coxmotorsport Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Adica ti-ar placea jantele mele cum s-ar zice :) (nu, nu eu vand masina din bucuresti) Eu le-am avut la vanzare ca ma gandeam la niste jante din otel mai degraba, dar intre timp nici eu nu mai stiu ce sa cred, parerile sunt impartite. asa este imi plac! pacat de a patra janta care a fost maltratata! Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Da, sunt frumoase, eu am pus janta aia pe spate. N-are nimic, si de atunci am fost in teren (nu de voie, ci de nevoie) si n-are nimic. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 (editat) Re: TOYOTA LAND CRUISER LJ 73 - 2LT "cox" Poti sa mergi si pe Tough Dog : http://www.4x4store.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=14 Dupa ce am stat aztazi de vorba cu "macfero" ma gandesc destul de serios la suspensia "Tough Dog" , dar mai sapam un pic sa vedem ce oferte mai primim, pana acum e inbatabil!!! Daca aveti ceva opinii constructive, nu cred ca mi-ar prinde rau! Editat Septembrie 13, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Eu folosesc de peste un an si jumatate niste suspensii +6 cm ( arcuri + telescoape ) aduse prin Liviu Iernean (0745010380 ) de la http://www.traction4x4.it http://shop.traction4x4.it/product.php~idx~~~552~~datasetpointer~~~5~~KIT+DI+RIALZO+COMPLETO+XT+AUTOMOTIVE+%2B6+CM+TOYOTA+LJ-KZJ+7073+FARO+QUADRO+con+CONI~.html Sunt mai ieftine si rezista bine in timp si la folosire in conditii grele. Pot sa spun ca in acest timp am iesit aproape in fiecare weekend cu masina si sunt multumit de prestatia lor . Tibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Dupa un an si ceva de cautari ! Eu folosesc de peste un an si jumatate niste suspensii +6 cm ( arcuri + telescoape ) aduse prin Liviu Iernean (0745010380 ) de la http://www.traction4x4.it http://shop.traction4x4.it/product.php~idx~~~552~~datasetpointer~~~5~~KIT+DI+RIALZO+COMPLETO+XT+AUTOMOTIVE+%2B6+CM+TOYOTA+LJ-KZJ+7073+FARO+QUADRO+con+CONI~.html Sunt mai ieftine si rezista bine in timp si la folosire in conditii grele. Pot sa spun ca in acest timp am iesit aproape in fiecare weekend cu masina si sunt multumit de prestatia lor . Tibor Köszönöm Tibor! mai cercetam sa vedem ce iese pana la urma!! Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: TOYOTA LAND CRUISER LJ 73 - 2LT "cox" :arrow: Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Imi place ce vad. Felicitari pentru munca depusa. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" mult de munca, dar satisfactia este pe masura!:arrow: Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Am gasit si ceva roti! :arrow: Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Am gasit si ceva roti! :arrow: Enkei 8,5J/15", cu ET-35, aprox.8kg.....buna alegere ! Sunt exact ce trebuie la masinutele ca ale noastre ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Ce marime sunt gumele? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Ce marime sunt gumele? 31x10.5x15 ! Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 (editat) Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Felicitari pentru calitatea lucrarii! :br. Desigur veti avea si satisfactie :wink: . Cu respect, Teodor. Editat Septembrie 23, 2012 de Astral 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Felicitari pentru calitatea lucrarii! :br. Desigur veti avea si satisfactie :wink: . Cu respect, Teodor. multumesc de aprecieri Teodor! Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Am decis sa cumpar "OLD MAN EMU", am primit mai multe oferte ( am hotarat ca asta e ce trebuie pt. mine) va multumesc ca ma-ti ajutat sa fac aceasta alegere! Astazi, o sa montez suspensia, sunt nerabdator sa vad cum se comporta masina .:arrow: Editat Septembrie 25, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Salutare Cat te-au ajuns suspensiile ? “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Am luato' din bara in bara, dar tot mai sunt niste maruntisuri de facut la ea (imi trebuie mocheta complecta, sabotii spate sunt comandati, un troliu cred ca o sa pun pe ea, poate si un "snorkel", la pasaje pe spate sa rezolv cu rugina , nu e dezastru o fac la anul) dupa ce am schimbat suspensia masina se comporta super si pe asfalt si in offroad, in mare este gata! sper sa va placa ! :jp1 1 Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" frumos frumos.... :bravo ma cam roade pizma .... sa te bucuri de ea, e o masina super! "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Da, si mie imi place cum a iesit. Frumoasa foc, asta e sora lui Liviu. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" @trenu: a mea nu mai e asa "cu pielea neteda" ... :cr ... da' in rest tot la fel de "faina" ii :grin: ma roade rau s-o duc la "cosmetica" si eu la primavara, da' pe de alta parte daca o tencuiesc sa fie iar proaspata nu prea o sa mai imi vina s-o bag in paduri... :care @cox: eu nu o sa-ti urez "s-o noroiesti sanatos" ...eu iti zic sa te tina cat mai mult in starea asta si sa te bucuri de ea! Editat Septembrie 27, 2012 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" A iesit super. Merg niste cauciucuri mai mari acum cu noua suspensie. Mult noroi sub roti ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Septembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Bun feedback-ul ! inseamna ca nu am facut o treaba asa rea!!!:tk "domnul l_stoian79 si pe mine ma ros pizma multa vreme, ma uitam la masinuta ta si suspinam" "trenu merci" "TOYO L nu am vrut sa pun mai mari ca nu is asa inrait la offroad si unde merg eu sunt bune si astea si nu omor masina" si am inteles ca se mai lasa un pic! Editat Septembrie 27, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Au venit si sabotii pe spate! + un limitator de cursa puntea spate ! si am schimbat si lichidul in toata instalatia ,cu lichid de frana " ate " masina se opreste acum! :banana Editat Octombrie 1, 2012 de coxmotorsport Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Decembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" Am lipsit o perioada, dar revin cu niste poze noi de pe deal ! " Sarbatori fericite !!! " 2 Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Decembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Re: Toyota land cruiser lj 73 - 2lt "cox" la rubrica diverse! Matei (fiul ), Cristiana (nevasta) Sako (catelul) si un ratrak :ha1 Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate