Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

joje ulei

marian nicolae

Postări Recomandate

Re: joje ulei

Sper ca n-ai atins-o de plus...

Eu am facut una pentru motorul de 3l , ca n-am gasit ....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poze nu cred ca am...

Aceasi problema o avea (si inca o are ... oarecum ) - la service i-au retezat joja , si apoi i-au pus-o frumusel la loc , indesind pe teava si bucata rupta . Baieti buni , vecinii lu' Superman ...

Din cauza asta am facut o joja dintr-un fir de otel de la o comanda de timonerie de la ambarcatiuni , pe care am cositorit doua inele mici , pentru nivelele de min/max . Am prins-o de capacul original al fostei joje ( nu mai tin minte cum , ca imbatrinesc si uit ...) . Toata sirmaraia asta trece pe linga joja rupta din bloc , care inca n-a fost extrasa ....inca .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Poze nu cred ca am...

Aceasi problema o avea (si inca o are ... oarecum ) - la service i-au retezat joja , si apoi i-au pus-o frumusel la loc , indesind pe teava si bucata rupta . Baieti buni , vecinii lu' Superman ...

Din cauza asta am facut o joja dintr-un fir de otel de la o comanda de timonerie de la ambarcatiuni , pe care am cositorit doua inele mici , pentru nivelele de min/max . Am prins-o de capacul original al fostei joje ( nu mai tin minte cum , ca imbatrinesc si uit ...) . Toata sirmaraia asta trece pe linga joja rupta din bloc , care inca n-a fost extrasa ....inca .

eu am noroc ca sa rupt cand erea afara,am incercat cu alta joje subtire dar nu intra toata,voi incerca sa o alamesc daca nu gasesc alta

multumesc!

Link spre comentariu

Daca cumva ai nevoie , te pot ajuta doar cu dimensiunile ( le-am schitat pe un perete intr-un atelier , in speranta ca peretele nu pleaca nicaieri ) .

Link spre comentariu

Mai trebuie doar sa-ti aduci aminte ca japonezu'a prevazut un capac peste borna - ala mic si rosu . In cazu' ca nu mai e , tot e bine ca nu te ia plictiseala ....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare