nissan4x4 Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Asa a venit, fioros, pe roti de 40 inch........ Masina nu tragea in teren, pe sosea iti manca ficatii, avea un wobling grozav la 50 km/h .... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG Am bagat-o pe rampa si am inceput sa o cercetam, sa vedem cum este construita. Constatare infioratoare, avea un kit de suspensie "special" - pe fata arcuri de Toyota HDJ cu inaltatoare de fier (un inaltator are min 15 kg) , amortizoare cu prelungitoare sudate de amortizor , pe spate arcuri subrirele si lungi , probabil de j90 , cu niste tevi sudate pe punte, si amortizoare prelungite. - pt a nu baga furtune de frana mai lungi, conductele de frana erau deplasate ( f expuse) cu niste prelungitoare ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG recunoaste si tu ca macar erau vopsite cu galben :)))):ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG nici caroseria nu se prezenta prea bine ........... gauri multe si reparatii de proasta calitate pe sasiu ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG Am inceput cu schimbarea rapoartelor in grupurile fata/spate.............ratio 5.43 Reparatie blocant spate Montaj blocant fata ARB Ocazie cu care am constatat ca , datorita unghiului necorespunzator la cardanul de spate rulmentul era .....praf ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG odata puntile revizuite, am umblat la kitul de suspensie. am ales Tough Dog, cu amortizoare cu reglaj pe 9 trepte, chestii mari si serioase, OME par grisine .... arcuri Dobinson , + 200mm ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 (editat) Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG Tendoane spate ranforsate si lungite, productie CARAVAN4x4 Bara Pachard ranforasta si reglabila spate , CARAVAN4x4 Bara Pachard reglabila fata , Tough dog ....evident bucsele originale, intr-o stare f proasta ...... trebuiesc schimbate amortizor de directie OME Editat Mai 28, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG furtune de frana mai lungi.............. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 29, 2012 Autor Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG pt corectia unghiurilor directiei, am montat caster plates ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG Frumoasa lucrare...spor la munca abia astept sa vad ce iese(nu cumva era de vanzare pe net?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG Da,da....cand vad asa ceva ma gandesc ca si ALBUL meu ar trebui sa treaca pe la o clinica de infrumusetare....:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG si cam asa arata la final..... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 30, 2012 Autor Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG am facut o compararatie cu o alta masina, acelasi model, dar cu OME + 2inch si anvelope 33inch... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG Foarte frumos !, mai ales munca depusa+PIESELE DE CALITATE (la care eu balesc deocamdata) impozanta , agresiva , ready to race , cam asta ar fi o descriere de-a mea despre aceasta masina . Sa aiba noroc ! proprietaru . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG Incredibil.....pe cat era de fatoasa, pe atat era de gaunoasa masina asta ! Am vazut-o prima data, in ianuarie, cand cu meetingul anti-Base....se pendula prin Pta Universitatii...... Felicitari, don Luigi ! I-ai redat demnitatea si ai facut-o sa fie iar o masina pe care sa te poti bizui ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG Asta da lucrare asa as vrea sa arate si al meu dar poate la anu dupa ce scap de nanasit:1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: NISSAN PATROL Y61/1999- mr BIG In sfarsit acum arata si merge ca o masina de teren ... :wink: La noi a ajuns sora ei ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate