claudiu_slr Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Stie cineva daca se poate iesi de pe raul Dambovita prin curmatura Oticului spre Nucsoara pe traseul Lacul Pecineagu - M. Mezea - Curmatura Oticului - Groapele - Baraj Vasalatu - Nucsoara, fie el si drum de taf, tractor ?? Am cautat pe net acest traseu si nu am gasit mai nimic. Unii spun ca au trecut pe vreme buna dintr.o parte in alta, alti spun ca se infunda si intr.o parte si in alta, astept pareri de la voi, poate a trecut careva pe acolo. Eu sunt din zona Nucsoara si am urcat pana in Groape, de acolo se continua cu un drum de taf in sus accesibil 4x4 cu MT.uri chiar si pe ploaie, dar am crezut ca se infunda drumul ala undeva in vreun parchet. Asta a fost anul trecut si da, drumul acela se indreapta catre directia Curmatura Oticului, oare sa fie drumul care face legatura cu raul dambovita prin curmatura? ARO 10.1 :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 (editat) Re: Muntii Iezer 21 - 22 August Punctul 3- Aproape de coada lacului Vidrraru se vireaza drapta si se merge aprox. 18 km pana la stana Moldoveanu (drum forestier, grad f. mic de dificultate). De la stana 4 ore de mers pe jos pana in varf. Am fost acum 2 ani, traseul este frumos pentru o plimbare (am fost cu turisti), dar nimic spectaculos. La stana se termina drumul, imposibil de mers mai departe cu masina/tanc/atv. Editat Iunie 16, 2012 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Info traseu M-tii Iezer Am cautat si eu trecerea asta, peste curmatura Oticului, dar se pare ca nu se poate. Am mers pina la capatul drumului, care drum se transflrma intr-o albie de rau, greu de abordat, cu trunchiuri de copac rasturnate. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67449-Valea-Dambovitei-partea-a-doua http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate