Yonutz Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: m-am ELECTRIFICAT !!! Super tare jucaria ... E foarte frumos ...ca inca stim si putem sa ne bucuram la fiecare acaret (a se citi jucarie) nou(a) ce o avem pe mana. Nici nu vreau sa ma gandesc la cate iti trec prin cap ... :ha: Asta cu auzitul si vazutul e mai grav ...da' poti rezolva cu o goarna daia pe aer ...de locomotiva ... :ha: Ne place sau nu ...asta este viitorul ... Turcii merg in anvelopele de tir cu 10-11 atm ... si or stii ei ce stiu ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: m-am ELECTRIFICAT !!! au sesizat si altii problema rularii in tacere, exista kituri ce se monteaza pe masina ce simuleaza sonor mersul motorului, functie de cum calci acceleratia. Cred ca o sa comand unul de V8 !:ha: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate