Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

J4 de pe ebay

Max
 Share

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 year later...

Re: J4 de pe ebay

Faina masina! Da o hi numa' coaja?

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5

E masina completa. E la licitatie. Cine stie la ce pret ajunge.

Multam fain de lamurire! Oricum, masina-i bijuterie. Ce ti-e si cu tehnica asta! Amu, cind au aparut masinile de te sui in ele si-ti iei o bere si-i zici unde si cum sa te duca (nu ma zic c-or hi unele care-ti dau si cite-o fatuca, doaua-dupa puteri si...cardan, sa hie tacimu' "coplect"), iaca ne minca la isapament de masini de astea ... arhaice. Sa hie involutia? Plictisu de hi-tech?

Edited by IlieGeologie

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

Multam fain de lamurire! ......., iaca ne minca la isapament de masini de astea ... arhaice. Sa hie involutia? Plictisu de hi-tech?

Nici vorba, ci doar faptul ca masinile astea au trecut cu brio proba timpului si au intrat in categoria masinilor care se lasa mostenire.....

deja a ajuns la 5000 si mai sunt 5 zile

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better

deja a ajuns la 5000 si mai sunt 5 zile

Dupa parerea voastra, cam cit ar fi pretul corect pentru asa o masina?

In alta ordine de idei, cum se face licitatia asta on-line? Din ce-am citit io acolo e tot in Germana, asa ca n-am inteles nimic. M-ar putea lamuri cineva?

Scuze daca am fost off-topic! Rog sa-mi raspundeti barem in... privata din fundul curtii....:pr1

Asa ceva s-a vandut din cate am auzit cu peste 15.000 euro ...Daca merita nu stiu ...dar ce pot sa-ti spun este faptul ca daca as vi avut de cheltuit banii astia pe fiare as fi platit suma asta fara sa stau pe ganduri.

Pretul corect ptr acest tip de masina? E greu de raspuns la intrebarea asta ...sunt masini vechi ...intra la masini de epoca iar valoarea lor este greu de precizat.

Edited by Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Sunteti gata sa faceti niste pariuri privind pretul final, daca se vinde, sau pretul maxim licitat fara sa se vanda?

Pe zeama cu hamei?

Eu zic ca nu se vinde si pretul maxim licitat va fi de 7600. 😆

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

o retsurare completa, factory style, inseamna multe piese noi + multe ore de manopera pentru ca tu practic faci o masina manual, de la 0.

ca pret, este greu de evaluat. sint masini de 30.000 la care vezi petice unde nu te astepti si masini de 15.000 care sint impecabile. de pe ebay merita sa iei ori cazaturi ieftine ori masini foarte scumpe, care au aparut prin reviste si sint restaurate de firme cu traditie - macar stii pe ce dai banii. parerea mea.

LE: 8400 si reserve not met! :x

Edited by air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Dupa parerea voastra, cam cit ar fi pretul corect pentru asa o masina?

In alta ordine de idei, cum se face licitatia asta on-line? Din ce-am citit io acolo e tot in Germana, asa ca n-am inteles nimic. M-ar putea lamuri cineva?

Scuze daca am fost off-topic! Rog sa-mi raspundeti barem in... privata din fundul curtii....:pr1

e foarte simplu.licitezi si daca la sfarsitul perioadei anuntului esti cel care a licitat cea mai mare suma ai castigat.trebuie sa platesti prin banca si sa mergi sa ridici produsul.e simplu

Sunteti gata sa faceti niste pariuri privind pretul final, daca se vinde, sau pretul maxim licitat fara sa se vanda?

Pe zeama cu hamei?

Eu zic ca nu se vinde si pretul maxim licitat va fi de 7600. 

cel mai mult se va licita in ultimele ore.iar daca cel care vinde e si putin samsar,va supralicita el sau prietenii lui pt a-i creste pretul.dar asta nu e valabila tot timpul

HRISTOS A INVIAT!!!

Poate ati hi ocupati cu ouauale inrosite (prin diferite metode), vinurile, tuicoasele.... SA VA HIE DE GHINE!!!

Iaca, s-o vindut "batrina" cu 7.375,82.

http://www.ebay.de/itm/Toyota-Land-Cruiser-BJ42-5-gear-manual-3-4l-diesel-1983-/161272534177?pt=Automobile&hash=item258c9794a1

FELICITARI pmstancu!!!

Edited by IlieGeologie

Adevărat A Înviat!

Fraţi întru credinţa 4x4, mă faceţi să mă simt măgulit.....am deja două frumuseţi din astea, îmi ajunge.....nu sunt eu cela de-l credeţi că a luat-o!

Felicitările le primesc, da' numa pentru ce am deja...

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

1. Frumoasa masina, nimic de zis. Acum ii intreb pe cunoscatori, masina pare a fi cu hardtop decapotabil. E adevarat?

2. Exista vreo posibilitate sa fac sa apara tot ce e scris acolo in Engleza sau Franceza? Am tot incercat, dar nimic. Am vrut sa-mi creez un cont si sa licitez la masina precedenta, cea verde, dar cunostintele mele de Germana is ZERO. M-ar putea ajuta cineva, va rog?

Multumesc!

Deschide acel link cu Google Chrome,pagina va aparea tot in germana,dreapta mouse undeva in pagina si ai optiune de traducere in limba romana.

Succes.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.

... Acum ii intreb pe cunoscatori, masina pare a fi cu hardtop decapotabil. E adevarat?

Toate hardtop-urile de la seria 40 sunt decapotabile.

Deschide acel link cu Google Chrome,pagina va aparea tot in germana,dreapta mouse undeva in pagina si ai optiune de traducere in limba romana.

Succes.

N-am Google Chrome. E computeru' companiei....

SALUTARE TUTUROR!

Am incercat sa-mi creez un cont, dar n-am reusit. Ba chiar doua conturi. Imi zice ceva in germana ca o sa-mi trimita niste instructiuni in casuta de email (mai bine zis un cod), dar in casuta imi soseste un intreg roman in limba lui "Ghiote" si nici un cod ... inteligibil.

Va rog, ma poate ajuta cineva? daca mi-ar creea cineva un cont, cu un password.... as da multe berici! Am de gind sa licitez pina pe la fo' septe - opt miare. Daca iese e bine, daca nu...

Multam!!!

Ilie

Atunci fa-ti cont pe pagina de Anglia.....ebay.co.uk unde toate instructiunile sunt in limba lui Șeicspir :wink:

Facui si asta, dar ori de cite ori deschid pagina cu J-ul se transforma in Germana. Nu-i bai, pun un pret si dau "Erneut bi...", imi apare ca cineva o dat cu 10 euroi mai mult si scrie Gebot..... Naiba s-o ia de germana!!!!!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use