piede Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy O intrebare organizatorului Cupele pentru trial se vor mai da? Oricum eu mi-am facut cupa din capul de planetara rupt, dar nu scap de fiimiu.... ( Lui ii dau pivotul....!! ) Daca nu existau nu puneam intrebarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy bafta :ha::ha::ha: Pe asta cred ca l-a ratat Astral "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Eu multumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta si promit ca data viitoare nu ma vor mai vedea de atitea ori intr-o zi. Sa ne vedem cu bine! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Eu multumesc tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta si promit ca data viitoare nu ma vor mai vedea de atitea ori intr-o zi. Sa ne vedem cu bine! Haide bre ca nea placut sa t vedem de atatea ori acolomla umbra, d doua ori dreapta si o data stanga:))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 (editat) Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy O intrebare organizatorului Cupele pentru trial se vor mai da? Oricum eu mi-am facut cupa din capul de planetara rupt, dar nu scap de fiimiu.... ( Lui ii dau pivotul....!! ) Daca nu existau nu puneam intrebarea. [ATTACH=CONFIG]147197[/ATTACH] Ne cerem scuze de inconvenient, dar dintr-o eroare cei de la care le-am comandat au facut decat cate una per masina, nu puteam sa dam cate una per masina. Indata ce ajung la noi le trimitem prin curier la fiecare echipaj. Multumim de intelegere. Editat August 3, 2012 de Vali alias Babu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophys Sint sigur,ca voi o sa le trimite'ti la cistigatorii,nu ca uni de la brasov!!!!!!inca odata multumirii si felicitariii organizatorilor si concurentilor!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophys Sint sigur,ca voi o sa le trimite'ti la cistigatorii,nu ca uni de la brasov!!!!!!inca odata multumirii si felicitariii organizatorilor si concurentilor!!! Ce nu tii clar Luci?mai nou se fac bani si din vanzarea cupelor,mai ales cele pentru locul I tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Neag Luci Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy De iesi pe 1 la cluj,nu te vad bine!ciuciu cupa!!!dar,promit sa'ti trimit banii dupa vinzarea ei!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Io zic sa se dea medalii in loc de cupe:))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 5, 2012 Autor Partajează Postat August 5, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Enjoy :grin: 37gQz5oLVJ4 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Frumos! :bravo GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.one Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy La mai mare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu182 Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Bravo foarte mistoace filmele da aceeasi melodie pa toate .... come on dudes Frontera 2.0i Skoda Octavia 1.9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 10, 2012 Autor Partajează Postat August 10, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Cam asa arata ziua 1 OPEN :wink: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/181175_455102097844969_507498870_n.jpg KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Si doua instantanee din telefon cu Viorel rasturnat in prima zi: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy O parte din pozele facute de nevasta-mea (Mikka). Enjoy! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Frumoase poze,multumim frumos :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 22, 2012 Autor Partajează Postat August 22, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy un film de la Dacia http://www.daciagroup.com/galerie/video/2012/duster-4x4-everyone-la-campionatul-national-de-offroad-etapa-curtea-de-arges KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy felicitari tuturor,imi pare rau ca nu am putut ajunge anul acesta :( 1 IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Cu intarziere,cateva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy Cu intarziere,cateva poze. Edi ... da unde sunt pozele ?????? :))))) 1 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy edi ... Da unde sunt pozele ?????? :))))) sunt la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Etapa a 3-a a Campionatului National de Off Road Kamikaze Adventure Trophy sunt la mine. Si trebuie sa mergem la tine ca daca dorim sa vedem pozele? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Etapa a 3-a a CNOR - Kamikaze Adventure Trophy Pozele de la EDI... Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Etapa a 3-a a CNOR - Kamikaze Adventure Trophy Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate