cipytu Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 (editat) Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Incep filmuletele cu TRIAL STANDARD 204 CALOIANU VALENTIN <> FURTUNA COSTIN BBj6IM83-RQ 386 GANTOI STELIAN <> DUMITRACHE MARIA yOwRJQn-iQs 90 FASOLA ALEXANDRU <> UDRESCU IONICA cMiEFryDaCo 261 NEDELCU OVIDIU <> KIZS ZOLTAN -kFwxUNTOGw 234 RADU SERBANESCU <> VRABIE STEFAN CIhi_gFRkd8 387 GUSAT RADU <> URSU DAMIEL NNRZHQXRj8M 132 PIEDEMONTE ALEXANDRU <> PIEDEMONTE ANDREI wSEx4NorSJw 385 PETCU MIHAI ADRIAN <> NISTOR LUCIAN lpjIqMyBtGI 355 MACAVEI ALEXANDRIN <> CIOBANU GHEORGHE 3r-c1Y8FLJo 388 MANEA SORIN <> MANEA IOANA _Vol6aiGiuE 372 SARVAS ANDREI <> DANCIU CATALIN fChVKV5MNEo Editat Iulie 30, 2012 de cipytu :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy TRIAL OPEN Demonstrativa Andrei Degeratu xsPa8-Dyjhw 14 BLAVENSTEIN CAROL <> PASCA MARIUS 8UEcUYokU5M 79 VLAD VIOREL <> CROITORU GEORGE Oqu10jLKloI 323 MIRESCU FILIP <> DUICAN SILVIU SHN9jujIR5Y 162 NEAG LUCIAN <> POP MARIUS srOeTBDU1pc 82 FLORIN STANILA <> GEORGETA STANILA 5tbZ05G6E0Q 18 CAPATANA RAZVAN <> LOGOFATU CRISTIAN GalWTDr6NC8 126 GOGAN LAURENTIU <> GOGAN CRISTINA I-6W4WzkBw4 88 ABRI CSABA <> VARGA BARABAS DVZKLcdtfMY 99 CIRAP RAZVAN <> CIPRIAN BUDES lQxRssp8LIo 20 SKALIZCKI FERENC <> UNVER MUKADDER rP0Z-H-MDP0 16 SIRBU NICOLAE <> CRISTEA CRISTIAN x6vZkw1SpzY 70 VIOREL OGNEAN <> VALENTIN ROSANU M8vp13cUhSQ :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy TRIAL EXTREM Demonstrativa Kkep0P0MiEg 171 KIRALY DAN <> KIRALY BARNY AGYKAGtUJ6g 1 FIKO ISTVAN<> MIKO ISTVAN Aq8z0jtPB2A 344 DEMENY SZABOLCS <>BENCZEDI MAGOR I6hQtciYvDg 158 SUCIU GELU<> CAPOTA VALENTIN IA1MLjXRhIc :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Speciala OPEN ziua 2 Mbvx4AD9lhM wN7LHwWK0Eg QP4qodcS5hA pVePSyC4VRc OKugQX7wVIU 2aRqQOtRkaU Z1A7jWSGXGI Gllw60fY4EU gQRnQWAb6Aw :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crinu Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Doresc si eu sa multumesc inca o data participantilor la KAT 2012, care ne-au onorat cu prezenta si efortul lor, colegilor din Clubul KAMIKAZE care au pus osul si sufletul la organizarea acestei etape de Campionat, oficialilor FRAS / CNOR, sponsorilor si autoritatilor care au facut posibil ca acest frumos eveniment sportiv sa poata fi un real succes ! Si daca tot am prins gustul succesului, noi, KAMIKAZE, va promitem ca la anul vom fi si mai buni, corectand micile erori pentru care ne cerem scuze daca au pricinuit neplaceri cuiva. KAT 2013 este deja la orizont, va asteptam ! Is offroad just a hobby ? No, it's more of a love story KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy salut! pun si eu o poza cu cel mai mic spectator de la trialul de duminica:grin: An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Etapa KAT 2012, pentru mine, a fost o experienta placuta, chiar daca in prima zi am avut ghinion si Viorel a rasturnat masina, am reusit sa revenim si am terminat pe 8( ne-a ajutat speciala);a doua zi am mers destul de bine si la sfirsitul zilei am urcat pe 5; pacat ca la trial am pierdut 2 locuri si astfel nu am reusit sa luam decit 2 puncte, la final terminind pe 7. Felicitari organizatorilor,participantilor si cistigatorilor! Asteptam cu nerabdare KAT 2013, cu respect George. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 (editat) Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Multumim ptr atmosfera prieteneasca de la acest concurs. Echipa BGS - Bogdan Oprea, ne-a tras, troliat etc masina rasturnata pina a fost pusa pe roti si am putut continua traseul. Asta la costat prima data mult timp, apoi defectiunea la cutia de viteza suprasolicitata rezultind cu abandonul lor. Model de fair play. Le multumim. Multumim si echipei Lupu Marius ptr ajutorul dat la aceeasi rasturnare. Multumim "statiilor mobile" care ne-au realimentat cu uleiuri. Multumim ptr mama natura ca a limitat marimea copacilor. Multumim tuturor concurentilor de la extrem ca ne-au lasat sa ajungem din ultimi in fata ... Multumim si celui de sus ca ne-a sprijinit prin ucenicul lui de la Manastire Curtea De Arges... ... ca un pasager la extrem, nascut in comuna de unde sa dat startul a doua azi sa poata primi cupita de locul I. Doamne da sa fie asa de frumos si la anul in Arges ! Editat Iulie 31, 2012 de Miko Istvan +foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertNT Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Felicitari tuturor organizatorilor. A fost o etapa frumoasa, cu trasee deosebite, care au devenit foarte extreme din momentul in care a ploaia. Asa ne trebuie daca nu ne-am miscat mai cu talent in cea de-a 2 zi. Inca o data felicitari Kamikaze si ne vedem la anul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertNT Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 (editat) Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy MIKO ai uitat sa-i multumesti lui IWA, sau i-ai ''multumit'' dupa afisarea clasamentului in prima zi. Pentru cine nu intelege din CP3 timpul NOSTRU de plecare a fost la ora 15.42, iar finishul la ora 16.26. Deci total portiune traseu 44 puncte, nu 134, care s-a adaugat de doua ori la totalul zilei I. Imi este greu sa cred ca dintr-o operatie de scadere s-a infiltrat si o greseala de operatie de adunare a timpului din sectiunea precedenta, care de fapt era si singura care aveati mai putine puncte din toate sectiunile de traseu. Dar acum scuzele probabil vor fi: -ORICUM NU AFECTA CLASAMENTUL sau -A FOST O GRESEALA DE FORMULA In consecinta va multumesc si eu si probabil si fratii Kiraly pe care si ei au cotizat cu 18 puncte in favoarea voastra. Acum poate incep sa inteleg ca la Iasi 2011 in proba speciala in care reparau masina cu toti mecanicii pe care ii aveau nimeni nu ia vazut, ca la Mures (cand ne-am rasturnat si am abandonat am primit TM+100 CP + 100pct. ajutor extern) decizia trebuia sa o ia organizatorul si nu voi dupa regulament s.a.m.d. TINETI TOT ASA CA NU AVETI CUM RATA LACUL I Editat Iulie 31, 2012 de RobertNT corectare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2343975736623.63429.1766896457&type=3 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 (editat) Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy referitor la RobertNT: MIKO ai uitat sa-i multumesti lui IWA, sau i-ai ''multumit'' dupa afisarea clasamentului in prima zi. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Robert, eu am scris sincer ce am scris. Ptr mine a fost un weekend frumos. Tu acum latri sau si musti in stinga si in dreapta ? Pe mine mai? Pe mine? Hmmm.... Si apoi pe IWA.. Inamici mai pacifisti nu ai gasit in care sa inpungi ? Deci in continure: Multumesc lui Robert ptr. sinceritatea de a-si exprima sentimentele. Dumnezeu sa-l ierte. Editat Iulie 31, 2012 de Miko Istvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Multumim organizatorilor, felicitari participantilor si mai ales celor cre au fost pe podium :). Multumim echipajului cu nr. 70 pt tractarea din ziua 1 pana la proba speciala. Trasee foarte faine, trial excelent etc. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Dupa ce am auzit ce sa intamplat la Extrem, am doar de spus ca PACAT TIGANEALA ACEASTA Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 (editat) Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy @RobertNT - te rog foarte mult ca la etapa la care nu punctezi sa vi sa faci clasamente, ca sa intelegi cum se poate strecura o greseala. Mai mult de atat nu cred ca a fost vreun moment in care sa vi la mine si sa nu te lamuresc cu ceva. Dar ca toata lumea sa inteleaga ce s-a intamplat. In fisierul excel cu clasamentul formula pentru calculul punctelor de la "finish zi 1" a fost pusa gresit si in loc sa se calculeze timpul intre FINISH si CP3 s-a calculat timpul intre "FINISH" si "FINISH PS" de unde a rezultat ca intradevar au fost adunate de 2 ori punctele din CP3. Totusi dupa cum bine este ilustrat in poza ta in partea de sus a foii scrie "Clasament Provizoriu". Am vorbit si ieri cu Gyulla si l-am rugat sa iti spuna sa ma suni ca sa lamurim problema, fiindca eu nu o vedeam, faptul ca tu nu ai ales sa o faci este strict alegerea ta, dar pe mine unul m-ai dezamagit... (din nou). Mai spun odata pentru toata lumea, cand aveti o problema cu clasamentul mergeti la arbitrii, fie ca sunt eu, Mirela, Profa, Dorel sau oricine altcineva, daca este o greseala o vom corecta ! Referitor la "multumiri" nu inteleg ce vrei sa spui dar poate vrei sa ne lamuresti si cu ceva dovezi concrete, nu de alta dar chiar sunt curios... gresit: corect: Se vede clar cum coloana "O" a fost adunata de 2 ori la toata lumea, nu doar la tine, asa ca te rog din nou sa imi spui ce e cu "multumirile" ca poate e ceva ce imi scapa. Editat August 1, 2012 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 (editat) Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Clasamentul de la extrem corect: : Clasamentul de la extrem gresit: Editat August 1, 2012 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy LE. Multumim mamei lui Alina (soacra lui Vali), pt parbriz :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 1, 2012 Autor Partajează Postat August 1, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Ca tot veni vorba de multumiri, doresc si eu sa zic cateva cuvinte despre aceasta competitie organizata de membrii clubului Kamikaze. Ne bucuram nespus de mult ca v-a placut aceasta competitie si nu stiti cat de tare ne bucura faptul ca voi ne-ati apreciat si in scris (pe forum),cat si la fata locului, si cu aceata ocazie tinem sa va multumim! Pentru cei de la open, Alina va transmite: "va astept la CP 2 la masa!" :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Felicitari clubului Kamikaze pentru organizarea KAT 2012 ,trasee frumoase si tehnice,cu rasturnari de situatii in clasament , cel putin la OPEN. Ca si anul trecut pentru mine a devenit o traditie sa ma rastorn in concurs ,deja anul asta am reusit si in trial sa o pun pe o parte,asta ma costat pierderea a doua locuri ,dar ce sa facem din greseli invatam . Felicitari organizatorilor,participantilor cit si cistigatorilor si asteptam cu nerabdare KAT 2013 . Cu stima , Viorel Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Felicitari Clubului Kamikaze ... o etapa frumoasa si bine organizata ... felicitari tuturor participantilor ..... Multumim Kamikaze .... Ne vedem in 2013 .... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 (editat) Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Clubul Xtreme Adventure Baia Mare multumeste organizatorilor si felicita participantii la aceasta etapa. Ne-am simtit excelent alaturi de oameni valorosi si faini. Chiar daca a fost prima etapa organizata de Clubul kamikaze se vede ca sunteti un grup care stie ce vrea. tineti-o tot asa ( speciale pe sfarsit de traseu). multumim Editat August 2, 2012 de landy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Ultima tura de filmoace, cu SPECIALA DE LA OPEN ZIUA 1 NFUHMfn481c 6X3EIAQHm6Q 8j0nJzhHlgw YahDQ1hiSKE 4wy8asa89TM EZf9xKJleA8 fafcRQESF4Q wxgMzguJ5VI RfYa8jBIV4g qXzoRn4YjRw :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 (editat) Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Multumesc si eu organizatorilor pentru tot , roadbok perfect , traseee excelente . Pentru mine a fost super mai ales ca am cistigat si un loc pe podium , poate pentru altii no fi cine stie ce dar pt mine conteaza lucrul asta tinand cont ca eu de offroad nu m-am apucat decit de anul trecut cind m-am lansat pe bursa de copiloti deschisa de Semaca si cu bunavointa lui Viorel am inteles cam cu ce sa maninca chestia asta . Organizatori tineti-o tot asa , va asteptam la cupa GTC , o sa ne dam silinta sa iasa mai frumos ca la voi , eu personal am avut ce invata de la Kamicaze . cu stima Ciprian Budes :h5 P.S. Multumesc Cipytu pt filmulete !!!!!! Editat August 2, 2012 de don Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Ne-am simtit excelent. Traseele au fost alese foarte bine. Rodabookul perfect a doua zi . Din pacate am rupt un cap de planetara ( cred ca a fost fisurat mai de mult) care la randul lui mi-a rupt conducta de frana de la etrier.... si in a doua zi , fara frana si doar cu tractiune spate, nu am putut sa fac speciala in timpul dat. Consecinta 100 minute penalizare. Am fortat si am rupt si doua suruburi de la pivotul inferio dreapta. Dupa concurs am plecat la Bucuresti am luat un cap de planetara si o fuzeta dreapta pe care duminica dimineata le-am schimbat si am reusit sa fac ... SPECTACOL IN TRIAL, cu pompa de servo nefunctionala (daca aveam senile de tanc in loc de roti mergea volanul mai usor) si totusi am facut traseul din trial in 1.39 minute ... locul 1. Nasu Mare si Gaganu care au incercat sa invarta volanul au ramas fara cuvinte.... Etapa foarte frumoasa si felicitari organizatorilor PS. daca mai rup ceva la masina la Cluj o schimb.............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.one Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Felicitari participantilor... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate