iwa Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Am gasit si cateva poze pe telefon din prima zi: Si din a doua zi: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 (editat) Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a A doua urcare pe parau din prima zi de concurs a traseului de extrem. La sfarsitul filmului (viteza e 8x acolo) ne-am intalnit cu echipajul Andrei & Razvan care au fost suficient de amabili sa ne informeze ca nu ne mai trage fata, asa ca ne-am decis sa iesim si noi din traseu. Voi reveni mai tarziu si cu filmul de pe prima urcare, dar e cam la fel. Multumiri organizatorilor si din partea noastra (Raul & Zefir), nu doar pentru organizare, cat si pentru grija manifestata pentru noi intrucat nu auzisera nicio veste de la echipajul nostru. Am avut norocul sa ne intoarcem pe roti, aducand inapoi in tabara si echipajul rasturnat - Zefir i-a cedat locul in masina lui Boros Csaba (sper sa nu gresesc), iar copilotul sau si Zefir au venit calare pe protectiile de copaci ale cazanului nostru. P.S. Cred ca exista meteoriti mai mici decat unii dintre bolovanii pe care i-am intalnit in traseu. Editat Iunie 18, 2012 de judge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 (editat) Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a In primul rand vreau sa multumesc OFFROAD CLUB MURES pentru acest concurs minunat ,cel mai tare conurs la care am participat pana acum,Roadbook minunat,mancare minunata,atmosfera si mai frumoasa ,imi pare tare rau ca nu am reusit sa termin pe locul 1 din cauza planetarei mele fata care s-a rupt,il felicit in primul rand copilotul meu Marius care m-a calauzit fara pic de greseala ca un adevarat indian talpa iute,ii felicit atat pe castigatori cat si pe toti participantii . Toate cele 4 echipaje ale XTREME ADVENTURE BAIA MARE sau comportat exemplar mai putin eu care am fost clasat abia pe locul 7 PS singurul punct slab al concursului a fost cand pe locul 3 la extrem in loc de echipajul Danci Florian + Robert Tutuianu a urcat pe podium echipajul Fico Istvan + Miko Istvan (sa nu fiu inteles gresit,nu am nimic personal cu echipajul din Mures,din contra ii stimez) Editat Iunie 18, 2012 de blavenstein tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Cateva filmulete de la trial: [video=youtube;R-i8hj62Eb4] [video=youtube;mB-rn3TjORQ] [video=youtube;KTM-F1pahMI] [video=youtube;-v7mgB9Db2s]http://www.youtube.com/watch?v=-v7mgB9Db2s&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=CuQ0Vyzx71o&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=mhboR2KbVe4&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=lOTQ420vQHc&hd=1 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Inca Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 (editat) Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a [video=youtube;H-o4dQwuk9I]http://www.youtube.com/watch?v=H-o4dQwuk9I [video=youtube;2BxC8L3-X5U] Editat Iunie 18, 2012 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a [video=youtube;8n-g66l8L7c] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Anul trecut mi-am primit botezul la Mures, fiind prima competitie la care am participat, anul acesta am primit si recompensa. Multumesc tuturor din organizare pentru acest eveniment cu adevarat deosebit. Mancarea excelenta din toate punctele de vedere, traseele senzationale, pauza de 20 de minute geniala si cred ca ar trebui implementata la toate concursurile, roadbook-ul perfect, atmosfera de vis, ....... si as mai putea continua asa mult. Multumim lui John&Laur, Tyh&Vetu, Andrei&George, Nasu Mare&Mitza pentru ajutorul dat. Multumim Offroad Club Mures pentru aceasta etapa exceptionala din toate punctele de vedere!!!! 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Si prima urcare pe parau din ziua 1 extrem, in varianta rock 'n' roll. [video=youtube;VZcO-HU57jM] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a A fost o etapa ''dura'' dar frumoasa .... Felicitari Off Road Club Mures .... organizare , masa , zona ... nota 100+ .... :tk John :tk Gaganu ... Sanatate ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Cateva poze de la extrem din prima zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a inca o serie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Si ultimele pe care le am Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 (editat) Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Acum ca lucrurile s-au linistit, campionii si-au baut sampania si si-au terminat casul si cash-ul poate ne lumineaza si pe noi un oficial (arbitru, observator etc) cum a fost judecata speta prin care Florin si Tutuianu au pierdut locul 3 la Extrem. *** LE by Astral : Cu acordul lui @Razvanutza, am creat un topic special pentru discutarea aspectelor legate de aceasta situatie si unde puteti sa va spuneti parerea : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72248-Nelamurire-privind-penalizarile-din-etapa-a-II-a-Mures-2012 Multumim pentru intelegere ! Editat Iunie 19, 2012 de Astral Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Am citit cu multa placere posturile despre etapa de la Targu Mures. O etapa de mare exceptie. Trasee - beton (si la propriu si la figurat) Organizare - metamatica (arbitrii,intrari,iesiri in traseu, perfect) CP-uri - clare, vizibile, in pozitie, cu culori exact ca la regulament :) Road-book - pictograme clare si in format A5 (eu personal apreciez mult A5-ul) BONUS - am mancat un GULAS si o ciorba de fasole de mare exceptie. Asa drag imi este sa merg la o competitie de genu asta, cu asa organizare SI EU SA FIU PE POST DE CONCURENT :) Multumesc clubului de la Mures pentru ca ne-a oferit o asemenea etapa. Va salut cu mult respect Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 (editat) Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Am gasit niste poze de exceptie. Protagonistul este dragul nostru Semaca, care a avut o dilema existentiala in seara zilei de Sambata. Las pozele sa vorbeasca: sau ? Solutia a venit firesc, datorita bineinteles indelungatei experiente competitionale a domnului doctor... Editat Iunie 30, 2012 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 (editat) Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Super tare! :ha::ha::ha::ha::ha: :ha Degeaba .... logica a invins. :id :ha1:ha1:ha1:ha1:ha1 Semaca a gasit solutia optima. :ha1:ha1:ha1 Razvane, asta ar trebui sa fie postul anului. :ha1:x:bravo:10 Editat Iunie 30, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a foarte tare bravo razvan !!!!!! bine ca nu apar mai multe poze din seara respectiva :))) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 (editat) Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Mai am ceva poze din seara respectiva...:2dr Editat Iunie 30, 2012 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 (editat) Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Mai am ceva poze din seara respectiva...:2dr Împins de un val de indignare la vedrea pozelor si a celor scrise de tine si de individu' numit max putin mai sus , mă vad nevoit sa va atrag atenția razvane ( sper in numele mai multor participanti ) ca nu ne este frica de amenințari... Ai uitat sa mentionezi ca dl. Doctor ca si alții dintre noi am fost invitati de organizatori si astfel obligați de alesele noastre maniere, sa participam, bineinteles si in calitate de cunoscatori, la degustarea unor băuturi tradiționale...dacă unii ca dvs. nu va pricepeti la sportul acesta, va rog sa ramineti rezervati, si sa nu va mai hazardati.... Te ameninț si eu ca pe durata cupei gtc voi degusta...doar...apa...!!! ( de frica pozelor...:ha1:ha1:ha1 ) Editat Iunie 30, 2012 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a ai pus punctul pe I ne-a gabii vom bea doar apa ;)))) gata m-am hotarat vin observator :ha1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 (editat) Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Împins de un val de indignare la vedrea pozelor si a celor scrise de tine si de individu' numit max putin mai sus , mă vad nevoit sa va atrag atenția razvane ( sper in numele mai multor participanti ) ca nu ne este frica de amenințari... Ai uitat sa mentionezi ca dl. Doctor ca si alții dintre noi am fost invitati de organizatori si astfel obligați de alesele noastre maniere, sa participam, bineinteles si in calitate de cunoscatori, la degustarea unor băuturi tradiționale...dacă unii ca dvs. nu va pricepeti la sportul acesta, va rog sa ramineti rezervati, si sa nu va mai hazardati.... Te ameninț si eu ca pe durata cupei gtc voi degusta...doar...apa...!!! ( de frica pozelor...:ha1:ha1:ha1 ) Recunosc ca eu personal nici la Standard nu intru pe podium la sportul asta... Pe de alta parte avem si noi in club campionii nostrii, nu ne facem de ras... Pentru Cupa GTC bautura va fi gratis, deci ar fi pacat sa va pocaiti tocmai atunci :ha: Cu pozele o mai dai la intors... ca nu erai tu, ca erau poze de la o nunta si nu de la concurs, ca sunt trucate in PhotoShop...solutii exista :h5 Plus ca la Buzau apa este mai scumpa decat vinul, vrei sa ne faci paguba?:ha: De fapt, Semaca nu are nici o vina; omul consuma responsabil niste tarie si eu i-am dat in mana o doza de Monster...ce sa faca, ce sa faca?... nici sa nu ma refuze- nici sa bea suc... solutia a venit firesc:ha1 Editat Iulie 1, 2012 de RazvanGTC GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Împins de un val de indignare la vedrea pozelor si a celor scrise de tine si de individu' numit max putin mai sus , mă vad nevoit sa va atrag atenția razvane ( sper in numele mai multor participanti ) ca nu ne este frica de amenințari... Ai uitat sa mentionezi ca dl. Doctor ca si alții dintre noi am fost invitati de organizatori si astfel obligați de alesele noastre maniere, sa participam, bineinteles si in calitate de cunoscatori, la degustarea unor băuturi tradiționale...dacă unii ca dvs. nu va pricepeti la sportul acesta, va rog sa ramineti rezervati, si sa nu va mai hazardati.... Te ameninț si eu ca pe durata cupei gtc voi degusta...doar...apa...!!! ( de frica pozelor...:ha1:ha1:ha1 ) Salut pentru " PACATELE" de Simbata raspund eu in calitate de INSTIGATOR cu respect si multumiri Liviu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate