alin-jeep Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Buna seara Mă interesează dacă pe Y 61 2,8 td se poate monta pompa de injectie mecanică si dacă a făcut cineva modificarea ? Multumesc ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO Buna seara Mă interesează dacă pe Y 61 2,8 td se poate monta pompa de injectie mecanică si dacă a făcut cineva modificarea ? Multumesc ALIN:h5 da, se poate.............. si eu, si altii.......... am facut ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO da, se poate.............. si eu, si altii.......... am facut Dar pe y61 3.0 s-a facut sefuli asa modificare maiastra? Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO Doar pe y62...:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO Care ar fi avantajul unei pompe mecanice? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO Care ar fi avantajul unei pompe mecanice? Avantajul schimbarii pompei de injectie electronice Bosch VP cu una mecanica Bosch VE, aduce imbunatari vizibile a puterii motorului si a momentului de torsiune. Pompa mecanica are comenzile mecanice si pneumatice, se pot regla foarte usor, boost-ul la pompa , debitul , in asa fel incat in momentul accelerarii motorul sa raspunda prompt si sa functioneze fara a depinde de senzorii de turatie si debitmetru,cei fara de care pompa electronica nu poate functiona. Asta este in mare, mai multe va poate spune Dl Luigi, este mai in masura decat mine sa va dea detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO Ok, am inteles. Si ce pompa mecanica se monteaza si cum? De unde pompa? Ce modificari trebuiesc facute? Cam ce costuri ar presupune aceasta conversie. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 (editat) Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO Doar pe y62...:ha::ha::ha: Ha ha! Ce gluma buna! Autentic ardeleneasca! Editat Mai 30, 2012 de rrs Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO Avantajul schimbarii pompei de injectie electronice Bosch VP cu una mecanica Bosch VE, aduce imbunatari vizibile a puterii motorului si a momentului de torsiune. Pompa mecanica are comenzile mecanice si pneumatice, se pot regla foarte usor, boost-ul la pompa , debitul , in asa fel incat in momentul accelerarii motorul sa raspunda prompt si sa functioneze fara a depinde de senzorii de turatie si debitmetru,cei fara de care pompa electronica nu poate functiona. Asta este in mare, mai multe va poate spune Dl Luigi, este mai in masura decat mine sa va dea detalii. Si viata mai lunga, si costuri de reparatie mai mici, si diagnoza simplificata, mai ales cand sistemul este bosch-zexel ... pt moment sunt decat vreo doi care repara aceste sisteme (cel putin eu asa stiu) la niste preturi astronomice. Si nu ma pronunt asupra competentelor celor doi... Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO , mai multe va poate spune Dl Luigi, este mai in masura decat mine sa va dea detalii. Dl. Luigi ne ajuti cu detalii? Te rugaam.:hl:pr1 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paul4.2 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Pompa injectie Y61 2,8 td-INFO Dar pe y61 3.0 s-a facut sefuli asa modificare maiastra? Trebuie sa fie maiastra pompa, cea mecanica de 2.8 da cu virgula la nr de injectoare (6 contra 4). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate