Maresalul Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara RIP Oresti http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara cea mai socanta veste pe ziua de azi amu vreo 3 zile zile ne contraziceam ca copii ai mici si blegi pe mesenger despre putere motoare si forta la roata si amu sa stins asa dintro data pacat ,un personaj rebel cu o gramada de argumente sai fie tarana usoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Eu personal sunt socat. La putinele mele iesiri in off-road unde a fost prezent a fost o persoana speciala. Trebuia sa il intelegi si sa il apreciezi asa cum era el, deosebit de restul. Să-i fie țărâna ușoară Sit tibi terra levis ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara R.I.P. Oresti! :( Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Inca odata viata ne dovedeste ca este imprevizibila...prea imprevizibila! R.I.P man.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara Dimineata la 8 cand am primit vestea am crezut ca e o gluma. ..........Dar nu am fos asa. Nu mai am nimic de adaugat decat ca ii multumesc pentru toate iesirile si pentru toate orrele petrecute in garajul lui de la balotesti sau la mine in garaj , ore in care am invatat multe lucruri despre offroad. Lui ii datorez prima masina `adevarata ` de offroad si primele iesiri `extrem`. S-a stins azi la ora 4 dimineata la cabana lui din cheia cel mai probabil in urma unui infarct. Multumesc pentu tot Dumnezeu sa il ierte si sa ii fie tarana usoara. Editat Mai 22, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihnesca! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara R.I.P. imi pare rau sa aud asa ceva Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara cumplit! Dumnezeu sa-l odihneasca... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa l odihneacsa.... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa te odihneasca in pace daddyjeep! Multa lume ai pastorit..... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O veste trista... Ma bucur ca am avut Ocazia sa il cunosc RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihnesca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara uneori te gandesti pe ce criterii pleaca oamenii speciali dintre noi? nu-ti ramane decat sa te consolezi cu gandul ca Dumnezeu are nevoie langa el de oamenii mai buni mult mai repede si si-i aduce in gradina sa. odihneasca in liniste! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara ,,Doamne iarta-l " ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara sincere condoleante familiei. pacat ,pacat........pacat . Dumnezeu sa-l odihneasca . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Drum bun, Ori! hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca ! L-am cunoscut in 2007 cand cu prima mea iesire la Cheia. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca. Nu ne-am cunoscut personal ,dar este omul care mi-a deschis pasiunea pentru JEEP pe acest forum ,acum cativa ani ,cand mi-a raspuns la cateva intrebari despre puntii ,rapoarte ,etc. Condoleante familiei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa l odihneasca in pace ! http://img641.imageshack.us/img641/4103/kaiserip.jpg Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca !Nu il cunosc decat din postarile de pe acest forum...se vedea clar ca omul stia meserie,pacat.Ar trebui sa ne dea de gandit la toti,se poate muri la orice varsta ,stres mai putin si odihna mai multa ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara färä cuvinte...viata inaintea creatiei, färä de viatä se face praf creatia!...un om mare cu buzunarele pline de vise, un critic neiertätor al "tastaturistiilor" de unde si unele neäntelegeri.... dar la urma urmei, se lupta si el , cum un dascäl se luptä, sa scoatä prostia, dogmele, si devizele bolsevice din capurile oamenilor, spunänd citez " nu vä mirati cä o ducem cum o ducem, dacä am trimis savanti la canal si am pus prosti sä ne conducä" Intradevär un Einstein al tehnici de ajuns sus unde incepe offroadul. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Fara cuvinte ... Am aflat de dimineata si nici acum nu mi-am revenit... Speram ca e doar un cosmar din care ma voi trezii, dar ... Ori, sper ca acolo ti-e cel putin la fel de bine cum ti-a fost aici la cabana si sa faci in continuare ce iti place. Condoleante familiei si prietenilor. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: A murit Oresti Marmara L-am cunoscut acum 7 ani nici nu mai stiu exact ,ansambla motociclete in cartier timpuri noi . M-a ajutat cu multe. Nu am cuvinte . Dumnezeu sa-il ierte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate