blackufo Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Stie cineva masina/vanzatorul? Y60/61? tot din Cluj am luat si noi masina si am avut sprijinul moral a lui SESE,(agnitean) oricum nu am avut probleme ,dar incearca sa-l suni pe Sese,este in Cluj, are ceva cunostiinte intre baietii de la Floresti care banuiesc ca au si patroale si stiu care ii treaba cu ele , imposibil sa nu te ajute ........atentie , vorbeste rar dar bine ,nr .lui este 0745064914. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Stie cineva masina/vanzatorul? Y60/61? @blackufo: Multumesc mult, am sa sun. Stima, Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 (editat) Re: Stie cineva masina/vanzatorul? Y60/61? Sa-ti spun eu care e treaba cu sunatu un necunoscut ... Pe fata ... Eram in Deva am avut o problema cu masina l-am sunat pe Pinti Eram in Sovata am avut o problema cu masina l-am sunat pe Iszabi Eram in Targu Jiu am avut o problema cu masina l-am sunat pe Daniel66 Eram in Constanta am avut o problema cu masina l-am sunat pe Serban Cum a functionat ...de unde am facut rost de numerele de telefon instant... de la aXXXaX (nu pot sa spun cine ca altadata nu mai imi raspunde la telefon :ha:) :h5...multumesc :cl Au mai fost cateva cazuri ...imi cer scuze celor care i-am uitat In toate cazurile am rezolvat problemele ... toti au raspuns INSTANT solicitarilor mele ...fie ca m-au ajutat cu o informatie, cu suport tehnic sau cu recovery ... Sunt oameni pe care nu i-am vazut niciodata si de atunci am ramas prieteni ... Si sunt convins de un lucru ...nu m-au ajutat ptr ca sunt Yonutz, ci m-au ajutat ptr ca si ei cred in acest spirit minunat ...pompat de pasiunea ce ne leaga! Pe dos ... M-am sunat mai multi care au avut diverse probleme prin Bucuresti si am raspuns instant solicitarilor lor ...fie cu o informatie, fie cu suport tehnic, fie chiar si cu un recovery...depinde de caz ... Cam asa sta treaba ...cu sunatul! Editat Mai 30, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Stie cineva masina/vanzatorul? Y60/61? Salut, Am ramas in urma cu stirile... Am fost la CJ unde m-am intalnit cu SESE (caruia ii multumesc si pe aceasta cale) si am vazut impreuna masina. Am dat avansul, urmad ca vanzatorul sa se ocupe de actele de la RAR (si sa imi pregateasca dosarul pentru prima inmatriculare). La inceputul saptamanii viitoare trebuie sa merg sa o iau din CJ. :banana Va multumesc tuturor pentru ajutor. :h5:cl Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Stie cineva masina/vanzatorul? Y60/61? Felicitari pentru viitoarea achizitie. Pe mine ma tenteaza sa dau masina de oras pe un Patrol, doar ca nu prea pot convinge consoarta. Asta e, asteptam poate strang din buci sa fie a 3 -a masina, poate nu o ajunga masini de epoca cand o sa am eu bani de ea.:al Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iunie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: Stie cineva masina/vanzatorul? Y60/61? Samy, multumesc pentru falicitari. Am dat diferenta de bani si am luat masina. Actele urmeaza sa ajunga prin posta. Multumesc inca o data tuturor pentru ajutor. Va tin la curent, :we Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 21, 2012 Autor Partajează Postat August 21, 2012 Re: Stie cineva masina/vanzatorul? Y60/61? Deoarece am cumparat masina si i-am facut un fir de prezentare aici, rog un moderator sa inchida acest fir. :tk:cl aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate