Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

J4 de pe ebay

Max
 Share

Recommended Posts

Re: J4 de pe ebay

Ca sa te linistesc, sau mai rau sa te nelinistesc pana o cumperi, placuta din poza ta e pusa de fabricant, am curaj sa fac pariu ca nu a fost scoasa vreodata si asta dupa umila mea parere e de bine.

Ca sa fii si mai linistit, sau sa te apuce insomiile iremediabil, cere o gramada de poze: cu motorul, cu compartimentul motor, pe sub masina, pe la directie, in zona scaritelor, etc,posteaza-le si poate ne dam seama de oarece lucru necurat nemtesc.

:g

Si o poza,doua sau poate chiar trei si cu mama lui ca miros eu ca neamtu asta ...ori e ruda cu sadam ori isi bea ceaiul vinerea pe covor la beserica ...asta dupa pozele date ...in care nu se vad cele mai importante detalii ...

Am o parere foarte "buna" despre "samsarii" de babaciuni de prin Germania :ce...Cacumas in basca lor!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[ATTACH=CONFIG]212520[/ATTACH]

Asta e seria "Bunicutei Scufitei Rosii". Ceva nu merge. Neamtu' spus-a ca-i de 3 litri benzina si mie tablita aia imi spune 4.2 litri....

Oare ma insel? Asa ceva mai poate fi inmatriculat? Dar omologat ca vehicul istoric?

Pai neamtul iti vinde ce vrei tu sa cumperi ... daca tot vrei taxe mici, ai gasit ... daca mai cauti, poate gasesti un J4 cu motor 1.6 ! Am auzit ca astea nici nu consuma mult si merg bine pe GPL sau gazolina.

Eu zic sa studiezi un piculet ce vrei si apoi sa vi cu intrebari!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

Cand, unde si cui "a spus neamtu' " ca are 3 litri?

Aici spune: http://www.ebay.de/itm/Toyota-Landcr...item4ad3d362dd

Io ma pricep la Germana cit bosimanii din Kalahari, dar acolo undeve e un 3.....

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5

Eu nu vad niciunde sa scrie de motorul de 3000. Si pe poze apare motorul 2F. Langa poza ce ati postat-o mai sus cu placuta, se vede inca o placuta care posibil sa contina si seriile. Neamtul scrie ca este si autoutilitara in acte, dar cred ca tot este f. scumpa inmatricularea ei in tara. Din poze masina arata f. bine, asa ca nu va asteptati ca pretul sa ramana mic.

Vanzatorul are 228 vanzari/cumparari active pe ebay cu 100% recenzii pozitive, ceeace e foarte bine.

http://www.ebay.de/itm/Toyota-Landcruiser-FJ-40-Gelandewagen-Oldtimer-Oldtimerzulassung-/321381425885?pt=Automobile&hash=item4ad3d362dd

don't worry, be happy

Io ma pricep la Germana cit bosimanii din Kalahari, dar acolo undeve e un 3.....

Intra pe mobile.ro sau autoscout24.com, selecteaza modelul Toyota Landcruiser cu an de inmatriculare pana in '84-'85 si vezi ce alternative ai.

Sugerez Italia ca tara de provenienta, tablaraia (cel putin) arata mult mai bine decat in Nord.

Fara sa garantez, una dintre alternative ce pare a fi o baza buna de plecare : http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=248985510&cd=635337876600000000&asrc=fa|fs

Sau asta : http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/toyota/model/land+cruiser/vhc:car,pgn:5,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:toyota,mdl:land+cruiser,frx:1985-12/pg:vipcar/188117533.html

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Da, are 3 usi! Bosimanii au descoperit google translate!

PS Neamtul e mare mincinos - de fapt are 5 usi! 4 + 1

Edited by AdrianZUZ
FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa

Pentru amatorii de licitatii de pe ebay, va recomand cu incredere un sniper Bid-o-Matic: http://sourceforge.net/projects/bom/?source=navbar

Practic configurezi suma maxima in sniper si el liciteaza cu 3 secunde inainte de a se termina licitatia. Testati-l prima data pe ceva de valoare mica..

In ceea ce priveste plata masinii, cand e vorba de genul asta de "articole" se plateste cash nu prin paypal: castigi licitatia, te intelegi cu omul cand e disponibil, mergi in Germania: daca masina corespunde ii dai banii si te intorci cu ea, daca nu, salut si ai ramas cu banii si cu o mica teapa (cheltuielile cu excursia). Dar inainte de a licita cere maximul de poze si informatii, daca nu are nimic de ascuns omul iti trimite.

Aunci de ce nu rogi pe cineva sa iti traduca tot texul, sunt cateva randuri mari si late. Daca tot esti interesat, incepe cu inceputul, adica ce vrei sa cumperi.

Singurul lucru cu cifra 3 este numarul de usi.

Daca mai ai intrebari, intreaba, unii dintre noi au fost mai curiosi din fire si au invatat cateva limbi straine...

Salutare fratilor.Am urmarit comentariile voastre si nu ma pot abtine sa nu intervin.In primul rand masina este un FJ40 veritabil si vanzatorul nu a mintit nimic in descriere.Legat de Bandeirante,bateti campii fratilor.Baza masinii este aceeasi insa exista diferente constructive in caroseria si interiorul masinii.Nu poti confunda j4 cu Bandeirante decat daca nu stii nimic despre aceste masini.Nu in ultimul rand as vrea sa-mi arate cineva un singur Bandeirante in Europa,mai mult sa fie si la vanzare ca acum il cumpar.

Legat de masina din licitatie,obiectez doar la extensia aripilor de fata,restul este reparabil.Succes.

Aunci de ce nu rogi pe cineva sa iti traduca tot texul, sunt cateva randuri mari si late. Daca tot esti interesat, incepe cu inceputul, adica ce vrei sa cumperi.

Singurul lucru cu cifra 3 este numarul de usi.

Daca mai ai intrebari, intreaba, unii dintre noi au fost mai curiosi din fire si au invatat cateva limbi straine...

Cu limbile, fiecare cu ce-i trebe. Io le prefer pe cele practice, engleza, franceza, swahili, zulu, ...

Iar de intrebat, intrebasi, numa ca nu s-o oferit nime sa-mi raspunda.

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

Salutare fratilor.Am urmarit comentariile voastre si nu ma pot abtine sa nu intervin.In primul rand masina este un FJ40 veritabil si vanzatorul nu a mintit nimic in descriere.Legat de Bandeirante,bateti campii fratilor.Baza masinii este aceeasi insa exista diferente constructive in caroseria si interiorul masinii.Nu poti confunda j4 cu Bandeirante decat daca nu stii nimic despre aceste masini.Nu in ultimul rand as vrea sa-mi arate cineva un singur Bandeirante in Europa,mai mult sa fie si la vanzare ca acum il cumpar.

Legat de masina din licitatie,obiectez doar la extensia aripilor de fata,restul este reparabil.Succes.

Multam fain de incurajari! Deocamdata pretul mere-n sus....

Bravo nici nu tre' sa te abtii de la un sfat bun, dar nu mai speria omu', dupa prinderile aparente cred ca extensiile ale sunt niste overfendere nu foarte nasoale, alea din spate mie mi se par in regula, oricum aripile fata se refac cel mai usor la J4,incurajeaza omul sa o cumpere nu iti fie frica de concurenta moldoveneasca din primavara viitoare,oricum la retroparada sibiana cat ai ascuns-o pe a ta ca in razboiul rece dupa rusoaica, romanca si nemtoaica, tot a fost vedeta.

Pentru colegul@Ilie Geologie, pana nu cumperi, boala J4 nu trece, dupa ce cumperi masina boala se agraveaza, asa ca daca esti hotarat rupe licitatia si gata.

Pretul corect e destul de greu de apreciat, alta mai ieftina sau mai buna apare numai dupa ce ai cumparat una mai scumpa sau mai ruginita( Murphy sau felia de paine ce cade cu marmelada in jos intotdeauna)

"Bunicuta Scufitei Rosii" a ajuns deja la 8000 E si maine dimineata-i scadenta. O sa las ultima oferta cu citeva secunde inainte de inchidere. Daca iese is bun de cinste, daca nu... mai cat.

Asta se pare ca-i mai cu... lipici, caci deja a depasit pretul celeilalte (7400 parca...)

Atentie la secunde si nu uita ca tre sa dai doua click-uri.

Baga suma cu 20-30 de secunde inainte si click-ul de confirmare abia cu 7-6-5 secunde inainte. Daca esti pe modem mobil cu internetul, confirma cu 10 secunde inainte, sa fii sigur ca ti-a inregistrat licitarea.

Spor si succes!

Edited by crisguide

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Atentie la secunde si nu uita ca tre sa dai doua click-uri.

Baga suma cu 20-30 de secunde inainte si click-ul de confirmare abia cu 7-6-5 secunde inainte. Daca esti pe modem mobil cu internetul, confirma cu 10 secunde inainte, sa fii sigur ca ti-a inregistrat licitarea.

Spor si succes!

Multam de sfaturi. Is pe felie. O sa astept pina in ultimile secunde, desi mai mult de 9500 n-o sa ofer. Sa vedem ce iese. Numa' de-ar mere netu', ca pe distanta platforma-Cabinda-Luanda-Austin-... si cite chestii or mai fi pina-n Germania cine stie ce poate aparea. In plus, astia de la IT cam duminica isi fac meandrele cu resetarile, intretinerea, etc... Da', vorba aia, n-o hi asta ultima "bunicuta" scoasa la dramuit....

Noutati.....ceva........, avem pana la urma crucisator iesean de tarina?

Din pacate NU. Am asteptat, urmind sfaturile, pina in ultimile 15 secunde apoi am dat primul click. Al doilea cred ca l-am dat cu vreo 5-6 ininte de finalul timpului, dar se pare ca n-a ajuns la timp. Oricum, l-am contactat pe vinzator apoi, pe emailul lui, si i-am oferit maximul meu, caci oricum nu s-a atins pretul minim. Mi-a raspuns sec ca nu accepta, dar n-a dat nici un pret. Asta a fost poveste "Bunicutei Scufitei Rosii".... Ce ma intreb io acum, cit o vrea neamtu' pe cotet?!?!?

Ce ma intreb io acum, cit o vrea neamtu' pe cotet?!?!?

dincolo era mai ieftin :ha: uita-te si pe ebay in state, mie masinile de acolo mi se par mai bune decit cele din europa.

ia uite asta, are si pto

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

o fi in state mai ieftin,insa transport,vama si timpul de asteptare e ceva,nu stiu daca merita

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better

o fi in state mai ieftin,insa transport,vama si timpul de asteptare e ceva,nu stiu daca merita

am in vedere ca in masina aia nu mai bagi alti bani cel putin vreo 10 ani de acum incolo. eu zic ca merita. in plus eu cred ca 2-3 luni de asteptat o masina nu se compara cu cele citeva luni pe care le petreci la restaurat.

sau dai 2-3000 pe cotet si o restaurezi profesional aici. si asta merita.

dar sa nu dai nici 14000, nici 2000 si sa trebuiasca sa bagi inca 8000 intr-o masina pe care ai dat peste 6000... asta deja nu mai merita, cel putin nu cind ai alternative.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Multam de sfaturi. Is pe felie. O sa astept pina in ultimile secunde, desi mai mult de 9500 n-o sa ofer. Sa vedem ce iese. Numa' de-ar mere netu', ca pe distanta platforma-Cabinda-Luanda-Austin-... si cite chestii or mai fi pina-n Germania cine stie ce poate aparea. In plus, astia de la IT cam duminica isi fac meandrele cu resetarile, intretinerea, etc... Da', vorba aia, n-o hi asta ultima "bunicuta" scoasa la dramuit....

Pacat ca nu ti-a iesit Acum. Iti faci tu mana incet.

Dar vorba ta, or mai fi.

Da nu mi-ai ascultat sugestiile! Daca aveai dubii cu netu', ti-am sugerat sa confirmi licitarea cu 10 secunde inainte (nu cu 5-6).

Eu am castigat in stilul descris 72 din vreo 80 de licitatii la care am participat (2 le-am pierdut din cauza netului, restul ... nu am dat destul). Dar eu am licitat de pe teritoriul Europei.

Apoi de unde zici ca ai licitat tu, cred ca au pus vreun negru sa fuga pe sarma cu mesajul tau :ha:

Am urmarit multe licitatii doaf cu scop informativ, un procent ffff mare se castiga de catre acesti licitatori care apar in ultimele secunde.

Da a vandut-o sau nu cuiva? Daca nu si-a atins suma minima, foarte probabil o s-o repuna la licitatie.

Edited by Astral
VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!!

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

am in vedere ca in masina aia nu mai bagi alti bani cel putin vreo 10 ani de acum incolo. eu zic ca merita. in plus eu cred ca 2-3 luni de asteptat o masina nu se compara cu cele citeva luni pe care le petreci la restaurat.

sau dai 2-3000 pe cotet si o restaurezi profesional aici. si asta merita.

dar sa nu dai nici 14000, nici 2000 si sa trebuiasca sa bagi inca 8000 intr-o masina pe care ai dat peste 6000... asta deja nu mai merita, cel putin nu cind ai alternative.

A. Cum poti sa apreciezi ca nu mai bagi bani 10 ani intr-un fier? Si in vitrina sa-l ti si tot nu ai cum sa spui din poze cat si ce va fi de (re)facut !!!!

B. Daca ar fi doar 6000 + 8000 ar fi bine .... dar nu e!

C. Cazane FJ40 cu 2000 as lua si eu ... dar de unde?

D. FJ nu e BJ40, nici la pret, nici pe strada.

E. Aia rosie din DE nu merita 8000 eur, oricat as iubi eu FJ, nu azi ... poate peste 5-6 ani. Pedale vopsite = spoiala, podea spate din Al = rugina, sasiu dat cu rosu peste, bord taiat pentru CD 1din, overfendere fata spate, jante aliaj, anvelope de kk, soft top vandut separat, semnale fata China, lipsa banchete spate ...

Pentru doritori, masina nu s-a dat, inca. Grait-am cu neamtu' (pentru doritori: Wilhelm Bock <wilhbock@t-online.de>) si cica sub zeace mii n-o lasa. In pretu' asta intra cica si copterisu' plus inca fo' suta de kile de hiare vechi, ca piese de schimb. Am mai cumpanit o tira s-am auzit de la RAR ca nu mere sa fie autoutilitara in tara...

Ase ca sed si cujet, cu craitarii in jeb. Am un amic in Germania si daca isi poate face timp s-o vada... Daca nu, mai cat, vorba ardealeanului, ca doar n-o hi slana sa se gate.... (e drept, el se referea la alta chestie, tot foarte cautata de barbati...)...

O zi faina sa aveti!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use