Max Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Azi 22 mai 2012 a incetat din viata Oresti Marmara. Moartea a survenit in urma unui infarct la cabana lui de la Cheia. Odihneasca-se in pace! :( Later edit : ALF-DMAX ne anunta : "Pentru as ducem pe Oresti pe ultimu lui drum, intalnirea se va face Vineri la ora 10:00 in parcarea BricoStore-ului Baneasa, de acolo vom pleca cu colona funerara catre cimitir de la Balotesti, mormantarea va avea loc la ora 12:00 acolo. Sunteti bun veniti cu masinile voastre de offroad daca doriti. Intre timp cine doreste poate sa il vizite la Capela Parohiei Baneasa, Str. Horia Macelariu, la spate Medlife-ului Baneasa, dar va rog sa fie in linistea, familia la momentul actual este foarte afectata." http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71742-A-murit-Oresti-Marmara&p=801738&viewfull=1#post801738 Editat Iunie 5, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara pacat...inca unul din vechea gasca care ne paraseste brusc.......indiferent de activitatile lui pe forumuri...in teren era de neinlocuit...cine a iesit impreuna cu el stie ce spun Odihnesca-se in pace.....si sa aibe tarana usoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Sa-i fie tarana usoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa il ierte. A fost cel care mi-a indus pasiunea pentru off-road. Prima iesire in teren cu el am facut-o. Regret profund. Editat Mai 22, 2012 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Din pacate a iesit din traseu prea devreme... Dumnezeu sa-l odihneasca! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara ODIHNEASCA-SE IN PACE. pasionatii de Jeep si nu numai am pierdut o persoana care in ciuda caracterului mai rebel(asa era el si ai statea bine)era foarte pasionat si meserias. PACAT,mai avea foarte multe de oferit in lumea 4x4. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Greu de raspuns unei persoane ce fel de traseu il asteapta. Soft? Medium? Hard? Extrem? [...] Pt ca intrun final - ESTE EXTREMUL LUI si nu al tau. Nu l-am cunoscut pe Oresti dar mie citatul de mai sus mi-a ramas intiparit in minte dintr-un mesaj de-al lui aici pe forum. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte , sa-i fie tarana usoara ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara doooooamne iarta-ma... cum naiba s-a intamplat??? are cineva mai multe date? mi se pare incredibil si -sincer- ma astept sa apara de undeva sa mai traga un misto, ceva... doamne, doamne... :((( LE acum am inchis cu Light. dumnezeu sa-l odihneasca pe Ori! Editat Mai 22, 2012 de ocserver Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Nu l-am cunoscut, dar am auzit despre el, de la prieteni comuni. Dumnezeu sa aiba grija de el! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Odihneste-te in pace prieten drag! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca ! Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Omul si natura Odihneste-te in pace ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Mare pacat !!! sper ca gaseste si acolo niste masini de modificat si niste noroaie de strabatut :( sa se odihneasca in pace Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca! 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara L-am cunoscut prin 2006-2007 si am invatat multe de la el. Imi pare nespus de rau ca a plecat mult prea devreme. Dumnezeu sa-l odihneasca . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Nu imi vine sa cred ii urmaream postarile si pozele pe faceboock.In ultima perioada nu a mai fost activ ma intrebam oare ce-i cu el.El care in fiecare dimineata posta o poza cu o gagica buna pe motor punea un status amuzant....Nu pot sa cred :( Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte. Nu l-am cunoscut personal dar am auzit ca in teren era un adevarat off road-er. Sa-i fie tarana usoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara nu pot sa cred....R.I.P. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara RIP bikere FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara R.I.P. Oresti o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 22, 2012 Autor Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara Editat Mai 22, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Odihnesca-se in pace http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara R.I.P. Man... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate