Max Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 (editat) Cei care doresc sa participe la o iesire de duminica ca in vremurile bune, sunt asteptati duminica ora 10.00 in parcarea din centrul vechi. Traseul il stabilim in functie de masinile participante. Cerinte: echipamente adecvate, mancare si ustensile de facut focul si pt prajeli, etc :grin: Deci, duminica 17 iunie 2012, in centrul vechi Editat August 22, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Iesire de duminica - Baia Mare Salutari Mari sanse sa vin si eu .Duminica am de mers in B.M. la o onomastica .O sa merg cu JEEP-ul :ha: ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Iesire de duminica - Baia Mare Salutari Mari sanse sa vin si eu .Duminica am de mers in B.M. la o onomastica .O sa merg cu JEEP-ul :ha: ALIN :h5 Distractie Aline si combinale daca poti!:h5 si distractie pentru toti.:cl:br Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Iesire de duminica - Baia Mare Buna dimineața Este ora 10 si sunt ,,cel mai tare din parcare" pentru ca sunt singur ,sper DEOCAMDATA ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Iesire de duminica - Baia Mare Buna dimineața Este ora 10 si sunt ,,cel mai tare din parcare" pentru ca sunt singur ,sper DEOCAMDATA ALIN :h5 Poate ar fi util sa-l suni pe Max:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Iesire de duminica - Baia Mare Poate ar fi util sa-l suni pe Max:wink: M-a sunat si bine a facut pt ca eu am pierdut notiunea timpului prin targul de masini cu fiul meu. Am fost doar noi doi dar am facut deja o tura scurta dar destul de intensa lasata cu prajirea troliului de la Jeep. :grin: Asa ca sa aiba Alin chef de onomastica. :ha2 Nu prea am avut timp de poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Re: Iesire de duminica - Baia Mare Mai cauta niste poze, sa-mi vad si eu utilajul. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate