Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O iesire prin Dobrogea ?

cristibuzatu

Postări Recomandate

Salutare Domnilor,

Cine ne ajuta cu niste propuneri pentrru o iesire in zona Dobrogei ?

In principiu as vrea niste sugestii pentru o "tura" de 2 max 3 zile.

Pentru ca vara ar trebui sa-si cam intre in rol planuiesc o excursie pt sfarsitul lunii iunie, asa ca dormitul in cort cred ca este o solutie.:cort

Orice sugestie e mai mult decat bine venita...trackuri, harti, trasee deja parcurse...orice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O iesire prin Dobrogea ?

Cauta MACIN 2009 aici pe forum.Si poti sa il cauti pe userul SEVER care a fost organizatorul si detine toate informatiile.Noi am fost 4 masini cu corturi 2 nopti si a fost totul ok.Cam acum este perioada ideala ,ca apoi dai de praf,caldura si tintari.Succes!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Prefiguram o iesire dusmanoasa (ca alea prietenesti cica sunt taxate de cnor, lol) undeva la inceputul lui septembrie tocmai din cauza considerentelor climatice. Ideal e ori inainte de iulie-august, ori dupa.

Despre iesirea in sine, garantat chestii unice si de neuitat.

Link spre comentariu

Cauta MACIN 2009 aici pe forum.Si poti sa il cauti pe userul SEVER care a fost organizatorul si detine toate informatiile.Noi am fost 4 masini cu corturi 2 nopti si a fost totul ok.Cam acum este perioada ideala ,ca apoi dai de praf,caldura si tintari.Succes!

Multam mult. M-am uitat un pic peste iesirea voastra. F frumoasa si este cam ceea ce cautam.

F misto e ca avem si track...cu siguranta o sa fie o "ieseala" frumoasa....

Cum ma hotarasc pe cand plecarea anunt...poate mai vine lumea...

Pentru inceput cred ca este vorba de 2 echipaje...

Link spre comentariu

Asa este, ai track-ul dar noi, cei de prin partea locului, din experientele anterioare stim ca traseul se poate modifica din punct de vedere fizic in functie de ploi si alte alea, chiar de la o luna la alta.

Exista variante alternative pe care le cunoastem cat de cat.

Zona in sine nu este fff mare dar te poti pierde destul de usor mai ales ca acolo nu prea ai niciodata un drum drept si sunt o groaza de intersectii similare care te pot duce foarte usor in eroare si oarecum, sa te ratacesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare