grasuxxl Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 daca sunt doritori pentru o iesire spre statia meteo lacauti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti Prefer sa fiu un contravenient si sa nu-ti trimit un PM in care sa-ti spun ca ma bucur sa-ti vad scrisul ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti abia acum am vazut postul :( chiar as fi iesit putin da si tu un sms un telefon ceva cand vrei sa iesi 0766611068 ;) Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti daca sunt doritori pentru o iesire spre statia meteo lacauti. Laur ... posezi pe 14 la ora 22 ca sa iesim pe 15 ? ramai dator cu o ieseala pe lacauti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti la urmatoarea iesire ma bag si eu :) ca acolo nu cred ca am fost pana acum. Si oricum indiferent de unde va hotarati sa iesiti merg si eu :)) Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Iunie 19, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti tocmai am reusit performanta sa rup grupul pe spate. cand e gata anunt. P.S. iuliane , asa sunt eu , ma hotarasc repede:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti cam ar trebui sa cucerim Lacauti ! :old Propun sa stam peste noapte la cort , nu cred ca avem timp sa ne intoarcem in aceeasi zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti si eu, si eu..... sa zicem de sambata pana duminica, cort, gratare, spritz, etc:banana Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti poate ne gandim la un weekend pentru iesirea asta ! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti ce se mai aude despre iesirea asta ? Ne organizam un pic? Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti ce se mai aude despre iesirea asta ? Ne organizam un pic? eu plec la mare pe 9 pana pe 15 . Dupa ... cu placere ! hai sa ne auzim la telefon ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: iesire sambata 15 iunie, spre Lacauti Ok Iulian! Ce sa spun distractie placuta la mare ;) Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate