Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului

omoroka

Postări Recomandate

Salut

stiu ca e din scurt... ca de obicei... dar asa ne hotaram noi, in ultima clipa :grin:

Maine 15 Iunie vrem sa facem o tura in M-tii Buzaului pe urmatorul traseu: urcare la Tabla Butii prin Chiojdu sau Slon (usor-mediu) - Coborare de la Tabla Butii in Valea Siriu (mediu-greu) - Urcare la Lacul Vulturilor din valea Siriu (usor) - Coborare de la Lacu Vulturilor in Crasna (usor-mediu)

Eu si cu Minitehnicus ne intalnim la 7.30 la Metro Baneasa si asteptam cel mult 15 minute alti amatori.

Obligatoriu masinile trebuie sa fie scurte (SWB) cu cauciucuri MT si troliu.

Mai sunt doritori?

Ma gasiti pe mobil pana la 11.30PM sau maine dimineata 0730588558

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Maine 15 Iunie traseu in Mtii Buzaului

Hai ca devenim foarte curiosi cum a fost iesirea voastra. La acest traseu ar trebui sa fie destul de spectaculoase pozele si filmarile asa ca HAI ODATA CU ELE.

:av:sl

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

off-topic:

or avut noroc ca nu era si ma-sa a lu' babuinu' prin apropiere ca altfel se intorceau cu Samuraii maro...pe dinauntru...

@minitehnicus & @omoroka: aveti tobele scoase pe direct? sau ce era ursuletul ala asa crispat si suit in pom?:ha:

on-topic:

:rsp...super faina iesire!

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Din ce se vede ati avut parte si de putin extrem :) trolii balti destul de mari si peisaje superbe.

:10:rsp

Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex.
Link spre comentariu

off-topic:

or avut noroc ca nu era si ma-sa a lu' babuinu' prin apropiere ca altfel se intorceau cu Samuraii maro...pe dinauntru...

@minitehnicus & @omoroka: aveti tobele scoase pe direct? sau ce era ursuletul ala asa crispat si suit in pom?:ha:

on-topic:

:rsp...super faina iesire!

Ma-sa a trecut in fuga prin fata masinii mele si a coborat un intr-un valcel din dreapta noastra, moment in care am oprit motoarele masinilor. Deabia atunci am observat si puii. A fost tare fain.

Pentru mine este deja a doua oara anul acesta, intr-un interval foarte scurt, cand imi taie ursoaica cu pui calea. Mi s-a intamplat acum doua saptamani in salbaticiile bucovinei iar ursoaica aia era un adevarat colos si avea 3 pui :wink:

Va salut !

Link spre comentariu

Frumos.

V-am auzit pe statie, dar a mea are putere mica si mai eram si in vale si nu am putut comunica.

Ahaaa, deci voi erati pe acolo? Pai si noi v-am auzit la un moment dat insa la fel, nu am reusit sa ne facem auziti de catre voi :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

Sa va fie de bine, frumoase peisaje si imagini.

L-ati virusat si pe Minitehnicus Junior - titular la iesiri :h5

Editat de proof
SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

" hai ma ca imi consumi flesu degeaba hai dai drumu ... " ce pot sa zic bellissimo

Link spre comentariu

" hai ma ca imi consumi flesu degeaba hai dai drumu ... " ce pot sa zic bellissimo

Minitehnicus cel artagos :ha::ha::ha:

Va salut !

Link spre comentariu

Super ieşirea, excelent traseul, cu de toate! Se poate un track? Aş vrea să-l încerc şi eu duminica asta. Care ar fi durata lui, cu plecare din Bucureşti?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare