marian nicolae Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 (editat) SALUT! sa avea si eu nevoie de o joje de ulei ptr. y61 3.0 sh sau ce magazin vinde asa ceva in bucuresti si la ce pret? (pot sa dau eventual ceva la schimb ptr.una sh) multumesc! Editat Iunie 16, 2012 de marian nicolae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: joje ulei Sper ca n-ai atins-o de plus... Eu am facut una pentru motorul de 3l , ca n-am gasit .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: joje ulei Sper ca n-ai atins-o de plus... Eu am facut una pentru motorul de 3l , ca n-am gasit .... BA DA!:br poate pui o poza sa-mi fac si eu o idee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: joje ulei Poze nu cred ca am... Aceasi problema o avea (si inca o are ... oarecum ) - la service i-au retezat joja , si apoi i-au pus-o frumusel la loc , indesind pe teava si bucata rupta . Baieti buni , vecinii lu' Superman ... Din cauza asta am facut o joja dintr-un fir de otel de la o comanda de timonerie de la ambarcatiuni , pe care am cositorit doua inele mici , pentru nivelele de min/max . Am prins-o de capacul original al fostei joje ( nu mai tin minte cum , ca imbatrinesc si uit ...) . Toata sirmaraia asta trece pe linga joja rupta din bloc , care inca n-a fost extrasa ....inca . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: joje ulei Poze nu cred ca am... Aceasi problema o avea (si inca o are ... oarecum ) - la service i-au retezat joja , si apoi i-au pus-o frumusel la loc , indesind pe teava si bucata rupta . Baieti buni , vecinii lu' Superman ... Din cauza asta am facut o joja dintr-un fir de otel de la o comanda de timonerie de la ambarcatiuni , pe care am cositorit doua inele mici , pentru nivelele de min/max . Am prins-o de capacul original al fostei joje ( nu mai tin minte cum , ca imbatrinesc si uit ...) . Toata sirmaraia asta trece pe linga joja rupta din bloc , care inca n-a fost extrasa ....inca . eu am noroc ca sa rupt cand erea afara,am incercat cu alta joje subtire dar nu intra toata,voi incerca sa o alamesc daca nu gasesc alta multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: joje ulei Daca cumva ai nevoie , te pot ajuta doar cu dimensiunile ( le-am schitat pe un perete intr-un atelier , in speranta ca peretele nu pleaca nicaieri ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: joje ulei nu vreau, multumesc frumos! o am intreaga adica ambele parti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: joje ulei Mai trebuie doar sa-ti aduci aminte ca japonezu'a prevazut un capac peste borna - ala mic si rosu . In cazu' ca nu mai e , tot e bine ca nu te ia plictiseala .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: joje ulei il am si pe ala dar lam gasit cam tarziu prin masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate