sorinthelion Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 (editat) sal'tare!dupa o incercare modesta pe tabla butii a unui "junior" vin echipat cu niste gume noi pe care as vrea sa le incerc pe iezer.partea proasta e ca nici de data asta nu stiu drumul.deci daca se baga cineva care sa aiba posibilitatea sa urmareasca un traker cu traseul sau cineva care a mai fost,as fi foarte recunoscator! :cl:tk Editat Mai 26, 2012 de sorinthelion 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? salut, eu as baga un iezer daca la crucea ateneului te referi, am mai fost, nu stiu insa daca o sa pot pe 30 iunie, o sa mai postez peste 2-3 saptamani cand s-or mai clarifica lucrurile, bafta! still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? salut, eu as baga un iezer daca la crucea ateneului te referi, am mai fost, nu stiu insa daca o sa pot pe 30 iunie, o sa mai postez peste 2-3 saptamani cand s-or mai clarifica lucrurile, bafta! da,normal ca la asta ma refeream, ca celalat din muntii rodnei e cam departe(580 km numai dus).ok astept un raspuns! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 (editat) Re: un iezer pe 30 iunie? Detalii traseu(pentru cei care nu stiu)-aproximativ 400 de km dus-intors bucuresti-targoviste-campulung-albestii de muscel cam ce ar fi pe sosea.daca ne hotaram sa plecam dimineata devreme il putem face intr-o zi.mai exista si varianta cu 2 zile dar trebuie sa ne punem de acord din timp sau cei care vor sa stea pot sa aleaga sa ramana la una din cabanele de acolo unde am inteles ca ar fi niste preturi acceptabile:4079862908::clb. Editat Mai 26, 2012 de sorinthelion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? :care sa vedem, este mult pana atunci. G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 (editat) Re: un iezer pe 30 iunie? As merge si eu dar nu stiu daca termin transplantul la masina pana atunci. Am fost anul trecut prin iulie, pentru prima data, fara sa stiu drumul (doar dupa indicatiile lui Adi Herisanu). Pot sa spun ca traseul este superb (daca e vremea frumoasa, daca e ceata si nu stiti bine drumul nu recomand), mai ales dupa iesirea in golul alpin (maxim 15 km de la coada lacului) si sus am intalnit o Dacie papuc 4x4, deci drumul nu e greu. Editat Mai 29, 2012 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? sunt cel putin 2 drumuri : -unul mai accesibil si mai lung , prin comuna slatina parca (n-am fost) -cel mai direct pe barajul rausor pe partea stanga a lacului daca e vorba doar de plimbare -> o zi e suficienta p.s.- mai e un lac iezer si in apusenii metaliferi ;) si acolo "e de mers" bafta still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Sunt 4 drumuri ce urca la Iezer.:grin: Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Mai 31, 2012 Autor Partajează Postat Mai 31, 2012 (editat) Re: un iezer pe 30 iunie? Sunt 4 drumuri ce urca la Iezer.:grin: pai si pe 30 iunie ne poti duce pe cel mai frumos dintre ele pana sus? Editat Iunie 1, 2012 de sorinthelion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Sigur ,totul depinde cu ce masina urci. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? iti dai seama ca vin cu ceva cat de cat pregatit.deci ceva mediu ar fi ok!daca majoritatea vrea mai spre dificil atunci ma supun majoritatii,ideea e ca vreau sa mergem grupati ca o adevarata echipa nu fiecare pe drumul lui! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Salutare daca este gata masina pana atunci ma bag si eu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? deci sa fie pe 2 zile sau pe una singura?hotarativa ca mai e doar o sapatamana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Sorine mi-a placut cu tine pe Tabla Butii asa ca ma bag si eu la traseul asta. De miercuri incolo poate mai stabilim si noi cateva detalii caci pana atunci sunt nitel cam prins. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Salutare masina nu este gata cu alta ocazie cu cea mai mare placere.Plimbare placuta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? deci ? cine merge mai exact? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? deci ? cine merge mai exact? pai suntem 2 masini confirmate.ne vdm la lukoil de la podul constanta la ora 7.00.ne auzim la 0764.456.307. sau CB canal 16! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Deci veniti pe Targoviste? O sa aveti un traseu foarte placut pe Targoviste - Campulung si daca e masina mea gata atunci weekend-ul ala o sa fiu si eu in Campulung deci e posibil sa va insotesc. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Deci veniti pe Targoviste? O sa aveti un traseu foarte placut pe Targoviste - Campulung si daca e masina mea gata atunci weekend-ul ala o sa fiu si eu in Campulung deci e posibil sa va insotesc. da mergem pe targoviste.te asteptam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Salut! Daca nu apare ceva, merg si eu sambata. Eu am fost asta iarna la pas pana aproape de varf, de la cabana voina. Erau cateva drumuri forestiere destul de grele pe acolo. Stie cineva cum e traseul de la cabana acum? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Salut! Daca nu apare ceva, merg si eu sambata. Eu am fost asta iarna la pas pana aproape de varf, de la cabana voina. Erau cateva drumuri forestiere destul de grele pe acolo. Stie cineva cum e traseul de la cabana acum? asteptam un telefon de la tine sau un mesaj ca sa ne spui unde ne intalnim in targoviste ca sa mergem impreuna.probabil ca ne vom vedea in targoviste pe la 8.15 -8.30.sper sa poti veni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ecn Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Salut, ce gume se recomamnda pentru iesirea asta? AT ar fi ok? Toyota LC200 V8 for fun Mercedes C63AMG for city Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 (editat) Re: un iezer pe 30 iunie? daca nu a plouat mult AT este foarte bine. Daca a fost ploaie pe acolo nu cred ca ajungem pana sus fara simex-uri si sambata trecuta a fost pe acolo o rupere de nori. Editat Iunie 27, 2012 de luckgil Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Pana la urma iesirea asta este de 2 zile ? Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? asteptam un telefon de la tine sau un mesaj ca sa ne spui unde ne intalnim in targoviste ca sa mergem impreuna.probabil ca ne vom vedea in targoviste pe la 8.15 -8.30.sper sa poti veni! sambata la 8:00 ne auzim la tel daca nu a plouat mult AT este foarte bine. Daca a fost ploaie pe acolo nu cred ca ajungem pana sus fara simex-uri si sambata trecuta a fost pe acolo o rupere de nori. eu sper sa ploua, sa fie nevoie de simexuri, de blocanti, de trolii... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate