george_catta Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Salutare! Patrolul meu ( Y61) a inceput sa piarda si el uleiul din puntea fata pe la cuplajele homeocinetice, in consecinta am schimbat toti rulmentii fata, semeringul de planetara(din punte), semeringul de fuzeta,si nu gasesc nicaieri semeringul din butuc, decat pe original la reprezentanta si vine cu tot cu butuc, rulmenti si e 20 milioane pe roata ; JENANT . Acuma le-am pus tot pe alea vechi; Are cineva vreo idee cum as putea face rost de ele? Eu zic ca e semeringul din pozitia 43. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? simering planetara, 65 lei . Avem pe stok ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? acum imi dau seama ce soliciti de fapt, vrei simeringul de retentie a vaselinei de la rulmentii de fata, "plantat" in fuzeta fata... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? da da , ala, il ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? trebuie sa verific, in general se livreaza numai cu kitul de rulmenti de roata. O sa verific daca am unul "stingher" .... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? asa e; eu rulmentii i--am luat separat pe producator pt ca originali erau foarte, foarte scumpi (20 mil/o roata) si acuma nu gasesc semeringul; momentan l-am pus tot pe cel vechi dar as vrea sa-l schimb totusi pt ca unul e uzat si va permite sa intre praf la rulmenti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? Salutare! Iata si niste poze cu simeringul cu pricina si dimensiunile acestuia poate sunt de folos Diametrul exterior = 88 mm Diametrul interior = 64.5 (65) mm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? http://www.intramark.ro/comenzir.php?articol=65*88 1 Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? Simeringul a plecat spre Tecuci .Maine il vei putea monta.Spor la treaba !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? Multam fain Nea Fane, am primit pachetul,e ok. Spor la treaba si la bani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Unde gasesc sa cumpar semeringul din butucul fata? Cred ca semeringul ala are codul: 40227-C8200 si costa cam 40 lei.....sau ma insel. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate