Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un iezer pe 30 iunie?

sorinthelion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: un iezer pe 30 iunie?

N-am mai vazut pe nimeni sa se bage cu atata nesimtire intr-un lac de munte. .....

acuma stii ca se poate... culmea e ca sunt sigur ca are o gramada de explicatii si motive, perfect valabile in capul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://youtu.be/SQLBHMQTVJU si ce sa vezi am incercat niste simexuri in noroi!!:ha:

la iesirea spre cabana era o bariera inchisa pe care am ocolit-o pe un damb destul de dificil dar nu de netrecut!o sa postam si filmari cand vor fi si procesate!

Realizati ca din astea doua motive de mai sus e posibil ca nimeni sa nu mai poata trece pe acolo....?

Link spre comentariu

Si mie mi s-a parut aiurea intrarea cu masinile prin lac dar m-am abtinut pana acum. Am fost anul trcut pe acelasi traseu si lacurile alea sunt minunate, chiar e pacat sa vedem urme de simex-uri prin ele. Desi urca destui pe acolo, eu nu prea am vazut urme ale "civilizatiei" si sper din suflet sa ramana asa. E pacat.

Si o poza cu acelasi lac anul trecut.

IMG_4565.thumb.jpg.b0315cd150c3dd581d5adf13ed9c329e.jpg

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Realizati ca din astea doua motive de mai sus e posibil ca nimeni sa nu mai poata trece pe acolo....?

Asta ar putea fi o problema...dar are rezolvare...mergem pe jos.

Intrebarea este cum ii putem educa pe baietii de tipul asta?...sa-ti iei un 4x4 si sa calci totul in picioare (pneuri) e destul de usor...bunul simt se dobandeste mai greu.

Cred ca la inscrierea pe acest forum ar trebui ca 'regulile de bun simt in offroad' sa fie citite de toata lumea,obligatoriu,sa nu poti merge mai departe pana cand nu bifezi casuta cu am citit aceste reguli si sunt de acord cu ele.

Sunt convins ca ei nici acum nu stiu cu ce au gresit, deoarece pentru ei, un laculet de munte se asociaza cu o baltoaca ce trebuie 'sfintita' cu clonele simex, pana cand intr-adevar ajunge ca o baltoaca,asa cum le stim pe cele din orase sau de la periferia oraselor.

• Like 1
daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul
Link spre comentariu

Realizati ca lacul era plin de cacareze si ca nu aveati pe cine sa muscati de cur?realizati ca fata de altii nu am lasat un gunoi la fata locului pe unde am trecut ?nu! de unde sa stiti!da am trecut printr-un mic lac plin de urme de oi si cacareze ca putea de iti intorcea nasul... asa si?de parca zici ca l-am luat acasa sau l-am secat.dar voi cand organizati competitii (gen cupa Kamikaze) si defrisati si pomi numai ca asa trebuie sa mearga traseul pe acolo? mai bine ati afla ca acel munte este proprietatea unui parlamentar care sa apucat sa il defriseze si mai bine ati trage un semnal de alarma (pe care ma pregateam chiar eu sa il trag)ca daca ati cobora pe partea cealalta ati vedea ce prapad a facut!faptul ca trecem si noi pe acolo si facem "lucruri nechibzuite" e doar un pretext ca sa inchida zona si sa nu se vada prapadul ce il face!Asa ca celor care au comentat ceva negativ la ce am facut eu nu au decat sa se duca "tare" si sa latre ce vor despre mine ptr ca nu si-au gasit omul care sa fie tapul ispasitor !voi cei care va faceti griji despre mediu mai bine v-ati face griji despre cei care folosesc motoare mari si polueaza de 5 ori mai mult decat un scuter!bineneteles ca sau gasit toti papagalii sa se comporte ca oile si comenteze fara sa stie despre bunul simt! o sa le intorc favorul dar fara sa ma cobor atat de mult la nivelul lor!(nu de alta dar nu pot ajunge atat de jos)

Editat de sorinthelion
  • Like 2
Link spre comentariu

Realizati ca lacul era plin de cacareze si ca nu aveati pe cine sa muscati de cur?realizati....

"Superiorule"! Ai fost pe munte cand trebuia sa te pregatesti pentru Bacul la Limba Romana. Oricum, dupa cum scrii, n-aveai nici o sansa.

Hint: apasand tasta "shift" poti incepe propozitia cu majuscula.

Link spre comentariu

....dar voi cand organizati competitii (gen cupa Kamikaze) si defrisati si pomi numai ca asa trebuie sa mearga traseul pe acolo? ....)

Colega de pe 16, te rog sa vi la KAT2012 si sa ne numeri ... pomii taiati.

Exact cum spune un prieten, nu este suficient sa asculti ca sa si intelegi ... ravene, versanti neexploatati de ani buni, copaci cazuti, drujba, tu trebuie doar sa te prezinti la start si te lamuresti!

Pana atunci te rog frumos sa iti ceri scuze fata de clubul organizator!

• Like 1
FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

@sorinthelion: cuvantul "eroziune" iti spune ceva? cum crezi ca se formeaza sleaurile? cum crezi ca apar alunecarile de teren? prin EROZIUNE....iar ceea ce ati facut voi acolo sapand cu Simexurile nu se numeste decat ACCELERARE A EROZIUNI... putea sa fie balta aia plina cu cacat, nu aveati nici un motiv scuzabil sa treceti prin balta aia. Nu discutam ce fac altii, discutam ce ati facut voi fiindca voi ati pus filmuletul ala pe internet si nu altii.

Iar ce fac altii ( nu iti fa iluzii ca esti singurul "viteaz") nu este deloc mai scuzabil.

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

realizati ca fata de altii nu am lasat un gunoi la fata locului pe unde am trecut ?

Bravo! ..desi cred ca esti la o varsta la care nu te mai lauda nimeni , ca ti-ai sters frumos curu ..... :care

Mai pe serios: Pe filmuletul respectiv nu se vede cum mirosea din lacul sau cu ce era plin.... Ceea ce se vede este , ca doi golani cu masinile lor de teren se balacesc intr-un ochi de munte in mijlocul unui peisaj de munte mirific.... Dauneaza intregii comunitati de off road .

Ideal ar fi sa-ti stergi filmuletul de pe youtube si sa cauti totusi prin vocabular cateva cuvinte de genul: " imi pare rau" "am fost inconstient" etc.. Bineinteles daca poti sa te cobori la nivelul nostru....

Toate cele bune!

Editat de KTibor
Link spre comentariu

Nu ma faceti pe mine "golan" dl. KKT ibor, pentru ca nu ma cunoasteti. Unde vedeti dvs. 2 masini care se balacesc?

• Like 2

An investment in knowledge always pays the best interest.

Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa.

Link spre comentariu

Mai baieti, daca cineva a invatat ceea ce era de invatat din asta e foarte bine, discutia si-a atins scopul. Eu cred ca cearta si jignirile nu-si au locul aici. Suntem oameni si mai gresim. Important este sa nu se mai repete.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

crt82sil, in timp ce te aperi ca nu esti golan, te cam faci de RAHAT cu magaria legata de ID-ul colegului de forum. Sa vedem daca nu cumva meriti un premiu pentru asta.

Omul ti-a recomandat doar sa stergi filmarea mirifica de pe youtube. Personal iti recomand sa o lasi acolo, pune si date de contact, ca organele competente sa stie unde sa trimita amenzi. Cum exista deja precedente legate de amenzi babane servite pe baza "autodenunturilor" de pe Youtube, ai sanse bune sa dai si tu cu subsemnatul. Explica-le alora ca tu nu esti golan si ca garda lor de mediu e de KKt.

• Like 1
Samurai incepator
Link spre comentariu

Eu sunt soferul celei de-a treia masini care a participat la aceasta iesire si sincer nici nu sunt mandru de ce au facut colegii mei dar nici nu i-as critica atat de aspru si mai ales as incerca pe cat posibil sa evit cuvintele jicnitoare la adresa oricarui coleg.

Sunteti constienti ca fiecare dintre voi la un moment dat ati "agresat" cat ati putut de mult natura chiar si fortand o urcare pe un sleau plin de clisa in conditiile in care ati fi putut ocoli linistiti prin iarba pe partea dreapta sau stanga dar asa suntem noi in general cand vedem pe cineva care a gresit nu incercam sa-l facem sa inteleaga unde e greseala ci sarim imediat sa "aruncam cu piatra".

Eu personal imi cer scuze in numele colegilor desi nu mi-am incercat simexurile prin acel lac dar avand in vedere ca acel lac nu e de fapt decat o balta care se formeaza in urma topirii zapezilor si tinand cont si de faptul ca a fost o iesire in care am avut parte de doua zile toride fara macar un metru de drum umed sau de vre-o baltoaca ratacita, acordati-le si lor prezumtia de nevinovatie pentru faptul ca au facut greseala sa treaca de doua ori prin acea balta doar pentru a incerca niste amarate de simexuri (lucru pe care sunt convins ca l-ar fi facut poate 50% din membrii acestui forum).

Sunt ferm convins ca si colegii mei sunt constienti ca au gresit dar chiar si daca si-ar cere scuze tot ar mai fi unii care mai au inca piatra in mana si sunt gata sa o arunce.

Deasemenea sunt ferm convinsa ca cei care au citit acest topic se vor gandi de doua ori inainte de a face o greseala similara.

• Like 1
Link spre comentariu

acel lac nu e de fapt decat o balta care se formeaza in urma topirii zapezilor

Asta nu inseamna ca trebuie distrus un loc format natural.Si Delta de pe lacul Vacaresti sa format din nimic natura si-a luat inapoi ce este al ei si lacurile glaciare sau format in urma topirii ghetarior si exemplele pot continua.Din lacul ala pot sa beau eu sau cainele meu apa cand ma joc de Bear Grils prin munti chiar daca este plin de cacarezi.Cacarezul se filtreaza apa se fierbe.Unsoare din cardane si diferentiale nu se filtreaza cu nimic.Animalele salbatice si domestice oile ,vacile sunt foarte sensibile la mirosurile de chimicale iar acel petic de apa iti garantez ca pentru ele conteaza mult.Acea balta candva iti poate salva viata sa ti minte acest lucru.

Bafta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

@sorinthelion: cuvantul "eroziune" iti spune ceva? cum crezi ca se formeaza sleaurile? cum crezi ca apar alunecarile de teren? prin EROZIUNE....iar ceea ce ati facut voi acolo sapand cu Simexurile nu se numeste decat ACCELERARE A EROZIUNI... putea sa fie balta aia plina cu cacat, nu aveati nici un motiv scuzabil sa treceti prin balta aia.

tot ce ai spus aici sa-i spui si colegului de la kamikaze.......

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare