omoroka Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Salut stiu ca e din scurt... ca de obicei... dar asa ne hotaram noi, in ultima clipa :grin: Maine 15 Iunie vrem sa facem o tura in M-tii Buzaului pe urmatorul traseu: urcare la Tabla Butii prin Chiojdu sau Slon (usor-mediu) - Coborare de la Tabla Butii in Valea Siriu (mediu-greu) - Urcare la Lacul Vulturilor din valea Siriu (usor) - Coborare de la Lacu Vulturilor in Crasna (usor-mediu) Eu si cu Minitehnicus ne intalnim la 7.30 la Metro Baneasa si asteptam cel mult 15 minute alti amatori. Obligatoriu masinile trebuie sa fie scurte (SWB) cu cauciucuri MT si troliu. Mai sunt doritori? Ma gasiti pe mobil pana la 11.30PM sau maine dimineata 0730588558 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului nimeni ? nimeni ? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului ma faceti sa-mi tai masina! :ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului Nimic, nimic...nicio poza...o filmare? Tare as fi scos Samuraiul la noroi, dar m-am intors in tara abia sambata dimineata :ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului Hai ca devenim foarte curiosi cum a fost iesirea voastra. La acest traseu ar trebui sa fie destul de spectaculoase pozele si filmarile asa ca HAI ODATA CU ELE. :av:sl Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului a fost. frumos...:y 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului superb ca fiecare iesire a voastra ce era "babuinul" ala din pom? Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului off-topic: or avut noroc ca nu era si ma-sa a lu' babuinu' prin apropiere ca altfel se intorceau cu Samuraii maro...pe dinauntru... @minitehnicus & @omoroka: aveti tobele scoase pe direct? sau ce era ursuletul ala asa crispat si suit in pom?:ha: on-topic: :rsp...super faina iesire! "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului nu stiam care e faza cu babuinu'... :ha: faina iesire, faine poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului Din ce se vede ati avut parte si de putin extrem :) trolii balti destul de mari si peisaje superbe. :10:rsp Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului off-topic: or avut noroc ca nu era si ma-sa a lu' babuinu' prin apropiere ca altfel se intorceau cu Samuraii maro...pe dinauntru... @minitehnicus & @omoroka: aveti tobele scoase pe direct? sau ce era ursuletul ala asa crispat si suit in pom?:ha: on-topic: :rsp...super faina iesire! Ma-sa a trecut in fuga prin fata masinii mele si a coborat un intr-un valcel din dreapta noastra, moment in care am oprit motoarele masinilor. Deabia atunci am observat si puii. A fost tare fain. Pentru mine este deja a doua oara anul acesta, intr-un interval foarte scurt, cand imi taie ursoaica cu pui calea. Mi s-a intamplat acum doua saptamani in salbaticiile bucovinei iar ursoaica aia era un adevarat colos si avea 3 pui :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului Frumos. V-am auzit pe statie, dar a mea are putere mica si mai eram si in vale si nu am putut comunica. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului Frumos. V-am auzit pe statie, dar a mea are putere mica si mai eram si in vale si nu am putut comunica. Ahaaa, deci voi erati pe acolo? Pai si noi v-am auzit la un moment dat insa la fel, nu am reusit sa ne facem auziti de catre voi :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 (editat) Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului Sa va fie de bine, frumoase peisaje si imagini. L-ati virusat si pe Minitehnicus Junior - titular la iesiri :h5 Editat Iunie 19, 2012 de proof SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului " hai ma ca imi consumi flesu degeaba hai dai drumu ... " ce pot sa zic bellissimo Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 19, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului " hai ma ca imi consumi flesu degeaba hai dai drumu ... " ce pot sa zic bellissimo Minitehnicus cel artagos :ha::ha::ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului Super ieşirea, excelent traseul, cu de toate! Se poate un track? Aş vrea să-l încerc şi eu duminica asta. Care ar fi durata lui, cu plecare din Bucureşti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate