RaduCampina Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover cele clasice au tot suspensia pe aer? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan-xbike Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover nu si crede-ma este mult mai bine.arcul este sfant,in comparatie cu suspensia pneumatica cu care majoritatea p38-urilor au probleme.dar nici comfortul unei suspensii pneumatice nu se compara cu cel pe arcuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover Indiferent ce cumperi nu neglija clima,la caldurile ce le avem acum vara clima e un lucru de luat in seama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover In ceea ce priveste suspensia pneumatica,am avut destule probleme dar nu renunt la ea.O perioada am facut o improvizatie cu niste ''T'',conducte si un compresor suplimentar,cu care o umflam cat voiam eu,bine,cu atentie sa nu crape pernele.Suspensia nu este chiar cel mai mare inconvenient. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover fan2474 te rog spune-mi care sunt piesele din aluminiu la in RR clasic si de ce celelalte se numesc P38 de unde vine asta? multumesc ps e cineva din zona mea care e dispus sa-mi arate un RR Prahova, vin eu cu berea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover cele clasice au tot suspensia pe aer? Ca sa intelegi mai exact despre ce este vorba, problemele stau asa: Range Rover Classic 5 usi (ce poate fi in varianta scurta sau lunga, adica usa spate mai mare deci ampatament mai mare) 3 usi Mare atentie catre sfarsitul carierei Range rover Classic a fost echipat si el cu suspensie pneumatica, se facea schimbul de generatii, si araca ca cel din imagine cu spolere vopsite si rotunjite, nu se vedebara de metal. P38-ul arata asa ] S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover Pe cele care au motorul VM de 2,4 si 2,5, pe care recomand sa-l eviti, au pe spate mentiunea Turbo D Motoarele de 2,5 200 tdi si 300 tdi au intrat in echiparea Range Rover in 1992 si respectiv 1994, de aceea Range cu 300 tdi sunt foarte rare si fara suspensie pneumatica. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover range roverul clasic este pana in 94. Poate chiar pana la inceputul lui 1996, unde intre 1994 si 1996 s-au fabricat si modele cu airbag, suspensie pneumatica si cu un bord schimbat gen de Discovery dupa 1994. Asta e bodrul ultimelor Range Rover Classic, cele cu pneumatic si aibag: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover fan2474 te rog spune-mi care sunt piesele din aluminiu la in RR clasic Din aluminiu sun fetele de usi, aripile fata, spate, capota motor, capota habitaclu, si usa portbagaj ca elemente mari ce le stiu eu. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover cristeaandm iti multumesc frumos pentru ca ai atata rabdare, o sa caut una clasica din perioada de tranzitie pentru ca vreau neaparat sa experimentez sustensia pneumatica cu riscul de rigoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover cristeaandm iti multumesc frumos pentru ca ai atata rabdare, o sa caut una clasica din perioada de tranzitie pentru ca vreau neaparat sa experimentez sustensia pneumatica cu riscul de rigoare Inca nu am mers cu una cu pneumatica sa ma pot exprima, dar crede-ma ca pe arcuri pluteste. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 (editat) am gasit una din 1994, motor 2,5 bmw, pe spatele ei scrie 2,5 DT, are faruri dreptunghiulare deci nu rotunde, multe componente din aluminiu, perne de aer, interior naspa si cutie manuala clasata in Romania ca euro 2, ce ziceti? o parere? mulrumesc cel ce o vinde spune ca e motor de bmw si totusi pe spate apare TD :) ce ziceti? Editat Iulie 2, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover am gasit una din 1994, motor 2,5 bmw, pe spatele ei scrie 2,5 DT, are faruri dreptunghiulare deci nu rotunde, multe componente din aluminiu, perne de aer, interior naspa si cutie manuala clasata in Romania ca euro 2, ce ziceti? o parere? mulrumesc cel ce o vinde spune ca e motor de bmw si totusi pe spate apare TD :) ce ziceti? Din ce stiu eu, 2,5DT erau marcate RR cu motoare VM, 2,5 DSE cele cu motoare BMW si Tdi, cele cu motoare Land Rover. Motoarele pot fi deosebite destul de usor: La motoarele Land Rover inca nu am gasit poze, mai caut. Se poate sa fie vorba de un RR Clasic din ultima generatie, cele de care vorbea @cristeandm mai sus. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover teddybear motoru arata exact ca cel din prima poza deci pe care scrie Turbo Intercooler pe coloana de aer sau ce e aia, deci este BMW da? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover Ala este motorul BMW asa cum arata pe RR P38. Aceea de care vorbesti este tubulatura spre intercooler care e montat in aripa stanga (are si priza de aer pe aripa) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Iulie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover bun inseamna ca e un P38 dar e totusi din 1994, multumesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover oameni buni va multumesc la toti fara voi tare m-as fi pacalit acuma stiu bine ce sa caut poate ma chemati si pe mine la o noroiala Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover Sa-ti fie de folos si spor la cumparaturi! Te asteptamsa ne-o prezinti, (achizitia), la una din intalnirile de joi din Bucuresti (ca nu esti departe:wink:) :x It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover joia in Bucuresti? unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: sfat achizitie Range Rover joia in Bucuresti? unde? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61355-Intilniri-LR-Bucuresti&p=794222#post794222 Si nu-ti face probleme ca nu cunosti pe nimeni: ideea e sa vii sa te prezinti, sa ne cunoastem intre noi:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate