Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A murit Oresti Marmara

Max

Postări Recomandate

Re: A murit Oresti Marmara

un om deosebit care spunea lucrurile pe fata, un om care a facut din acest hoby sa ajunga sport national , un om care pur si simplu s-a dus .........sincere condoleante familiei si prietenilor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am putut mai devreme sa spun nimic, sunt socat de la ora 6:00 cand am aflat.

Duminica trecuta a venit la mine acasa si era bine, asa cum era el, plin de viata....

Mare prieten, mare om.... s-a dus in linistea prea devreme, dar macar a fost acolo la cabana unde il placea cei mai mult.

Nu vou spune mai mult pt ca nu cred ca pe el le avea placut sa spun mult... raman cu toate clipurile pretrecute si amintiri frumoase.

Oresti nu te vou uita niciodata!!!

Odihneste-te in pace frate!!!

DSCN0658.jpg.e21c7f8141757b95d098acb7cd976a00.jpg

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

R.I.P.

ma non addio diciamo a lor che un di ci rividrem.....

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

L-am cunoscut in toate ipostazele si bun si rau ... TOTI am invatat cate ceva de la el, chiar si cei care nu s-au intersectat fizic cu el in padure ... intr-un fel sau altul, fie ca recunoastem sau nu!

Ultima discutie a mea cu el a fost in acest an si a fost una amiabila. N-au ramas vorbe de zis si nici ranchiuni nestinse. Socant azi am primit un semeseu ...Il sun pe adrisant ..."Bah, potoleste-te cu glumele ... cu asa ceva nu e de glumit!" Acesta imi repeta ..."e adevarat, e adevarat Oresti a facut infarct si a murit!" Incredibil si socant!!!

Am ramas cateva zeci de secunde fara cuvinte!

Probabil ca unii dintre voi stiti ca Oresti nu credea in Dumnezeu. Probabil ca stiti ca Oresti nu credea in multe, decat in propriile lui vise, unele transformate chiar de el in realitate.

Cuvintele si experienta raman, oamenii se duc. Din pacate deabia dupa ce acestia nu mai sunt realizam cat de mult au insemnat ptr aceasta comunitate!

Comunitatea 4x4 a pierdut un "copil batran". Sa-l pretuim ptr ceea ce a fost, zic eu fara lauda, unul dintre Einsteinii offroadului romanesc.

As vrea daca se poate detalii pe privat (sau public daca nu deranjeaza) cu inmormantarea si daca pot fi cu ceva de folos.

Odihneste-te in pace Oresti, acolo unde poate iti vei gasi in sfarsit linistea!

Editat de Astral

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v

Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel

Link spre comentariu

Chiar acum am vb cu familia, am trimis si condolentei din partea acestei comunitatea a offroadului si a ramas ca maine vou primi detalii dupa mormantarea, cum aflu o sa va spun pe aici, familia este de acord sa vina oricine se doreste se il conduca pe ultimu drum.

Site-ul 4x4mania este inchis in semnal de doliu, informatii legate de mormantarea o vom publica aici.

Multumesc tuturor ofrroadistilor, si Club4x4 pt sprijin acordat, si ma iertati daca nu raspund la telefon usor, dar chiar acum incerc sa ma linistesc si eu un pic...

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

In una din postarile recente pe facebook pusese poze de satelit de pe Google Maps cu cabana de la Cheia. Din pacate s-a dus sa vada personal cum se vede cabana de sus. Eu am inceput sa buchisesc offroadul pe 4x4mania fara sa stiu ca el e daddyjeep cel pe care-l stiam de pe forumul moto. El a fost si cel care m-a directionat aici cand a decis sa inchida forumul. Prevad ca topicul asta o sa aiba multe pagini, pe Oresti l-au stiut, direct sau indirect, multi si sunt sigur ca tuturor le pare rau ca a plecat asa devreme.

Dumnezeu sa-i dea odihna lui si alinare celor ramasi in urma sa!

Samurai incepator
Link spre comentariu

Foarte rau imi pare sa aud asta,inca nu imi vine sa cred.

Cu toate divergentele care au fost Oresti a fost un Personaj si un Caracter aparte,multa lume a avut de invatat de la el.

Personal ma leaga multe amintiri cu Ori,multe iesiri....

Sper sa-ti gasesti linistea PRIETENE !!!!!

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare