coxmotorsport Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 toyota lj 73 din 1992 Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! super fain arata...sa ai bafta de ea! mai da detalii si poze (cu interiorul) "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! merci , 2.5 motorul , 178.000 km masina e ok, promit sa revin cu poze cat de curand si o sa am si nevoie de cateva sfaturi de la cunoscatori dar mai intai sa rezolv cu formalitatile de inmatriculare !!!! Bafta multa si respect ! Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Niceee ! Buna treaba ! Sa te plimbe sanatos ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! hai fratica da cu pozele alea !:grin: cat te costa inmatricularea (in judetul Bulgaria sau aci la noi?)... :be "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! sa o noroiesti sanatos ! :less LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Iunie 15, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! dau statul in judecata astept vreo 6 luni si sper sa se rezolve!:gr1 multumesc de aprecieri ! mai sunt cateva mici chestii de rezolvat la ea dar in mare e originala! Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 (editat) Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Va salut! Am avut ceva probleme si am incercat sa vand masina pt. a le rezolva, intre timp sau rezolvat si am luat decizia sa nu o mai vand si voi incerca sa o pun la punct . Sigur o sa am nevoie si de experienta voastra cu sfaturi ! Am inmatriculato' si am inceput sa cumpar cate ceva la masina!: j Editat August 30, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! +Like :h5 ala e capac de baie de ulei? imi poti spune de unde si cu cat l-ai luat? "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Superba masinuta sa te bucuri de ea. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 (editat) Re: TOYOTA LAND CRUISER LJ 73 - 2LT "cox" Multumesc frumos! da este baie de ulei, pt. ca cea de pe masina este foarte ruginita si nu vreau sa fac o inprovizatie, suduri si alte minuni , am ales sa cumpar una noua, a fost destul de scumpa vreo 2200 ron, este originala ! Am comandato' la autonet dupa codul 12101‑54232 dar pare ca se schimba codul in 12101-54233 . Editat August 30, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Cum ai rezolvat cu inmatricularea ? Cat te-a costat ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 (editat) Re:TOYOTA LAND CRUISER LJ 73 - 2LT "cox" Cum ai rezolvat cu inmatricularea ? Cat te-a costat ? Am actionat statul in judecata pt. ca taxa este abuziva, am castigat procesul, dupa acea am asteptat 15 zile sa se faca recurs (nu sa facut si nici nu se face pt. ca stiu ca il pierd) si am inmatriculato' cu sentinta! ( nu ma costat nimic pt. am o ruda care este avocat si ma ajutat) costurile au fost cele de la RAR omologare individuala 800 ron si taxele obisnuite asigurare 500 ron si impozit 900 ron. Cu sentintza in mana stampilata de judecatoria Brasov, am fost la biroul de inmatriculari si in 30 de minute am primit numerele, talonul a venit prin posta. Dureaza intre 3 si 6 luni, la mine procesul a durat 4 luni ! :jp1 Editat August 30, 2012 de coxmotorsport sau schimbat prioritatile. (ms) Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Re:TOYOTA LAND CRUISER LJ 73 - 2LT "cox" sper sa va placa noile mele achizitii!!! Niste frane un ambreaj , becuri, ceva pe la homocinetica, simeringuri dastea :care Editat Septembrie 6, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 (editat) Re:TOYOTA LAND CRUISER LJ 73 - 2LT "cox" Azi m-am apucat de treaba, am scimbat baia de ulei, simeringul de la arbore partea cu volanta, ambreajul complet + rulmentul care ghideaza priza de la cutie, simeringurile de la reductor amandoua fata + spate, ulei in reductor si in cutie ( cutia am spalato' un pic ), ulei in diferential spate ( ocazie cu care am descperit ca am autoblocant " lsd " pe puntea spate) incet, incet, mai trebuie sa vina ceva la puntea fata sa o fac si pe asta. Pozele sun cu telefonul ! Poate ma sfatuiti un pic cu suspensia pt. masina "ome" sau " iron man" , nu prea as vrea sa inalt mult masina ( am vazut ceva la ome 30 mm fata si 40 mm spate ) si cred ca mai mult de un troliu pe fata nu o sa primeasca, daca pe jantele originale daca merg gume de 32x11,5x 15 , daca merg si cum se comporta masina cu ele .Mentionez ca am montat deja pe masina flanse distantiere de 30 mm! Editat Septembrie 10, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: TOYOTA LAND CRUISER LJ 73 - 2LT "cox" Azi m-am apucat de treaba, am scimbat baia de ulei, simeringul de la arbore partea cu volanta, ambreajul complet + rulmentul care ghideaza priza de la cutie, simeringurile de la reductor amandoua fata + spate, ulei in reductor si in cutie ( cutia am spalato' un pic ), ulei in diferential spate ( ocazie cu care am descperit ca am autoblocant " lsd " pe puntea spate) incet, incet, mai trebuie sa vina ceva la puntea fata sa o fac si pe asta. Pozele sun cu telefonul ! Poate ma sfatuiti un pic cu suspensia pt. masina "ome" sau " iron man" , nu prea as vrea sa inalt mult masina ( am vazut ceva la ome 30 mm fata si 40 mm spate ) si cred ca mai mult de un troliu pe fata nu o sa primeasca, daca pe jantele originale daca merg gume de 32x11,5x 15 , daca merg si cum se comporta masina cu ele .Mentionez ca am montat deja pe masina flanse distantiere de 30 mm! Poti sa mergi si pe Tough Dog : http://www.4x4store.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=14 Sau OME : http://www.4x4store.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=32&Itemid=2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Salut, foarte multa grija ai de masina ta observ :) si ma bucur pentru tine. Mie mi-au fost de folos pozele la filtre, am "furat" codul de pe filtrul de ulei ca trebuia sa schimb si eu uleiul (data trecuta mi-au dat alt filtru dupa seria de sasiu... nu se potrivea filetul). Ma "paste" si pe mine un ambreiaj, poti sa-mi spui cat te-a costat ? EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Re:TOYOTA LAND CRUISER LJ 73 - 2LT "cox" 1050 ron Sachs Clutch Kit 3000 950 902 850 ron HERTH+BUSS JAKOPARTS J2002306 pe langa kitul de ambreaj disc placa si rulment mai poti sa schimbi si rulmentul ala mic din arbore (ghideaza priza) care il gasesti pe original si are codul: 90363‑12002 .Daca tot unbli peacolo faci o treaba calumea !:arrow: Editat Septembrie 11, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! eu as fi schimbat si semeringul de la arborele cotit,ca sa fie treaba intradevar "ca lumea" Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Azi m-am apucat de treaba, am scimbat baia de ulei, simeringul de la arbore partea cu volanta... eu as fi schimbat si semeringul de la arborele cotit,ca sa fie treaba intradevar "ca lumea" Cred ca a facut si operatia asta :grin: Editat Septembrie 12, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Cred ca a facut si operata asta :grin: asa este l-am schimbat si pe acesta ! (era mai sus intr-o poza cu simeringurile de planetara, am crezut ca se deduce, scuze de omisiune!!!) Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 (editat) Re: Dupa un an si ceva de cautari ! ma mai gandesc la niste enkei-uri de 8,5 (vinde cineva un lj 70 argintiu in bucuresti si are rotile astea, sper sa nu se supere ca ii folosesc poza pt. a fi mai explicit , dar sunt destul de rare si nu stiu daca o sa gasesc) ramane de vazut ! Editat Septembrie 12, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Salutare Ai mentionat un site mai sus de unde ai cumparat baia de ulei. Mi-l poti da complet ? Incerc sa-l caut pe google si nu reusesc. Se pot comanda piese si pentru Opel de acolo ? merci “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Salutare Ai mentionat un site mai sus de unde ai cumparat baia de ulei. Mi-l poti da complet ? Incerc sa-l caut pe google si nu reusesc. Se pot comanda piese si pentru Opel de acolo ? merci "AUTONET" aduce orice doar ca trebuie sa gasesti pe cineva care are contract cu ei, sau un magazin de piese sa faca comanda acolo la depozit ! Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Adica ti-ar placea jantele mele cum s-ar zice :) (nu, nu eu vand masina din bucuresti) Eu le-am avut la vanzare ca ma gandeam la niste jante din otel mai degraba, dar intre timp nici eu nu mai stiu ce sa cred, parerile sunt impartite. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate