covaciusorin Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 (edited) Sper sa nu se supere initiatorul topicului, dar am fost si eu in zona prin 28 aprilie-29 aprilie 2012 si o sa va pun niste poze din zona. Eu am fost cazat la cabana Cheile Butii si de acolo am urcat in Muntii Valcan pe virful Arcanu (1760m altitudine), am fost cu membrii unui alt forum. In data de 29 aprilie am plecat spre Timisoara, nu vroiam sa ma duc pe asfalt si am plecat spre Baile Herculane pe drumul 66A, asa zisul "drum a lui Basescu". De la Cheile Butii pina la Baile Herculane sint circa 100 si ceva de km, in majoritate cu drumuri forestiere.Drumul trece pe la poalele Parcului National Retezat si prin Parcul National Domogled- Valea Cernei.Dupa o portiune de asfalt unde isi facusera iesirea cei cu gratare, a urmat brusc drumul forestier spre Herculane. E o zona faina cu peisaje superbe. [ATTACH=CONFIG]141838[/ATTACH] Aici e locul numit "Rapa Dracilor" cu drum ingust si o rapa adinca intr-o parte. Edited May 28, 2012 by covaciusorin Link to comment Share on other sites More sharing options...
covaciusorin Posted May 31, 2012 Author Share Posted May 31, 2012 (edited) Re: Cheile Butii-Baile Herculane, 28-29 aprilie 2012 Mai pun niste poze de pe drum: -pe valea Cernei -la o intersectie de drumuri -barajul si lacul Valea lui Iovan -Cerna sat si drumul spre Baile Herculane La un moment dat am facut si niste filme scurte, cu o mina pe volan si schimbator, si cu alta tineam camera. [video=youtube;jMwv-961rDM] PS.Multumesc pentru crearea topicului, dar nu stiu cui!:banana Edited May 31, 2012 by covaciusorin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipampu Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Re: Cheile Butii-Baile Herculane, 28-29 aprilie 2012 Faine peisaje & poze Sorine! ai cumva si un track pe unde ati fost? multam! Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts