Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un iezer pe 30 iunie?

sorinthelion

Postări Recomandate

Re: un iezer pe 30 iunie?

acel lac nu e de fapt decat o balta care se formeaza in urma topirii zapezilor

Asta nu inseamna ca trebuie distrus un loc format natural.Si Delta de pe lacul Vacaresti sa format din nimic natura si-a luat inapoi ce este al ei si lacurile glaciare sau format in urma topirii ghetarior si exemplele pot continua.Din lacul ala pot sa beau eu sau cainele meu apa cand ma joc de Bear Grils prin munti chiar daca este plin de cacarezi.Cacarezul se filtreaza apa se fierbe.Unsoare din cardane si diferentiale nu se filtreaza cu nimic.Animalele salbatice si domestice oile ,vacile sunt foarte sensibile la mirosurile de chimicale iar acel petic de apa iti garantez ca pentru ele conteaza mult.Acea balta candva iti poate salva viata sa ti minte acest lucru.

Bafta.

Daca este asa de grav ce a facut colegu nostru ce ne facem cu acei off-roaderi care cand fac diverse intalnirii vara in zonele de campie, deal, podis si dau peste un lac sau rau cu debit scazut intra cu totii ca vacile sa se racoreasca si sigur este vreunu care are scurgeri de ulei, lichid de frana sau vasilina in exces acele animale sau mult mai important pestii din acel lac; ca da acele lacuri au si pesti... nu patesc nimic ca de nu se afla la 2000 de metri altitudine. Parerea mea este ca e la fel de grav ce a facut el si ceea ce fac multi dintre noi in aceste zone. Ca sa fiu mai concret am cateva exemple tot de pe youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=4lGsS47RUfg

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dragi colegi,

Admir faptul ca suntem asa de prieteni cu mediul, este o initiativa excelenta, modul cum discutam cu cativa colegii ai nostri care au facut o prostie (pe care sunt sigur ca toti au facut-o cel putin odata) nu ne prea face onoare.

Daca suntem asa interesati de mediu si natura de ce dracu nu ii luam la intrebari si pe cei (nu putini din cei mai infocati) care conduc rasnitele alea non-euro, euro 1 sau 2 inmatriculate prin Anglia, Bulgaria si cine stie pe unde, care nu verificari tehnice, si care la un singur drum emit mai multa poluare decat tot uleiul pe care l-ar fi avut amaratul ala de Samurai in ambele grupuri?!?

De unde dracu atitudinea asta de haita sa sarim pe cei doi sau trei amarati dar sa uitam ce dracu facem noi.

Murim de grija unei ipotetice vecerite care ar fi putut sa bea apa de acolo cu o particula de ulei, dar de emisiile trimise in atmosfera de rablele unora, si care nu doar ipotetic ci sigur ne vor imbolnavi pe noi sau pe copii noastri nu ziceti nimic.....

Mircea,
Link spre comentariu

Mai eu nu am scris nimic ''ca de ce ai intrat cu masina in lac'' s-a intamplat asta e, doar ca ma surprins modul in care tratam anumite situatii si spunem '' acel lac nu e de fapt decat o balta care se formeaza in urma topirii zapezilor ''atat si nimic mai mult.

Noi aici suntem o mana de oameni care trebuie sa ne avem bine si sa dam exemplu bun altora.Bafta si hai sa incheiem harababura asta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Perfect de acord. Hai sa ne concentram pe iesire, distractie si alte lucruri frumoase si sa nu mai facem pe lupii moralisti, sau macar nu mai mult decat e cazul.

Mircea,
Link spre comentariu

Mai eu nu am scris nimic ''ca de ce ai intrat cu masina in lac'' s-a intamplat asta e, doar ca ma surprins modul in care tratam anumite situatii si spunem '' acel lac nu e de fapt decat o balta care se formeaza in urma topirii zapezilor ''atat si nimic mai mult.

Noi aici suntem o mana de oameni care trebuie sa ne avem bine si sa dam exemplu bun altora.Bafta si hai sa incheiem harababura asta.

Ala e un lac de acumulare pluviala care dispare cu totul in perioadele de seceta, deci nu are o valoare asa de mare pentru mediu. Singurele probleme sunt de estetica, respectiv ca dupa ce ai trecut prin lac, acea zona frumoasa va arata un pic sifonata, si de expunere la cei care nu inteleg si nu agreaza fenomenul offroad, care sunt mult mai multi decat noi si care pot decide soarta noastra la un moment dat.

Asa cum am mai spus-o si in celalalt topic, nu cred ca masinile noastre polueaza atat de mult incat sa moara animalele pe acolo pe unde trecem noi, altele decat poate ceva râme, bondari sau melci care de altfel pot fi calcate si pasind doar cu picioarele.

A trece printr-o apa si a spune ca in urma noastra raman pete de ulei, etc mi se pare un pic exagerat. Eu cred ca daca ai scurgeri atat de mari la masina ai sanse foarte mici sa ajungi asa departe cu ea.

Raman la ideea mea ca problema impactului offroadului asupra mediului se rezuma doar la alterarea esteticii mediului si la expunerea noastra in fata nepracticantilor de offroad de pe urma carora noi ca si comunitate putem suferi la un moment dat.

Eu sunt un mare iubitor de natura iar principiile mele sunt mult mai severe in respectarea mediului decat cele expuse sus, dar nu vreau sa intru in alte detalii. Ceea ce am expus mai sus este doar un punct de vedere, destul de obiectiv zic eu.

LE: felicitari pentru iesire :h5

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

... sa nu mai facem pe lupii moralisti...

Daca tu asa te vezi e problema ta, suntem unii pe aici care nu am avut atitudini diferite functie de protagonisti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare