ampopa Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 lasa-ma ca-s suparat, trebuie sa cumpar o intreaga punte spate, speram sa fie vreum MLR ca am rezerva, dar fata era ok duminica, ma bucuram, dar cand a vrut mecanicul sa schimbe si uleiul la grupul spate au cazut bucati de dinti, dai si desfa si surpriza coroana stirba, satelitii nu se simt nici ei prea bine, si rulmentii de la planetare cu joc. Deh, mai glumim si noi, ca suntem in timpul programului...:) Iesi mai ieftin cu o punte intreaga (desi cred ca gasesti la faramari la un pret bun) decat cu coroana, sateliti si rulmenti (sau planetare!!!) noi? “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Aveam bagajele facute, dar aseara a lovit trasnetul. Auzisem eu niste trosnituri de 1 mai, si Sambata am dus Samuraiul la mecanic pentru o revizie: 3 dinti pe coroana grupului spate rupti. Toyota e in pioneze de vreo 2 saptamani de cand i-am taiat contactul cu "sfantul flex" Suntem nevoiti sa ne anuntam retragerea :sr Salut Kermit. Si noua ne pare rau ca s-a imbolnavit Samuraiu si nu mai veniti la Agnita. Va asteptam la urmatorea. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 doar cate-va imagini din partea noastra de la locul faptei,se munceste de dimineata pana seara, pauze de cafea nu au fost doar de cornulete in schimb traseele sunt ok.......daca nu ploua ,daca pica trecem la planul B.benzile sunt puse la inaltimea corespunzatoare iar sedintele tactice nu au lipsit ,pe nisip se vede cel mai bine ..... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 (editat) Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Pentru cei care vor veni maine, avem cateva poze din traseu. Noi ne rugam sa si ploua putin :grin: Editat August 19, 2012 de Max i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 (editat) Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Am spart faruri, rupt conducte, indoit aripi si am taiat ceva prezoane blocate, dar sunt damege-uri care dupa curatarea traseului nu au mai aparut. Editat August 19, 2012 de Max i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Cateva din reparatii si damege-uri. :ha: 1 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Apropo de inaltimea regulamentara :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Mai sunt fotografii pe aparate ce vor fi incarcate mai tarziu. Sunt si filmulete dragute, dar nu stiu eu cum sa pun piese pe ele si nici sa scot sunetul :ha: :ha: :ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Ne-am intors acusica de pe plaiuri Agnitene .... ca de obicei super incantati! Masina de concurs nr 17 s-a incalzit, lichidele s-au scurs ... nimic grav, se reparara pana la proxima Agnita! Felicitari organizatorilor, participantilor si castigatorilor! Singura nelamurire pe care o am, de fapt un lapsus, nu mai stiu cum era cantecelul ala de anii trecuti: Cine pleaca e un bulangiu! sau Cine nu vine e un bulangiu! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Am ajuns si noi acasa, multumim "Agnita Free Spirits". Organizarea ca de obicei de exceptie ne-am simtit extraordinar si cu siguranta la anul vom reveni in poienita de la Saraturi. Castigatori au fost toti participantii, intradevar nu foarte multi anul asta dar atmosfera a fost foarte buna. Revin cu poze mai tarziu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 (editat) Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Am ajuns si noi cu bine, putin obositi, dar asa ne sta bine cand venim de la astfel de intalniri, unde "ne simtem bine". Intalnirea a fost extraordinara, organizatorii au fost nemaipomeniti, traseele, la fel, iar despre participanti, ce sa spun? Am fost putini, insa am fost oameni pentru care nu au importanta ambitiile, orgoliile, politica sau barfele, ci pentru care conteaza mai mult decat toate acestea spiritul intalnirilor Agnitene si efortul depus de o mana de oameni entuziasti si sufletisti, care au facut totul pentru ca si aceasta intalnire sa fie una memorabila. Si a fost. Cu traseele frumoase (chiar si asa prafoase, ce sa facem daca Sf. Ilie nu a tinut cu noi) si cu road-book-ul impecabil. Cu dup-amiezele in care ne-am strans, dupa intoarcerea de la trialuri sau din traseu, CU TOTII in cerc, in jurul unor sticle si ale unor pungi cu chipsuri, fara "bisericute", fara invidii sau rivalitati, doar cu voie buna. Cu serile petrecute in jurul focului, din nou CU TOTII, unde am ras cu lacrimi, cu Georgiana sau Jipul, si multe alte subiecte off-road-istice sau nu. Nu pot decat sa multumesc ttuturor, organizatori si participanti, pentru clipele minunate petrecute impreuna si sa sper ca ne vom revedea cel putin in aceeasi formula si la anul. De-abia astept sa ne revedem si sa "bananaim" in cautarea pozitiei de la km X, care s-a dovedit a fi foarte clara, pana la urma (cel putin pentru unii, care au reusit sa ne convinga si, culmea, chiar au avut dreptate!). Editat August 19, 2012 de ampopa 1 “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Un filmulet unde se poate observa clasa echipajului, peste cea a celorlalte echipaje prezente. Utilajul este unul in care proprietarul a investit ceva dar nu se poate observa din exterior decat radiatorul marit .... si bineinteles experienta pilotului si a copilotului, trasa abordata, viteza au facut ca celelalte echipaje sa se declare invinse . 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AIIM Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Intr-adevar, nu ai cum sa revii decat "putin obosit" de la Agnita :wink: A fost minunat, in cati am fost, care ne-am distrat, si la programul oficial si la cel de timp liber, caci intamplari au fost si colo si dincolo. Caci nici nu avea cum sa fie altfel, cu agnitenii si prietenii lor, care au avut grija sa ne fie cat mai bine. Si cu noi, participantii, bineinteles, care oricum venisem ca sa ne fie bine:clb:be. Singurul regret este ca ne-am intors si cu bautura acasa, deci lucruri de carat in plus, pe langa cele trebuincioase cazarii :grin: Dar asta doar pentru ca ne-am supraestimat capacitatile si pentru ca agenda de intalnire a fost de fapt, solicitanta. Ceea ce a fost foarte bine, ca de asta ne intalnisem. Iar cu noroiul, pana la urma a avut grija Radu sa organizeze cu un bat bine manuit intr-o baltita o reconfigurare a ravenei, ca sa ne distram si noi... Si ce bine ca ambreiajul era deja pregatit :ha: In rest, astept cu mare interes ca pana data viitoare cand ne vom revedea in aceleasi conditii, sa existe profilul complet al Georgianei, daca se poate cu o schita de desen (ca inteleg ca mai mult de ata nu se poate), ca sa putem dezbate in continuare :grin: sau de ce nu, ceva pe facebook :ha: Concluzia: o intalnire foarte reusita, unde ne-am petrecut foooooooooarte bine si relaxat. Deci, :tk si ne vom tot vedea :banana 1 adina@gtcmotorsport.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AIIM Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Hmm, am uitat sa ma semnez: Adina, Standard evident :grin: Abia astept sa puneti restul de foto si filme, ca pe fiecare activitate s-a intamplat cate ceva :banana Dar si fara ele, noi tot stim ce a fost si cum, iar anumite stari traite la Agnita nu au cum sa fie aratate prin nici o imagine sau cuvant... Asa ca profit de ocazie pentru a spune inca o data :tk, atat organizatorilor, cat si participantilor :wink: adina@gtcmotorsport.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 cateva poze .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 poze.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 20, 2012 Autor Partajează Postat August 20, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Bravo doamnelor, domnisoarelor si domnilor si bravo Andrei pentru extrem :j. Si anul acesta doamna Romica Jurca nu a reusit sa ne trimita niste ploaie, desi eu am patinat de cateva ori.:grin: Felicitari tuturor participantilor, ati fost minunati. Va asteptam cu drag la urmatoarea. Multumesc tuturor persoanelor din organizare pentru efortul depus Revenim mai tarziu cu poze si filmulete din traseu si unele selectate atent din baza. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Celor '' absenti '', cu voia sau fara voia lor, le dau de veste ca au pierdut. Au pierdut ceea ce un grup de oameni minunati au reusit sa faca din nou acolo la Agnita, adica o intalnire de offroad minunata. Bravooo, celor ce tin sus steagul acestui eveniment, cu eforturi pe care numai ei le stiu. Sunt convins ca niciunul dintre noi nu a dus dorul de nimeni si de nimic, am fost destui ca lucrurile sa se intample asa cum trebuie si anul asta... Si, da, am facut offroad, chiar daca nu ne-am batut pentru nimic, ne-am antrenat si am mai capatat ceva experienta in cateva din tehnicile folosite si bineinteles in navigatie. Ma inclin Agnitei si anul asta si ii multumesc ca exista. Numai bine. Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 Si doua poze (singurele pe care le am, chiar daca nu sunt de-o calitate foarte buna - facute cu telefonul, "pe genunchi"). O sa incerc sa mai strang poze din gasca si revin cu ele de indata ce le voi avea. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 E timpul sa adaug si eu cateva poze, am si filmulete dar nu sunt prea clare. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 poze... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Free Spirits Ride - Agnita 2012 poze.... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate