dany_mjc Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 (editat) Sunt interesat in viitorul apropiat sa achizitionez un patrol scurt si nu stiu care e mai bun Y61 sau Y60 si dupa cum stiu ca sunt multi priceputi pasionati de patrol poate ma ajuta cineva cu niste sfaturi ,argumente ... multumesc Daca cumva mai este vreo discutie pe tema asta imi pare rau dar eu nu am gasit-o Editat Iunie 14, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? Daca citesti toate postarile de la sectiunea Nissan o sa-ti dai seama. Alfel.......money talks.:banana nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 (editat) Re: Y60 vs y61 care e mai buna? Din ce am mai citit eu: Y61 -electronica mai multa -punti mai rezistente -motoare mai puternice -mai confortabila -mai grea - rar probleme la diferentialu blocabil - motoarele 3.0Di cu ceva probleme " de proiectare" Y60 -cel mai misto motor pt. ea e 4.2D -cele cu motor 4.2 au punte spate ne-flotanta Ambele masini sunt foarte fiabile si foarte rezistente, mai conteaza doar ce vrei sa faci cu ea, efectiv... Editat Iunie 8, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Iunie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? vreau sa vand navara pt ca nu merita sa o rupi offroad si sa imi iau 2 masini una de starda cu consum mic si una numai pt offroad anume un patrol dar nu stiu prea multe despre ele .. am vazut multi care au avut y61 si acum am y60...e mai bun y60? dar y61 e mai confortabil mai nou si tot asa imi pun intrebari la care nu gasesc raspuns... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? ........ si tot asa imi pun intrebari la care nu gasesc raspuns... Fa-ti timp si pune-te pe citit.....iti garantez ca in max 2-3 zile, te lamuresti cu toate intrebarile...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel1 Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? Eu iti recomand y 61 ! Acum depinde si in ce buget te incadrezi ! Cred ca daca o sa iti ie-i y 60 dupa ceva timp o sa vrei y 61 , asa sti o treba de la inceput ! Multa bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Iunie 14, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? ma incadrez cu bani pt ambele am gasit deja ..mai dureaza pana vand navara si cred ca am sa ma indrept spre un y61 ... mai am o intrebare legat de motor .ce am gasit eu este de 2.8 si are peste 300 000 ...in olanda ... ce parere aveti legat de viata motoarelor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 (editat) Re: Y60 vs y61 care e mai buna? Viata motoarelor intretinute corespunzator este estimata pe la 800 - 1000k ...intretinute corespunzator ... La 300 inca e ok ( am mentionat ca totul depinde de intretinere ? ) Daca te gindesti sa alegi un Y61 pentru off , motorul de 28tdi e cel mai mic si asta se simte ...oarecum ... Editat Iunie 14, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? 2.8 Y60 116 cai 2.8 Y61 130 cai Y60 swb 1.750 t Y61 SWB undeva peste 2 t Sunt colegi care au trecut de la Y61 la 60 pentru ca e mult mai simplu si ieftin de intretinut/reparat. Costake este unul dintre ei si un om care tine mult la masini si a investit o groaza de bani in Y61 si acum si-a luat 60 pe care l-a modificat si revizuit cu o mare arta/dedicatie/bani El spune ca unde un Y61 trece greu, 60-ul trece mult mai usor din cauza greutatii. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 (editat) Re: Y60 vs y61 care e mai buna? 2.8 Y60 116 cai 2.8 Y61 130 cai Y60 swb 1.750 t Y61 SWB undeva peste 2 t Sunt colegi care au trecut de la Y61 la 60 pentru ca e mult mai simplu si ieftin de intretinut/reparat. Costake este unul dintre ei si un om care tine mult la masini si a investit o groaza de bani in Y61 si acum si-a luat 60 pe care l-a modificat si revizuit cu o mare arta/dedicatie/bani El spune ca unde un Y61 trece greu, 60-ul trece mult mai usor din cauza greutatii. Koais tu te pricepi la multe ...dar mai putin sa retii nume ... Cristacke il cheama pe om ... Stii de ce renuntat la Y61 in favoarea lui Y60, care a fost realul motiv? ...Ptr ca i-a fost mila de Y61 sa il bage in padure ...asta e adevaratul motiv!Ca Y61 care l-a avut ... la modul cum era setat batea la cur multe multe masini ... Intradevar din Y60 actual a facut o opera de alta ...dar a investit in el multi bani, mult timp si mai ales multa munca ... Din anumite puncte de vedere Y61 este mult peste Y60 ...dar exista situatii cand Y60 surclaseaza Y61 ... si aici nu vorbim strict de puterea motorului ...sunt cu totul si cu totul alte criterii de departajare ... Editat Iunie 14, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? Tehnic colegilor ceva..?? eu zic ca 60 e ce trebe pentru off road adevarat, ca punti mai groase la 61 cand cele de 60 se stie ca sunt rezistente nu vad rostul, de ce sa ai parte de electronica mortilor masii care v.a pica. Asculta la vorba de forestier Simplu,Mecanic,Reparabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Iunie 14, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? cam asa am gandit si eu ca e simplu si bun dar parca prea simplu si in leg cu greutate oricum vreu sa fie una in 3usi si sa o usurez car se poate ,geamuri plexiglass, si ce se mai poate scoate de pe ea plastice nebunii ...ca eu am gasit doar doua posibilitati y60 si y61ambele scurte cu peste 300 000 km si motoare de 2.8...scopul masini este strict de off road si concedii ce implica off roadul ,ca de asta vand navara nu merita sa o stric prin paduri plus ca nu are performante si o folosec si ca masina de zi cu zi si combinatie de masina zilnik si de offroad nu merge asa ca vreau una de off road si una de zi cu zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? cam asa am gandit si eu ca e simplu si bun dar parca prea simplu si in leg cu greutate oricum vreu sa fie una in 3usi si sa o usurez car se poate Asa da ... geamuri plexiglass, Asta sa nu faci ...mai bine mergi fara geamuri ... ca eu am gasit doar doua posibilitati y60 si y61ambele scurte cu peste 300 000 km si motoare de 2.8... Alegerea motorizarii e bune DAR daca te stresezi putin in buzunar gasesti si masini cu mai putini km si intretinute. Nu e numarul km important la o asemenea masina ci starea ei si modul in care a fost exploatata ...Cere detalii pana in panzele albe ...de la carte de service si pana la locul unde a alimentat-o. scopul masini este strict de off road si concedii ce implica off roadul , Daca vrei cofort si o sa faci drumuri lungi ... alege Y61! Daca vrei ceva mai spartan ...alege Y60! ca de asta vand navara nu merita sa o stric prin paduri plus ca nu are performante si o folosec si ca masina de zi cu zi si combinatie de masina zilnik si de offroad nu merge asa ca vreau una de off road si una de zi cu zi Asta e o decizie inteleapta din punctul meu de vedere ...hai sa-i zicem compromisul perfect, asta daca bineinteles buzunarul permite. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? Ma bag si eu in discutie, deoarece si eu vreau sa achizitionez un Patrol, in aceleasi scopuri ca si tine.Desi pretul este mai atractiv la y60, inclin spre y 61, deoarece marea majoritate a y60 din Olanda nu au aer conditionat.Inca un lucu ar fi anul de fabricatie mai innaintat la y 61, lucru de luat in seama la o tara unde nu prea exista o zi fara ploaie, iar rugina este dusmanul nr.1 al masinilor.Asadar daca masina o vei folosi in off-road dar vrei sa o tii la stadiul de turism(nu sa te apuci sa bagi flexul pe ea) cred ca mai bun ar fi un y61. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Iunie 15, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? la concluzia asta ajung si eu .Stiu ca greutate la y61 este un dezavqntaj dar tinand cont de celelalte avantaje keed k alegerea potrivita ar fi y61 ...si cred ca gasesti si mai multe pise in dezmembrari ,capote,aripi,ce rupi prin padure Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumitrescugd Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? Sunt interesat in viitorul apropiat sa achizitionez un patrol scurt si nu stiu care e mai bun Y61 sau Y60 si dupa cum stiu ca sunt multi priceputi pasionati de patrol poate ma ajuta cineva cu niste sfaturi ,argumente ... multumesc Daca cumva mai este vreo discutie pe tema asta imi pare rau dar eu nu am gasit-o Pana la urma ce ai facut? Probabil o sa am si eu aceasta dilema si eram curios. Hyundai SF 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaimatei Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? Ne-ai lasat in suspans?Eu recomand y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leviczy Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Y60 vs y61 care e mai buna? mai intreb si eu, ce ai luat pan' la urma? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate