pit ciprian Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 (edited) Descopera Romania 4x4 organizeaza in 24.06 la Hidiselu de sus incepand cu orele 13 un trial amical pe trei categorii. Atv , suv-uri si 4x4 modificate. Premiile vor consta ca de obicei in diplome si cupe. Promovam acest eveniment offroad si la Top auto Oradea care se desfasoara in wek 15-18.06 unde am fost invitati pentru a doilea an consecutiv. Ateptam la trial pe oricine doreste un spectacol motorizat si pe oricine care doreste sa-si incerce masina. Poligonul nostru de la Hidiselul de sus o sa fie reconfigurat total asa ca toata lumea o sa poata participa, Va asteptam alaturi de noi:h5. Edited June 16, 2012 by pit ciprian Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Descopera Romania 4x4 organizeaza in24.04 la Hidiselu de sus incepand cu orele 13 un trial amical pe trei categorii. Atv , suv-uri si 4x4 modificate. Premiile vor consta ca de obicei in diplome si cupe. Promovam acest eveniment offroad si la Top auto Oradea care se desfasoara in wek 15-18.06 unde am fost invitati pentru a doilea an consecutiv. Ateptam la trial pe oricine doreste un spectacol motorizat si pe oricine care doreste sa-si incerce masina. Poligonul nostru de la Hidiselul de sus o sa fie reconfigurat total asa ca toata lumea o sa poata participa, Va asteptam alaturi de noi:h5. Sunt convins ca undeva e o greseala....:h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Sunt convins ca undeva e o greseala....:h5 Multumesc pt observatie,am corectat:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Atasez si un clipulet de la Expo ,locul unde ne promovam trialul Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Si cateva poze http://img26.imageshack.us/img26/1672/aserrfrd.jpg http://img804.imageshack.us/img804/4004/ddddddddddddddddd.jpg http://img33.imageshack.us/img33/3623/assddfrfrfg.jpg http://img846.imageshack.us/img846/1274/sfdgfhghj.jpg Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea ...primiti si JEEP-uri acolo ?:ha: ALIN:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea ...primiti si JEEP-uri acolo ?:ha: ALIN:h5 Va asteptam cu bratele deschise:h5:x Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salieri Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Cateva poze de la expo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi ratiu Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Felicitari pentru stand si organizare:bravo Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a DY 1 Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Salutam! foarte frumos , se vede ca puneti suflet in tot ce faceti si asta este o carte de vizita pe care nu multi o au. Succes! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Da la prima participare la aceasta expozitie am luat locul 1,iar la cea de a doua???! oare?...exact locul 2 ,dar la anul rupem aceasta simetrie. A fost o noua experienta si ne-am simtit bine.:ypu Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted June 17, 2012 Author Share Posted June 17, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Totul vine din pasiunea pt off road, restul le mai invatam pe parcurs, multumim pentru aprecieri:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin Pircalab Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Si s-a incheiat si expozitia, am luat locul 2 pentru cel mai frumos stand(locul 1 era rezervat pentru cei ce au venit cu "grosu"), si in stil caracteristic am avut si o demonstratie la final de "compactat" sarmanele Dacii. Multumim Milian pentru demonstratie, si asteptam poze si filmari de la Radu si Cosmin. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Am uitat de dovada Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoMPower Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea felicitari si multumim tuturor celor care s-au implicat in buna desfasurare a acestei expozitii,a meritat tot efortul, am avut un stand de exceptie, da, din pacate ai dreptate Florin, locul 1 avea dedicatie :) I Love Apuseni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Foarte tare! :br Question: "premiul" din stanga ...de show sau de namoale??? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted June 20, 2012 Author Share Posted June 20, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Foarte tare! :br Question: "premiul" din stanga ...de show sau de namoale??? :ha: Nu vrea premiul sa vina la namoale pt ca namoalele este murdar:grin: desi noi ne-am exprimat toata disponibilitatea:W:y:we Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea After expo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Ne vedem in 13 ore (sper) ALIN :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ile Dacian Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Ne vedem in 13 ore (sper) ALIN :h5 Aline esti binevenit,ne vedem :ap in 13 ore :bravo Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi ratiu Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea @ Alin poate poate ne vedem in saptamana 9-14.06 eu voi fii langa jibou am si masina acolo poate chiar dam o tura. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 (edited) Re: Trial prietenesc la Oradea :ypu:ypu:ypu am ajuns cu masina intreaga acasa Felicitari tuturor ...ba, da cald a fost ALIN @GABI RATIU - te astept,suna-ma (in ce perioada ?totusi) Edited June 24, 2012 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted June 24, 2012 Author Share Posted June 24, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Inca o actiune reusita organizata de Descopera Romania 4x4:h5:br asteptam primele imagini foto si video. Filmarea din elicopterul drona trebuie sa fie spectaculoasa:wink: Pot spune ca am avut peste 1000 de spectatori care cred ca au avut ce vedea. Felicitari castigatorilor, participantilor so organizatorilor:br:br:br:br:br:br:br Ca de obicei Radu Farcas a fost la inaltime:1:bravo Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan_mb Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Filmare On-board - Mercedes G - ( prima participare - scuzati prudenta :) ) http://www.youtube.com/watch?v=_7XYwU86rRg In cateva cuvinte, foarte frumos, multa lume, vreme foarte buna, poate putin prea cald, traseu bine pus la punct. - G 300 TD - W460 - '90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Re: Trial prietenesc la Oradea Buna dimineata BRAVO @ Bogdan_mb pentru filmare ,buna idee BRAVO pentru parcursul impecabil ALIN :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts