navara Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Pentru as ducem pe Oresti pe ultimu lui drum, intalnirea se va face Vineri la ora 10:00 in parcarea BricoStore-ului Baneasa, de acolo vom pleca cu colona funerara catre cimitir de la Balotesti, mormantarea va avea loc la ora 12:00 acolo. Sunteti bun veniti cu masinile voastre de offroad daca doriti. Rog pe un moderator/admin sa puna mesajul asta in modul in care oameni poata s-a o vada cat mai usor Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Am avut privilegiul sa-l cunosc mai de aproape si chiar sa lucrez cu Oresti la un proiect comun. Desi parea pentru multi un lup singuratic, va pot spune ca se simtea foarte bine intr-o echipa, cu care gasea multe lucruri in comun: de la pasiunea de a mesteri la fiare, pana la AC/DC, blues-ul batran sau berea la foc de tabara. Cu doua saptamani in urma imi arata noile tatuaje de pe dosul palmelor, de care era foarte mandru: pe una LIVE, pe cealalta FREE. Nu stiu daca era nevoie de ele. Se vedea de departe ca asa traia: LIBER. Ne lipseste batrane! Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara R.I.P. "Daddy Jeep"... http://www.youtube.com/watch?v=jiqCIpy5EPs&feature=share :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Pentru cine se doreste sa vina sa conduca pe Oresti pe ultimul lui drum, mormantarea va avea loc Vineri la ora 12:00 in Cimitir de la Balotesti. O sa revin maine cu mai multe detalii despre locul de intalnire pentru sa il conducem, incercam sa gasim un loc unde nu sa deranjam prea mult traficul banuind ca o sa vina multi dintre oameni din comunitatea a offroadului cu masini. Va tin la curent, maine o sa postez toate detalile Intre timp cine doreste poate sa il vizite la Capela Parohiei Baneasa, Str. Horia Macelariu, la spate Medlife-ului Baneasa, dar va rog sa fie in linistea, familia la momentul actual este foarte afectata. Am pus anuntul si in primul post..... Eventual, mai dai un "reply with quote" la postul tau maine dimineata...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara m-am dus la iesirea soft de la Cheia organizata de Oresti anul trecut cu scopul principal de a vedea/cunoaste omul din spatele cuvintelor. ne-am vazut, ne-am placut. prietenos cu un novice, atent si priceput in offroad, cu grija pt. toti. poate prea galagios, dar simpatic. de cate ori mi-am amintit de acea iesire cu el, am zambit in coltul gurii si mi-am promis ca voi repeta isprava. well... domnule, se pare ca ai fost mai mereu in fata. nu mi-as fi imaginat ca si la traseul asta sa ocupi un loc fruntas. cu respect, Gheorghe Anghelus Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca! ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Totusi, anul nasterii chiar nu se poate modifica? In continuare este 1963. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Totusi, anul nasterii chiar nu se poate modifica? In continuare este 1963. Poza a fost modificata chiar de ieri, problema este la tine in cache unde a ramas agatata poza veche.... Da-i logout, o sa apara "Clear all cookies" si te reloghezi din nou..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca :( http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Nu l-am cunoscut pe Oresti personal si-mi pare rau .Il stiam de pe forumuri. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA ! LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pointer Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l ierte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Pentru as ducem pe Oresti pe ultimu lui drum, intalnirea se va face Vineri la ora 10:00 in parcarea BricoStore-ului Baneasa, de acolo vom pleca cu colona funerara catre cimitir de la Balotesti, mormantarea va avea loc la ora 12:00 acolo. Sunteti bun veniti cu masinile voastre de offroad daca doriti. .... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca! Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei si sper sa ii fie mai bine sus acolo unde este acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Nu l am cunoscut personal dar de pe forum mi am dat seama ca era un om bine pregatit pt sportul acesta . Dumnezeu sa l odihneasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
444dfs Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara R.i.p. Range Plover de oras Jimny de noroi ( under construction) Atv si Cross care mi-au dat microbu’ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cerbu Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Am pierdut cativa prieteni de prin diferite comunitati si cunosc sentimentul... RIP Oresti! Dumnezeu l-a vrut alaturi de ceilalti, probabil la un off sau la un 400m... Condoleante familiei si prietenilor apropiati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dba Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara L-am cunoscut pe Oresti, dar prea putin... Mi-l aduc aminte ca un tip generos,foarte pasionat de ceea ce facea si care-ti oferea ajutorul cu mare drag. I-mi pare tare rau ca nu sunt in tara sa vin la inmormantare. Un asemenea om merita sa fie onorat de prieteni sau cunoscuti. gustul infrangerii face victoria atat de dulce [...] JEEP Wrangler TJ 4.0, Audi Q7, Chevy Tahoe 6.0 Hybrid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu s-al odihneasca in pace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Dumnezeu sa-l aiba in paza ! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 (editat) Re: A murit Oresti Marmara O veste trista Am fost si mi-am luat ramas bun de la el Editat Mai 25, 2012 de nike&patrol "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: A murit Oresti Marmara Am avut onoarea si placerea de al cunoaste personal........ Odihneste-te-n pace prieten drag!.................... Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate