viorelvlad Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Ne-am inscris si noi pe lista,la OPEN ,pillot Viorel Vlad,copilot, George Croitoru. Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a x3m-ii olteni ( cu minim 3 echipaje ) sunt cu totii nerabdatori si bucurosi sa ajunga la " mures trophy 2012 ", cu convingerea si increderea ca oamenii de acolo chiar stiu cu ce "se maninca" offroad-ul . ca in fiecare an, adresez o intrebare cu tilc lui dragos ( stiu precis ca nu se supara :ha::ha::ha: ) : merita sa repar troliul ? cam de cite ori trebuie sa-l folosim in trasee ??? succes tuturor !!! spor la treaba si sa ne vedem cu bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a HEHE domnu Gabi R.! Tot cu tilc iti raspund si eu: Anul asta il aducem pe individu ala ce a castigat Romanii au talent, si o sa-ti faca numai trolieri mentaliste. Tu nu trebuie decat sa stai cu covrigu-n brate si sa te gandesti unde vrei sa ajungi. Hai noroc, si te astept sa bem o bere. Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Stimati domni, pe http://www.offroadclubmures.com , la sectiunea competitii, am adaugat (in continuarea anuntului despre competitie) si o lista cu cateva spatii de cazare existente si cu numerele de telefon aferente. Rezervarile pe care doriti sa le efectuati, se vor face exclusiv de catre dvs., costurile fiind suportate direct de catre dvs. separat fata de taxele prevazute pentru participarea la competitie. Multumesc, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Gata, si noi suntem inscrisi la OPEN. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Ne-am inscris si noi. Trebuie sa ne luam cort? :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a trebe sa "faceti cortu" :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ironman4x4 Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a salut care sunt conditiile de participare doar pt a fi spectator? pe linga cascat gura si posibilitatea de a cunoaste pe cit mai multi dintre voi, sunt interesat si de promovarea marcii de la avatar, recunosc. care sunt conditiile si variantele de a sponsoriza? Pot veni numai ca spectator? Pe partea de campare /gratare/relaxare sunt super echipat. multumesc alec preotu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a salut care sunt conditiile de participare doar pt a fi spectator? pe linga cascat gura si posibilitatea de a cunoaste pe cit mai multi dintre voi, sunt interesat si de promovarea marcii de la avatar, recunosc. care sunt conditiile si variantele de a sponsoriza? Pot veni numai ca spectator? Pe partea de campare /gratare/relaxare sunt super echipat. multumesc alec preotu Salut pentru sponzorizare sunama la 0745010380 si te pun in legatura cu colegul care se ocupa de sponzorizari,pentru participare inscriete ca insotitor si beneficiezi de pachetul respectiv adica tot mai putin participarea in traseu ca si concurent. cu respect Liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a salutare se pare ca toate cazarile recomandate de organizatori s-au ocupat. rog organizatorii daca mai sunt ceva pensiuni in zona in afara de cele recomandate deja sa ne zica niste date de contact. am rezervat in reghin dar daca ar fi ceva mai aproape parca nu as face zilnic naveta la reghin. Multumesc Mihai Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Mihai, dute la Decathlon :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a salutare am rezervat in reghin dar daca ar fi ceva mai aproape parca nu as face zilnic naveta la reghin. Multumesc Mihai ... pai ar mai fi varianta cu cortul :grin: . Eventual incearca acest numar: 0769 608312(todoran) Bafta! Cu respect Szabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Mihai, dute la Decathlon :)) am luat cabana :banana pentru mai multi din cluj multumesc Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Ce cabana ai luat, pentru cate persoane si la ce distanta si cu cati bani? suna ma Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Pt cei interesati,am mai gasit o posibilitate de cazare: 0741 584141 (Florin) P.S> Singurul meu interes este sa va ofer o mana de ajutor ,nu fac reclama si nu astept nici un beneficiu ,eventual o bere din partea voastra :2dr.Numerele pe care le-am afisat am gasit prin intermediul onor cunostiinte din zona, deci nu-mi asum nici o raspundere in aceasta privinta. Cu respect Szabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Prezent si eu! Pot sa fac înscrierea momentan fără copilot, pana găsesc unul 100% ? i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Hai deti baieti incrieti va si pe site ca sa vedem cu cine avem de treaba Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Pedro, pe site apare o echipa de anonimi:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Prezent si eu! Pot sa fac înscrierea momentan fără copilot, pana găsesc unul 100% ? daca te multumesti cu un "oldie" si, daca ai rabdare sa-ti dau un raspuns ferm in doua zile nelucratoare...m-as baga eu... asa, modest, sa ne suim pe podium:grin::grin::grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iunie 2, 2012 Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a daca te multumesti cu un "oldie" si, daca ai rabdare sa-ti dau un raspuns ferm in doua zile nelucratoare...m-as baga eu... asa, modest, sa ne suim pe podium:grin::grin::grin: Oldie but goldie! Am sa va sun Don Semaca. Daca nu ii inalt podiumu', suie samuraiu', suie :ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Vine si echipa GTC MotorSport! :h5 Nu stiu inca cati, dar speram intr-un numar cat mai mare de echipaje. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Vin si eu Melente copilot,sper sa termin masina :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Pedro, pe site apare o echipa de anonimi:))) De echipa aia mie frica rau de tot Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a Am confirmarea de la Dl Semaka. Asa ca mai adaugati un echipaj la open : Mirescu Filip si Limoncu Ovidiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Etapa a IIa -OFF-ROAD MURES TROPHY 2012 - EDITIA A X-a ma confirm si eu cu partenerul meu traditional filip...sorry sese, next time!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate