teo pes Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) De unde stii sau crezi ca se poate schimba culoarea tastelor de la radiocd ca am un rosu de ma :bleah Eu o sa incerc sa includ undeva microfonul (cat mai aproape de gurita ),cu intrerupator fixat undeva , daca nu se aude amplific!, parerea mea ca la ce borduri elegante sunt sa atarne micofonul!!!,mai si penduleaza la mers! parerea mea ! Antena fixa ce solutie aveti?unde? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Sau cel putin mutata mufa si microfonul in alta pozitie pe bord! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 (editat) Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) De unde stii sau crezi ca se poate schimba culoarea tastelor de la radiocd ca am un rosu de ma :bleah Eu o sa incerc sa includ undeva microfonul (cat mai aproape de gurita ),cu intrerupator fixat undeva , daca nu se aude amplific!, parerea mea ca la ce borduri elegante sunt sa atarne micofonul!!!,mai si penduleaza la mers! parerea mea ! Antena fixa ce solutie aveti?unde? Antena este prinsa pe aripa stanga. Gaura era deja data de vchiul proprietar, asa ca am folosit-o pa aia. Se vede putin suportul in pozele cu anvelopele. Poate am sa fac unele noi. Firul coaxial trece printr-o gaura din spatele stalpului stanga fata, cam pe la nivelul pedalei de amreiaj si iese in aripa. Sunt statii C.B. care permit modificarea culorii de fundal, dar asta nu. Se poate, totusi, face schimbarea led-urilor cu unele de orice alta culoare. Le mine, radio-cd-ul e pe fond albasrtu, statia pe portocaliu/rosu si comanda de la clima pe alb. E ca pomul de craciun, dar nu o sa ramana asa... Va salut, Sorin Editat Mai 16, 2013 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Multumesc pt. idee. Microfonul vine cu un suport care, spuneam, se moteaza dar cu suruburi... Am sa incerc in prima faza sa lipesc pe spatele suportului o banda dublu-adeziva (ceva mai puternica - daca gasec) si sa incerc asa. Intre timp o sa mai caut/testez si alte solutii. :tk Sorin Nici un adeziv nu va rezista din mai multe motive : plasticele din orice masina sunt cele mai ciudate materiale, suprafata de contact nu e perfect plana pentru o buna adeziune, e aproape imposibil sa gasesti un adeziv care sa corespunda plasticului din masina dar si cu lamela suportului, diferentele de temperatura, vibratiile masinii si, evident, nici banda dublu adeziva nu va rezista mult timp si iti va sari microfonul cu tot cu suport exact cand ti-ai dori mai putin......:grin: In ceea ce priveste balanganeala cablului/microfonului eu am anulat-o in mare masura fixand cu o clema mijlocul spiralei cablului microfonului de una din aerisiri si datorita tensiunii (nu foate mare...) din spirala, acum nu se mai balangane nimic...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) La antena de statii ma refeream ca solutie de montare ,radioul are din fabricatie. Am desfacut fata de la radiocd si led urile sunt minuscule nu se pot schimba ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 (editat) Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Nici un adeziv nu va rezista din mai multe motive : plasticele din orice masina sunt cele mai ciudate materiale, suprafata de contact nu e perfect plana pentru o buna adeziune, e aproape imposibil sa gasesti un adeziv care sa corespunda plasticului din masina dar si cu lamela suportului, diferentele de temperatura, vibratiile masinii si, evident, nici banda dublu adeziva nu va rezista mult timp si iti va sari microfonul cu tot cu suport exact cand ti-ai dori mai putin......:grin: In ceea ce priveste balanganeala cablului/microfonului eu am anulat-o in mare masura fixand cu o clema mijlocul spiralei cablului microfonului de una din aerisiri si datorita tensiunii (nu foate mare...) din spirala, acum nu se mai balangane nimic...... Merge cu silicon, domnilor. Testat și garantat. Pe orice suprafață. Eu am prins clinometrul aftermarket, butonul de gpl ... bandouri de cauciuc exterioare etc. Suportul ăla mic de microfon ... se "unge" ca lumea cu puțin silicon, de preferință transparent, după ce în prealabil se degresează și el și suprafața unde va fi lipit, se aplică - se presează bine, se sterge cu ceva textil surplusul de silicon care va ieși de sub el si apoi se presează cu ceva ... (cozi de mătură:ha1, scotch - power tape - dar cu atenție să nu se miște suportul din poziție). Într-o oră se îndepărtează "presa" și se poate agăța microfonul. De demontat, când o fi nevoie ... operațiunea se poate face cu o lamă fină de cutter si atenție mare, apoi siliconul se ia ușor cu o cârpă înmuiată în benzină. Numai bine! Editat Mai 17, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 17, 2013 Autor Partajează Postat Mai 17, 2013 (editat) La antena de statii ma refeream ca solutie de montare ,radioul are din fabricatie. Am desfacut fata de la radiocd si led urile sunt minuscule nu se pot schimba ! Pai eu despre antena de statie povesteam. Se pot schimba si led-urile alea numai ca e de preferat o statie de lipit/dezlipit cu aer cald... si ceva nervi... Merge cu silicon, domnilor. Testat și garantat. Pe orice suprafață. Eu am prins clinometrul aftermarket, butonul de gpl ... bandouri de cauciuc exterioare etc. Suportul ăla mic de microfon ... se "unge" ca lumea cu puțin silicon, de preferință transparent, după ce în prealabil se degresează și el și suprafața unde va fi lipit, se aplică - se presează bine, se sterge cu ceva textil surplusul de silicon care va ieși de sub el si apoi se presează cu ceva ... (cozi de mătură:ha1, scotch - power tape - dar cu atenție să nu se miște suportul din poziție). Într-o oră se îndepărtează "presa" și se poate agăța microfonul. De demontat, când o fi nevoie ... operațiunea se poate face cu o lamă fină de cutter si atenție mare, apoi siliconul se ia ușor cu o cârpă înmuiată în benzină. Numai bine! Buna ideea! Multumesc! Editat Mai 17, 2013 de Astral aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Merci! decat sa mi faram nervii , la ce pret au ajuns radiourile cu stik, mai bine l vand unui pustan cu creierii spalati ca sigur o sa i placa colorat!:ha1 VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Excelenta solutia cu siliconul sanitar, intradevar sta lipit pe orisice suprafata! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) S-a oblojit Trolu' la haripioara spate? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) S-a oblojit Trolu' la haripioara spate? Ce zici acolo?:hl VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) A adresat Yonut o antrebare lui Sorin ,referitoare la aripa de la masina , pe care a strambato an operatiunea Apuseniada .Intreba daca a remediat aripa stanga spate . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Chiar....s-a remediat bubita ? :) Eram curios si daca s-a rezolvat cu overfenderul (deranjat nitelus impreuna cu pragul la o iesire cu subsemnatul). Si Cristi69 are acelasi overfender deranjat nitelus dupa Apuseniada (posibil de la anvelope). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Salut, La "iesirea din Apuseni", cand eram inca in trafic, pe o strada ingusta stateam pe banda mea, in coloana. Pe langa mine si celelalte masini s-a "strecurat" un TIR depasind axul drumului (era cat pe ce sa ii loveasca si pe ceilalti). Cu cabina a trecut la limita, dar remorca nu a mai incaput si mi-a zgariat aripa stanga spate si crapat suportul de semnalizare. Era asigurat la CityInsurance, si cand m-am intors la Sibiu am rezolvat cu ei in 30 de minute. Service-ul la care m-au trimis (agreat de ei) este ok dar, nu au putut sa ma programeze decat in data de 02.09 pentru reparatie. Eu zic ca se rezolva. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Chiar....s-a remediat bubita ? :) Eram curios si daca s-a rezolvat cu overfenderul (deranjat nitelus impreuna cu pragul la o iesire cu subsemnatul). Si Cristi69 are acelasi overfender deranjat nitelus dupa Apuseniada (posibil de la anvelope). Pentru overfender im trebuie doar niste "braduti"/clipsuri d'alea. Pragurile de aluminiu vin date jos si le voi inlocui cu unele serioase. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Pragurile alea de aluminiu si eu de mult vreau sa le zbor de acolo si sa le inlocuiesc cu doua tevi sanatoase,si la overfendere ma gindesc sa le inlocuiesc cu unele de cauciuc.....dar asta cere timp.Si tot cu ocazia asta poate pun si triplele de Australia care zac in beci de mai bine de un an. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Re: Trolu' (Y61 RD28TDI) Sorin, Sa spui daca ai nevoie de "braduti". Ma uit in zilele urmatoare ptr ca am impresia ca am si ceva overfendere de Y61 scurt de la vechea mea masina ...daca le gasesc iti zic ..."verdele" in consumam amandoi la umbra unui foc sub un ceaun cu minunatii data aviatoare ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate