoie de carat masini sau marfa si se va intersecta cat de cat cu traseul meu anuntat, ne lipim. Pretul, e ca pentru forumisti, contra-valoarea carburantului cat timp am marfa clientului in spate si o ciorba cat stam la o barfa. Mai ieftin ca o franzela :wink:

Prima cursa, va fi astazi 16.05.12, din Pascani-Suceava, plecare pe la ora 2 AM.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Platforma libera zona Moldova

SALUT.

Si pe proprietar, si oferta.:banana

Voi avea de transportat un G-ut (461 in 3 usi) pe ruta Galati - Tg Mures, la

Liviu Iernean sa-i schimbe motorul, apoi retur.

Crezi ca ne putem organiza???

Stima, Catalin Galati.:tk

Link spre comentariu

Sal`tare. In principiu, prin zona GL-BR voi ajunge debia pe luna viitoare. Daca voi avea drum prin zona pana atunci si voi avea platforma goala, iti voi da un telefon din timp, sa te anunt. Sa-mi dai pe pm numarul.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Luni, 28, platforma libera pe ruta Suceava - Vatra Dornei si retur. Ora plecarii inca nu o stiu exact.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Platforma libera pe 30.06 sau 1.07 , pe ruta Braila-Galati-Tisita-Adjud-Bacau(Comanesti)-Suceava. Am un motor de adus, deci mai incape o masina sau alta marfa.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Pe 17 sau 18 Iulie, platforma disponibila pe ruta Suceava - Ianca (Ramnicu Sarat). Ruta se poate modifica dupa preferintele clientului, de ex pot merge Suceava-Bucuresti. Acelasi contact: 0745.91.31.61 // 0784.016.800

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Platforma disponibila sapt asta, pe Miercuri sau Joi, pe ruta SV-IS si retur (in aceeasi zi). Spatiu: 1 auto sau 2 tone marfa (mobila, bagaje pt studenti, etc). Pentru detalii, astept telefon: 0745.91.31.61 // 0784.016.800

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Platforma disponibila, vineri, 03-08-2012 ora 07:00, pe ruta suceava-iasi si retur in aceeasi zi pe seara. Spatiu: 1auto sau 2 tone marfa. Acelasi contact: 0745913161.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare