alexei Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Salutare tuturor! Am tot cautat si nu am gasit, am citit si topicurile din acesta sectiune, si nu am aflat :( Imi poate spune cineva dimensiunile amortizoarelor standard de la Nissan Patrol Y61 - lungime comprimat, lungime extins, pentru puntea fata si pentru puntea spate? As aprecia daca ati mentiona si sursa informatiei. Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: dimensiuni - caracteristici amortizoare standard Nissan patrol Y61 Daca tot multumisi anticipat , ia de aici ce-ti trebuie . Da' la ce-ti trebuie ?... Sint masurate de mina cu ruleta , intre planele de aplicatie de la bucse ( pe fata ) si centru bucsa ( la spate ) . L-am masurat cind am facut conversia ....si au ramas scrise pe amortizoare ( care-s chiar originalele de pe Y61 ) . 1 ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Mai 31, 2012 Autor Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: dimensiuni - caracteristici amortizoare standard Nissan patrol Y61 @cos : multumesc pentru info! Eu nu gasisem pe net decat dimens date de unii care vindeau un set, si nu erau vreun magazin serios, ca sa ma pot baza cu siguranta pe acele dimensiuni. Imi trebuie dimensiunile pentru ca ma gandesc sa le schimb pe cele originale de pe masina cu unele "mai destepte" :wink: si vreau sa caut si dupa dimensiune, nu numai dupa part numbere la furnizorii de piese aftermarket. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: dimensiuni - caracteristici amortizoare standard Nissan patrol Y61 Domnu, nu inseamna ca daca amortizoarele au aceleasi dimensiuni si se potrivesc, sunt si ceea ce trebuie pt masina dumitale. Am condus Paatroale care nu le puteai tine pe sosea din cauza amortizoarelor "destepte" fie la pretz fie la abtipilduri. La fel de importanta ca _ cursa este si valving-ul amortizorului. Ma rog, teroria e lunga. Succesul e deplin atunci cand amortizorul "se pupa" cu arcul si asieta masinii. Sansele ca sa bunghesti ceva la magazinul de cartier sunt ...nule. E strict opinia mea, dumneata faci ceea ce crezi de cuviinta. Succes ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: dimensiuni - caracteristici amortizoare standard Nissan patrol Y61 multumesc pentru sfaturi si atentionari! Intrebarea mai complexa este cum faci sa se "pupe" amortizoarele cu arcurile, daca nu sunt facute de aceeasi mama si acelasi tata? Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 21, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: dimensiuni - caracteristici amortizoare standard Nissan patrol Y61 Salut, dupa mai multe sapaturi, am aflat urmatoarele: lungimi amortizoare standard: fata extins = 470mm comprimat = 292 spate extins = 600 comprimat = 375 lungime amortizoare OME din kit-ul de +2inch (info dintr-un catalog mai vechi al lui OME) fata extins = 496 comprimat = 301 spate extins = 657 comprimat = 403 poate mai sunt si altcuiva de folos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate