Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se cauta copilot!

Postări Recomandate

Conditii minime:

Vorbitor de limba romana

Vedere bunicica ptr trip si road book

Sa nu deranjeze un pic de noroi

Daca e si ceva experienta :banana

PS. Daca gasesc un copilot cu dimensiunile 90-60-90, conditiile de mai sus devin irelevante

PPS. Vreau sa particip la: Bucovina 101%, Tg. Mures 99%, Cluj 99%, C-Lung 100% ... cat tine coaja

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se cauta copilot!

PS. Daca gasesc un copilot cu dimensiunile 90-60-90, conditiile de mai sus devin irelevante

Tipa asta cauta pilot.

Poate composta si fisele de la CP-uri daca e cazul.

:-P

Link spre comentariu

Acum, discutand serios, tinand cont ca incep competitiile , problema copilotului devine destul de serioasa.

Am observat ca sunt multi care cauta asa ceva.

Sunt unii care s-ar duce de copiloti dar le e frica sa o faca pt ca nu cunosc cum se citeste un roadbook sau nu stiu exact care ar fi atributiunile lui.

Asa ca vm deschide un topic special pentru asta.

Multe concursuri de pierd pt ca nu exista un copilot priceput. Nu numai pilotul conteaza.

Link spre comentariu

:-P si ce privire agera si inteligenta are :p

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Intrebarea este, cum ii dai la muie daca greseste ????

Daca asta pateste un copilot, atunci nimeni nu o sa mai participe ca si copilot. :ha: :ha: :ha: :ha:

Cel putin barbatii. :-P :-P :-P

Link spre comentariu

Intrebarea este, cum ii dai la muie daca greseste ????

:-P Asta nu greseste niciodata .... si daca greseste, tot are dreptate :mrgreen:

Link spre comentariu

Am gasit si una 90-60-90m cum cauti tu:

Link spre comentariu

Am gasit si una 90-60-90m cum cauti tu:

Max tu esti impresar, descoperitor de tinere talente un izvor de copiloti capabili!

Daca trimiti o copiloata din asta cu RB la organizatori, sigur nu au curaj sa-i dea puncte de penalizare!

Aia doi din spate sunt dementiali!!!

Link spre comentariu

Adrian, dak nu gasesti ce-ti trebuie .... mai cauta. la un moment dat s-ar putea sa-ti sara in cale un COPILOT sau O ... oricum perseverenta este mama intelepciunii ... sau prostiei (depinde incotro :ha: )

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Ridere, tie iti da mana sa razi ca tu ai copilot de copilot, te doare'n basca de astia amarati. :hl

Link spre comentariu

Adi, Nu fii trist :care .

Daca ai rabdare poate ca apare (Ptiu :twisted: acu' fac si versuri)

Eu am copilot ca l-am crescut de mic :grin: si l-am scolit la Campulung :ha: L-am invatat cum sa cauta urmele dar sa le si gaseasca :bean

:h5

Acum caut copilot pentru masina a II-a din echipa, :?: :!: (sper sa si gasesc cu ajutorul lui Bogdan)

Asa ca ... Keep lookin'

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

salut !

dac mai este de actualitate -cautarea de copilot - as vrea sa ne vedem ,iancu !

0722249770 /0744318181

p.s o singura problema - am 1,95 crezi ca am loc ...in habitaclu? daca nu imi place si afar pe turela. nu cred ca ne da voie la concurs doar cand e in pericol masina si se rastoarna .. cred ca e voie .

0722 249 770 / 0785 33 63 43
Link spre comentariu

Nu mai are nevoie, :grin: , si-a convins nevasta ca mai bine merge cu el decit sa stea acasa.

:ha: :ha: :ha:

Sa fie sigura ca il duce pe drumul cel bun :grin: si nu care cumva sa calce pe carari gresite. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

@Iancu - In principiu, ptr Cluj este rezolvata, dar ne auzim la un tel si vedem. E loc si cu 1.95, rinichi sa ai de rezerva!

@ IsuzuRider - Partea ciudata e ca nevasta-mea ma convinge :grin: ca vrea si poate la iesiri (ca inca nu sunt concursuri ptr mine)

Edit

Cocluzie - daca nici in padure/ noroi/ troliu nu scap atunci UNDE?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare