daniel1 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Salut ! Am un y 61 lung din 1999 si nu are scaunele 6 si 7!Prinderile sunt in portbagaj dar tipul de la care l-am luat a zis ca nu le mai are !Stie cineva sa imi spuna cum sunt pozitionate catre in fata sau cu spatele la lunete ? Am de gand sa ii pun doua scaune de fata de la alta masina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: scaunele 6 si 7 Nu are rost sa te complici sa ai pui de la alta masina, mai bine cauti originale la dezmembrari. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelu15 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: scaunele 6 si 7 Salut, pozitionarea scaunelor 6,7 e normala ca si a celorlalte scaune din masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: scaunele 6 si 7 neata, si eu sunt de aceeasi parere ca ar fi mai bine sa ii gasesti pe la dezmembrari scaunele originale - cauta si pe forum. ele sunt montate cu fata in sensul de mers al masinii. cand se pliaza se ridica pe geamurile laterale ale portbagajului - si poate de aceea ai ramas tu cu impresia ca ar fi montate pe lateral. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel1 Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: scaunele 6 si 7 Multumesc pentru raspunsuri ! Am intrebat in idea ca aveam de unde sa fac rost gratis de scaune normale din dezmembrari dar totus o sa incerc sa ii pun originale ale ei ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: scaunele 6 si 7 Daca te intereseaza iti vind eu o pereche de piele culoare gri 120 Euro ambele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate