george_catta Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Salutare! Am nevoie de conducat subtire de la compresorul de aer conditionat ( Y61, 3.0 D), daca o are cineva contra cost? A mea s-a rupt de langa compresor , am dus-o la sudat dar meseriasul nu-mi ofera mare garantie la sudura deoarece, zice el, materialul din care e confectionat sistemult de prindere de compresor e mai dur decat materialul din care e facuta conducta si nu se va prinde bine. Ma multumesc si cu sistemul ala de prindere , dar sa aiba un pic de conducata pe el sa poata fi sudata am mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: caut conducta compresor aer conditionat Y61 Dai gaura si filet ...si pune acolo alta mufa ...mufa de care te prinzi cu conducta ....:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: caut conducta compresor aer conditionat Y61 da, e o idee si asta. De-acuma sa vad maine cum iese la sudura , si daca nu iese bine am sa incerc si ideea ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 27, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: caut conducta compresor aer conditionat Y61 Da, cu sudura n-am rezolvat nimic, cred ca s-a ovalizat mufa cand a sudat-o ca acuma scapa freonul pe langa ea. Are cineva o mufa cu un pic de teava pe ea sa nu mai fiu nevoit sa sudez direct de langa mufa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: caut conducta compresor aer conditionat Y61 Planul B l-ai incercat? :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: caut conducta compresor aer conditionat Y61 Pai de-acuma daca o fi ovalizata degeaba ii mai fac filet ca oricum tot scapa freonul pe langa, zic eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 (editat) Re: caut conducta compresor aer conditionat Y61 Bre ne intelegem ca turcul cu pistolul ...N-am inteles nici eu cine e turcul si cine trage cu pistolul ... :ha: Planul B ... Deci ...Dai gaura ...filiera ...mufa ... MAI MARE ...bercuiesti conducta si o unesti in veci for ever cu mama la mufa mai mare ...incest, neincest de mufa-radiator asta e ...sa zbarnaie freonu si sa-ti degere deshtul cand il pui pe tur... :ha: Planul C ... Da o gaura in bord infigi un ventilator deala de aveau taximetristii inainte si se numeste ca ai un aer conditionat ecologic ...si natural ... :ha1 Planul D ... Ti-l zic daca nu iti ies astea ... :wink: PS ... din experienta cu gaurile ...cand se ovalizeaza ...te razbuni crunt si faci o gaura mai mare da' rotunda asta daca nu iti tremura destele pe bormasina ...evident ... Editat Iunie 28, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: caut conducta compresor aer conditionat Y61 Sefu daca vrei sa ma ajuti cu un sfat foarte bine , multumesc , daca ai de gand sa faci misto ..........(ma abtin ) Lucrurile stau in felul urmator : Mecanicul p.... mele de la renault a zis ca s-a ovalizat capul de la mufa care intra in compresor(partea ce are oringul pe ea) si de aceea scapa freonul pe langa mufa, daca o fi asa eu nu stiu. Acuma tu unde vrei sa fac gaura si filet ? (din ce inteleg eu de la tine, ca nici tu nu esti destul de explicit, in compresor?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: caut conducta compresor aer conditionat Y61 Sudura e buna nu scapa pe-acolo deloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 (editat) Re: Inlocuire conducta compresor aer conditionat Y61 Deci nu sunt explicit ...ok ...arunca-l si ia-ti altul ... :wink: (nici acum si nici inainte nu faceam misto de tine) Uite acum fac misto de tine ...circula cu geamurile deschise sa conditionezi aerul sa circule ... cum dai pe o treapta mai inalta? Dai span (accelerezi)... :ha: Cereti si primiti sfaturi pe forum ...gratuit! Exista dobitoci (unul dintre ei sunt eu) ...care isi pierd timpul sa va invete cum sa faceti una sau alta si voi ... :uameni Daca tot n-ai inteles miscarea ...iti mai dau o sansa ...cauta telefonul meu pe forum si suna-ma sa-ti explic ce si cum ... PS ...uitasem ... 2.99 euro/min ... :ha: Editat Iunie 29, 2012 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_catta Postat Iunie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: Inlocuire conducta compresor aer conditionat Y61 Nu ti-a cerut nimeni tie in mod special sfatul, daca ai vrut sa ma ajuti e decizia ta( apreciez asta si nu te consider un dobitoc ca ai facut-o), si daca tot iti pierzi acel timp asa pretios cu mine macar fa-o cu rost; cand am zis ca n-am inteles ce operatiune vrei tu sa fac asa este , chiar n-am inteles, am citit mesajul tau de "n" ori si tot nik......ok, sunt eu batut in cap, in consecinta, ca sa nu mai cheltui si acei 2.99 euro/min sunandu-te, si poate tot fara sa inteleg nimic, am sa ma duc sa-mi dau comanda de conducata noua (15 milioane). Imi cer scuze daca te-ai simtit insultat si multam ca ai incercat sa ma ajuti. Intrucat,consider ca aceasta discutie este inutila si fara vreun rezultat concret, si avand in vedere ca ne-am abatut putin de la subiect intr-o latura nu tocmai placuta, rog administratorul, daca este posibil, sa stearga acest topic. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: Inlocuire conducta compresor aer conditionat Y61 Pastreaza-ti mintea limpede , si mergi inainte . Aproape sigur te poate rezolva un meserias mai destupat , cu o romaneasca mica . Compresorul e folosit si pe alte masini , deci dupa diametrul de etansare de care ai nevoie s-ar gasi in dezmembrari alta conducta , diferita , de la care sa recuperezi doar ce-ti trebuie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate