Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trial prietenesc la Oradea

pit ciprian
 Share

Recommended Posts

Descopera Romania 4x4 organizeaza in 24.06 la Hidiselu de sus incepand cu orele 13 un trial amical pe trei categorii. Atv , suv-uri si 4x4 modificate. Premiile vor consta ca de obicei in diplome si cupe. Promovam acest eveniment offroad si la Top auto Oradea care se desfasoara in wek 15-18.06 unde am fost invitati pentru a doilea an consecutiv. Ateptam la trial pe oricine doreste un spectacol motorizat si pe oricine care doreste sa-si incerce masina. Poligonul nostru de la Hidiselul de sus o sa fie reconfigurat total asa ca toata lumea o sa poata participa, Va asteptam alaturi de noi:h5. Edited by pit ciprian
Mitsubishi Pajero 3000 V6

Re: Trial prietenesc la Oradea

Descopera Romania 4x4 organizeaza in24.04 la Hidiselu de sus incepand cu orele 13 un trial amical pe trei categorii. Atv , suv-uri si 4x4 modificate. Premiile vor consta ca de obicei in diplome si cupe. Promovam acest eveniment offroad si la Top auto Oradea care se desfasoara in wek 15-18.06 unde am fost invitati pentru a doilea an consecutiv. Ateptam la trial pe oricine doreste un spectacol motorizat si pe oricine care doreste sa-si incerce masina. Poligonul nostru de la Hidiselul de sus o sa fie reconfigurat total asa ca toata lumea o sa poata participa, Va asteptam alaturi de noi:h5.

Sunt convins ca undeva e o greseala....:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Salutam! foarte frumos , se vede ca puneti suflet in tot ce faceti si asta este o carte de vizita pe care nu multi o au. Succes!

Reality is for those who cannot face Science Fiction!

Da la prima participare la aceasta expozitie am luat locul 1,iar la cea de a doua???! oare?...exact locul 2 ,dar la anul rupem aceasta simetrie.

A fost o noua experienta si ne-am simtit bine.:ypu

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Si s-a incheiat si expozitia, am luat locul 2 pentru cel mai frumos stand(locul 1 era rezervat pentru cei ce au venit cu "grosu"), si in stil caracteristic am avut si o demonstratie la final de "compactat" sarmanele Dacii. Multumim Milian pentru demonstratie, si asteptam poze si filmari de la Radu si Cosmin.

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

felicitari si multumim tuturor celor care s-au implicat in buna desfasurare a acestei expozitii,a meritat tot efortul, am avut un stand de exceptie, da, din pacate ai dreptate Florin, locul 1 avea dedicatie :)

I Love Apuseni

Foarte tare! :br

Question: "premiul" din stanga ...de show sau de namoale??? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Foarte tare! :br

Question: "premiul" din stanga ...de show sau de namoale??? :ha:

Nu vrea premiul sa vina la namoale pt ca namoalele este murdar:grin: desi noi ne-am exprimat toata disponibilitatea:W:y:we

:ypu:ypu:ypu am ajuns cu masina intreaga acasa

Felicitari tuturor

...ba, da cald a fost

ALIN

@GABI RATIU - te astept,suna-ma (in ce perioada ?totusi)

Edited by alin-jeep

Inca o actiune reusita organizata de Descopera Romania 4x4:h5:br asteptam primele imagini foto si video. Filmarea din elicopterul drona trebuie sa fie spectaculoasa:wink: Pot spune ca am avut peste 1000 de spectatori care cred ca au avut ce vedea. Felicitari castigatorilor, participantilor so organizatorilor:br:br:br:br:br:br:br

Ca de obicei Radu Farcas a fost la inaltime:1:bravo

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use