luckgil Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? sambata la 8:00 ne auzim la tel eu sper sa ploua, sa fie nevoie de simexuri, de blocanti, de trolii... o sa ai tu simexuri si blocanti si trolii pentru noi toti :P atunci Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Prietenul Acuweather spune ca nu o sa fie nici un strop de ploaie in cele doua zile dar tot el ne spune ca o sa ploua vineri asa ca ceva balti si noroaie sigur o sa mai gasim prin zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iunie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2012 (editat) Re: un iezer pe 30 iunie? Pana la urma iesirea asta este de 2 zile ? dupa cum o sa vrei tu sa o faci!eu optez ptr 2 zile cu cortul!din partea mea puteti si chiar va rog sa va aduceti prietene/sotie/logodnica/amanta/"remorca"/familie/catel/purcel/etc. :ha1:ha:. Editat Iunie 27, 2012 de sorinthelion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
packard Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Revin :D 1 sau 2 zile si au ramas tot doar 2 masini confirmate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Deschid lista de confirmare. Pana acum avem: - Sorin - Mitsubishi Pajero Junior, simexuri - Gabi - Mitsubishi Pajero 3.0, AT-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Deschid lista de confirmare. Pana acum avem: - Sorin - Mitsubishi Pajero Junior, simexuri - Gabi - Mitsubishi Pajero 3.0, AT-uri - Radu - Vitara, simex An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? De mancare la pachet, sau facem un gratarel? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iunie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? De mancare la pachet, sau facem un gratarel? eu prefer gratarel.deci cine are si vrea sa isi ia la el ce trebuie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? pana la urma cum a ramas? mergeti toti pt 2 zile? s-ar putea sa vin si eu, dar nu stiu daca pot si duminica. voi confirma mai tarziu. ar fi util daca informatiile despre organizarea iesirii sunt prezentate mai clar si mai compact, intr-o singura postare, nu din bucati in mai multe postari ca nu se mai intelege nimic apoi. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Dupa discutia de azi cu mecanicul se pare ca nici weekend-ul asta nu e gata masina. Tinichigiul/mecanic "Sefu sapatamana viitoare e gata" ma mai amana inca o saptamana. Partea buna ca macar ce face in ritmul in care le face le face foarte bine. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Se merge pentru doua zile. Ca organizare fiecare cu saculetul de dormit, izoprenul si cortul de rigoare sau fara pentru cine vrea sa doarma sub cerul liber.:) Mancarica in traista fiecaruia si o sa avem la noi si un gratar in eventualitatea in care dam peste un mistret sau mai degraba trecem pe la un market si luam ceva carnita gata preparata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Eu nu pot sa merg decat sambata. Cred ca o sa mai mearga un samurai si un jimny din tgv. Nu am gasit niciun copilot, daca vrea cineva sa ma insoteasca la mers... Am cablul de ambreiaj prajit, dar maine dimineata la 8:00 sunt la service si in 10 min e gata schimbat. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Si cum fu iesirea?Pe Sorin si Gabi i-am vazut aseara pe autostrada cand se intorceau. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? iesire de vis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!imi pare rau ptr cei care sau codit sa vina dar nu stiu ce au pierdut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 (editat) Re: un iezer pe 30 iunie? cam atat de la mine restul vor veni de la zelwood! Editat Iulie 2, 2012 de sorinthelion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Sa va fie de bine!.....Pe unde urcarati/coborirati? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Sa va fie de bine!.....Pe unde urcarati/coborirati? am urcat pe la baraj si am coborat la cabana voinea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Este vreo bariera ceva la intrare/iesire sau alte restrictii ? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? http://youtu.be/SQLBHMQTVJU si ce sa vezi am incercat niste simexuri in noroi!!:ha: 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Este vreo bariera ceva la intrare/iesire sau alte restrictii ? la iesirea spre cabana era o bariera inchisa pe care am ocolit-o pe un damb destul de dificil dar nu de netrecut!o sa postam si filmari cand vor fi si procesate! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? SAlut baieti ! Sambata pe canalul 16 cu voi am discutat ? Noi eram pe Curmatura Oltetului ( cateva sute de metri mai sus de sa). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? SAlut baieti ! Sambata pe canalul 16 cu voi am discutat ? Noi eram pe Curmatura Oltetului ( cateva sute de metri mai sus de sa). Voi erati cei care pregateati traseele pentru Cupa Kamikaze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? Nu :) Noi eram ca si voi :) Simpli turisti. Cred ca am fost foarte aproape la un moment dat, judecand dupa cum ne auzeam. O sa-mi fac timp sa pun si eu ceva foto cu iesirea noastra. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: un iezer pe 30 iunie? salut! eu am urcat cu baietii din bucuresti si am coborat cu cei din c-lung din pacate a fost inorat sus si nu am facut cinestie ce poze cateva poze si filme de la iesire...filmele sunt de la un traseu mic pe care l-am facut la intoarcere cu baietii din c-lung in apropiere de albestii de muscel [video=youtube;idx3Turb-sI] 1 An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate