Baruba Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Salutare prieteni, M-am gandit ca pe la mijlocul lunii iulie sa fac o vizita in muntii Bucegi si sa vizitez Hotelul Piatra Arsa unde sa ma si cazez. As vrea sa stiu cum mai e drumul de acces pana acolo, eu vreau sa il abordez din Sinaia, si am un Nissan Terrano 2 stock, pe care intentionez sa il incalt cu niste AT-uri inaite de plecare . Prin zona accea mai sunt ceva trasee interesante ? - dar sa nu fie :dr2, adica sa fie soft soft, ca ma duc singur si nici nu am masina pregatita pt altceva. Deci a 2-a intrebare ar fi cam ce trasee soft imi recomandati prin acea zona +/- 80 km :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Am fost eu acolo saptamana trecuta , cu un simplu autoturism . Drumul e proaspat asfaltat in proportie de 90%, sunt numai cativa km de forestier. Terrano il va face lejer. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbas Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Poti ajunge pana la Babele. stiu ca drumul este foarte bun. Am fost acolo acum vreo luna si-l pregateau de asfaltare. Cabanierul de la Piatra Arsa spunea ca in timpul saptamanii drumul este inchis din Seaua Dichiu este inchis din cauza utilajelor. dar in weekend este ok. I want out - to live my life and to be free !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft vezi pe unde pui roata in zona sa nu te trezesti luat la intrebari,....mai ales daca sari de pe asfalt..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baruba Postat Iunie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Deci as putea concluziona ca drumul din Sinaia pana la Hotel Piatra Arsa este asfaltat insa pentru a ajunge la Babele, de aici trebuie parcurs pe jos deoarece este interzis cu mijloace motorizate de orice fel !? :cn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Deci as putea concluziona ca drumul din Sinaia pana la Hotel Piatra Arsa este asfaltat insa pentru a ajunge la Babele, de aici trebuie parcurs pe jos deoarece este interzis cu mijloace motorizate de orice fel !? :cn n-ai mai vazut nici teren de fotbal in panta ? :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft La piatra arsa se poate ajunge cu maina, fie prin dichiu fie de la sanatoriul din moroieni. Ambele drumuri sunt fara emotii pt terano. Ka babele nu se poate merge cu masina fiindca e interzis. Si amenda e foarte mare (3000 ron, etc) De la oiatra arsa se piate merge in zona si la celelalte lacuri (totul pe drum forestier /asfalt ): scropoasa, bolboci. Se mai poate vizita si pestera ialomicioara, in apropierea cabanei de la Padina. In zona nu orea poti face trasee deoarece e rezervatie. Trebuie sa stai pe drumurile de care ti ams pomenit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Am regasit si niste poze: Bolboci:, Ialomicioara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baruba Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Multumesc mult watcher pentru comentarii si pentru splendidele poze. Incep sa imi schitez traseul marcard obiectivele indicate de tine, lacurile si pestera. Deci la lacurile Bolboci si Scropoasa, cat si la pestera Ialomitei pot ajunge cu masina lejer, dar sa nu ies de pe sosea ca e Parcul National Bucegi. Imi aruncai un ochi pe saitul tau si am vazut ca te-ai plimbat nu gluma :grin:...si as vrea daca poti sa imi mai recomanzi ceva tot asa soft si cu obiective frumoase, la vreo 80 -100 km de acesta zona. Ca dupa ce stau prin zona pe aici sa stiu in ce zona ma indrept, ca sa imi umplu toata saptamna. 3 zile aici si 3 zile unde zici ca ar mai fi interesant sa ma indrept ? :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Salutare de pe Valea Prahovei te poti muta in zona Bran-Moeciu-Pestera Dambovicioara, satul Pestera, Satul Magura.Sunt multe trasee soft si multe locuri de vizitat.A postat candva tot colegul watcher traseele care se pot face acolo. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaby_andronescu Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Daca te muti in zona Bran - Moeciu poti face o excursie si la Lacul Pecineagu din Muntii Iezer-Papusa. La lac se ajunge dupa aproximativ 25 de km din drumul national DN 73 ce leaga orasele Campulung si Brasov. Venind dinspre Brasov, in localitatea Podul Dambovitei se face la dreapta pe un drum pietruit catre satul Satic. Drumul catre sat este bun si trece prin impresionantele Chei ale Dambovitei Mari ( sau Cheile de la Plaiul Mare). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft In zona bran moeciu ai mii de trasee :) Poti merge sa vizitezi prapastiile zarnestilor, poti urca de acolo la magura si pestera, sa cobori apoi la moeciu, poti vizita pestera dambovicioara, poti merge la pecineagu cum explica mai devreme colegul (acolo barajul este spectaculos, dar drumul pana acolo este enervant rau de tot - sunt niste sleauri imense pentru un drum si nu poti merge repede chiar si cu masina mare) Poti urca din rasnov pe glajarie spre munte, spre cabana diham, poti din paraul rece sa mergi la diham si de acolo la cabana izvoarelor, poti sa mergi spre simon din bran De la zona sanatoriului de la moroieni poti pleca inspre fieni si de acolo sa urci spre leaota. urcarea aia e peste 'traseu soft'. de la fieni sau de la dambovicioara se poate merge spre stoenesti arges si sa urci de acolo pe leaota pe drum soft. teoretic exista un drum de la leaota spre dichiu, etc dar nu l-am gasit in practica pana acum :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Tot din zona dambovicioara ai putea sa te combini cu colegii de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71818-un-iezer-pe-30-iunie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 (editat) Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft :grin:vezi mai jos Editat Iunie 27, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Tot din zona dambovicioara ai putea sa te combini cu colegii de aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71818-un-iezer-pe-30-iunie Io unul , nu ma combin cu colegii, poate cu ceva colege ....m-as risca !:dr2 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baruba Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Din pacate nu pot face nici un fel de combinatie cu trupa aceea din cauza ca nu imi convine data de 30 iunie. Am studiat traseele expuse de voi si suna foarte interesant, chiar nu aveam habar de ele si sfaturile celor din :cl sunt si vor fi bine venite. Am schitat traseul si voi pleca din zona hotelului Piatra arsa spre Bran - Moieciu, dupa ce am citit posturile colegilor gaby_andronescu si Caphonne Daca mai aveti idei cu chestii interesante din zona sau locuri de cazare in care sunt primiti bine cei din club :cl si nu numai, va rog sa mi le impartisiti. Multumesc tuturor care deja mi-au frunizat ceva informatii. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Am fost ieri la Piatra Arsa pe la Cuibul Dorului.Aceleasi indicatoare tampite unul ca este interzis pe timpul iernii si unul cu ''Accesul inerzis tuturos vehiculelor'' ca drum in lucru.Masinile treceau in ambele sensuri si nu era nici un echipaj (cand sunt cu foamea in gat cica mai vin pe la dat amenzi).Asfaltul a ajuns aproape de Hotel Piatra Arsa ultima bucata fiind drum pietruit (am fost cu Loganul 4 persoane in masina deci e ok).La Piatra Arsa te opresti mananci ceva faci o plimbare in zona prin jnepeni (pe jos)si cam asta este.Spre Lacul Bolboci nu sa mai continuat cu asflatul este drum pietruit dar veneau destule turisme deci se circula ok.Baietii cu excursi de la telecabina erau cu masinile pe la Babele.Teoretic conform indicator ''Accesul autovehiculelor si vehiculelor motorizate IN AFARA DRUMURILOR PUBLICE INTERZIS'' se pare ca se poate trece cu masina mai sus de Piatra Arsa adica pana la Babele dar nu prea vad rostul.Sper ca au fost de folos informatiile. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Caphonne: dupa parerea mea , combinatia de indicatoare pe care le gasesti pe platou si apoi chiar la piatra arsa in drum spre babele se citesc asa: 1) de jos pana la piatra arsa, si inapoi spre bolboci si padina ai voie cu masina PE DRUM SI ATAT 2) de la piatra arsa la babele NU AI VOIE cu masina nici macar pe drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: Cum e drumul pana la Hotelul Piatra Arsa si recomandari trasee soft Corect doar ca ''unii'' au voie si nu-i opreste nimeni.In scurt timp acei ''unii'' se vor inmulti.Oricum zona Babele este ''calamitata''.Si repet nu vad rostul mersului la Babele/Omu'/Costila cu masina decat ,daca ai pe cineva bolnav, cu probleme, in varsta si vrei sa-i faci o bucurie. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate