Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duster-ul meu

daniel_cojocar

Postări Recomandate

@daniel cojocar @all :

:W:cl

@daniel : Te asteptam sa ne spui cateva vorbe (cu poze!) despre Dusterul tau ca am vazut ca i-ai pus ceva gume de off-road ceea ce inseamna ca ai ce sa ne povestesti !

:h5

Salutare, din nou.

Nu pot sa ma laud cu prea multe chestii pe care le-am facut cu masina caci mi-e cam mila sa o bag in zone mai "Hard". Pot spune ca am participat la cateva iesiri prin unele zone mai putin asfaltate. Anul acesta am participat la o intalnire la Constanta, la JCY PLAY, la o intalnire a clubului 4x4 Romania in zona Slanic Prahova si cateva iesiri cu colegii posesori de Duster prin mai multe zone de munte.

Atasat cateva poze din diverse iesiri:

1745700747_Off-Capatani.jpg.83ba8ffed6fcbcf6fc0cd8b9e93d3bda.jpg 151828964_CoborarePestera.jpg.319f77e18be411555b3172887da482cc.jpg 85946579_Decembrie-PiatraArsa.thumb.jpg.fa92f6ee611d718cbb87423d7488303b.jpg

1447745176_IntalnireClub4x4Roamania-Slanic.thumb.jpg.ecda20e77e7fdf039004483c84271e04.jpg 1031687680_IntalnireaDusteristilor-Horezu.thumb.jpg.dbbb5ae3e3590c56763d5043a36ae4c0.jpg 1363182859_LaPlimbareinMuntiiCapatani2.jpg.f038b094edf6e5b5232038f945960b6f.jpg

698614476_LaPlimbareinMuntiiCapatani.jpg.7ae8dc303dd3a542cb536a524834332e.jpg 1025069216_LaculVulturilor30_12_2011.thumb.jpg.5f6c8ce274f02e14ec589867cb940c75.jpg

Dacia DUSTER 4x4 1,5 Dci 110 CP\
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: Duster-ul meu

Am condus un Duster 4x4 pe motorina si pot spune ca am fost mai mult decit incintat.

E o masina ok la pret si destul de fiabila in oras,iar in off road se descurca chiar bine.

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Sa il stapinesti sanatos .Luna acasta dupa multa sudoare soseste si al meu .Ii benzinar 4x4 si are esp clasa bisnis .Ce am auzit ca sunt situatii cind trebuie sa dezactivezi esp .

Link spre comentariu

Sa il stapinesti sanatos .Luna acasta dupa multa sudoare soseste si al meu .Ii benzinar 4x4 si are esp clasa bisnis .Ce am auzit ca sunt situatii cind trebuie sa dezactivezi esp .

pai daca äro oriunde oricand"unde e aro? o poza ceva la avatar? :)

depinde de situatie cu dezactivatul dar daca o bagi in noroi e foarte probabil sa te alegi cu altele nu cu dezactivare de ESP.

oricum masina duce iar varianta pe benzina mie imi place desi in anumite situatii se simte nevoia de inca 20-30 de CP

daca vrei totusi sa o bagi pe ceva forestiere,fa un efort si pune-i un scut deala de aluminiu si ai scapat de treaba eventual niste AT-uri.

Link spre comentariu

pai daca äro oriunde oricand"unde e aro? o poza ceva la avatar? :)

depinde de situatie cu dezactivatul dar daca o bagi in noroi e foarte probabil sa te alegi cu altele nu cu dezactivare de ESP.

oricum masina duce iar varianta pe benzina mie imi place desi in anumite situatii se simte nevoia de inca 20-30 de CP

daca vrei totusi sa o bagi pe ceva forestiere,fa un efort si pune-i un scut deala de aluminiu si ai scapat de treaba eventual niste AT-uri.

hai ca ai vazult ambele dustere la trial la tintea :10 si nici george nici eu n-am reparat nimic. adevarat, scuturile trebuie - mie mi-a fost frica fara ele. as pune si kit-ul de inaltare de la ironman si anvelope de la federal couragia. un troliu de 6000 de la superwinch (pentru ca este compact) si gata prepararea. daca ar fi sa imi iau duster (nu mai am, din pacate) as lua varianta cheala cu A/C si jante de tabla si as face ceea ce am scris mai sus.

PS: am uitat de dusterul de la standard :)

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

hai ca ai vazult ambele dustere la trial la tintea :10 si nici george nici eu n-am reparat nimic. adevarat, scuturile trebuie - mie mi-a fost frica fara ele. as pune si kit-ul de inaltare de la ironman si anvelope de la federal couragia. un troliu de 6000 de la superwinch (pentru ca este compact) si gata prepararea. daca ar fi sa imi iau duster (nu mai am, din pacate) as lua varianta cheala cu A/C si jante de tabla si as face ceea ce am scris mai sus.

PS: am uitat de dusterul de la standard :)

le-am vazut asa e ai dreptate si pot sa spun ca au fost foarte bine primite si mai ales sau descurcat foarte bine,e drept cu mici problemute pe la iesitul din groapa cu apa dar in rest foarte bine,

fara discutie scut de aluminiu pentru partea fata si desigur ar fi foarte util un scut pentru diferentialul spate (se gasesc in mai multe variante)

cauciucurile Federal fac treaba buna dar la latime trebuie luat macar ca dimensiunea de strada ca altfel dai cu janta de bolovani,radacini...etc.

iar la troliu aici e o intreaga discutie in functie de nevoi ,necesitati si dorinte proprii :) eu personal as merge pe un T max PEW 9500 care e si usor si puternic si care are ceva rewuuri placute :)

Link spre comentariu

le-am vazut asa e ai dreptate si pot sa spun ca au fost foarte bine primite si mai ales sau descurcat foarte bine,e drept cu mici problemute pe la iesitul din groapa cu apa dar in rest foarte bine,

fara discutie scut de aluminiu pentru partea fata si desigur ar fi foarte util un scut pentru diferentialul spate (se gasesc in mai multe variante)

cauciucurile Federal fac treaba buna dar la latime trebuie luat macar ca dimensiunea de strada ca altfel dai cu janta de bolovani,radacini...etc.

iar la troliu aici e o intreaga discutie in functie de nevoi ,necesitati si dorinte proprii :) eu personal as merge pe un T max PEW 9500 care e si usor si puternic si care are ceva rewuuri placute :)

eu am avut probleme la groapa si la filmare am vazut ce bine a fost ca nu i-am dat. nu aveam decit mt-uri pe dimensiunea originala, in rest stock, fara scuturi, fara inaltare

george a trecut netroliat si a fost printre putinii care au trecut dintr-o bucata. el are 5cm, scuturile toate, gume 205/80. troliul lui este suficient, am avut ocazia sa-l vad la treaba. este de 6000. nu are nevoie de mai mult.

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

eu am avut probleme la groapa si la filmare am vazut ce bine a fost ca nu i-am dat. nu aveam decit mt-uri pe dimensiunea originala, in rest stock, fara scuturi, fara inaltare

george a trecut netroliat si a fost printre putinii care au trecut dintr-o bucata. el are 5cm, scuturile toate, gume 205/80. troliul lui este suficient, am avut ocazia sa-l vad la treaba. este de 6000. nu are nevoie de mai mult.

si eu am fost dintre aia care am trecut repede prin groapa cu noroi :) eu am avut probleme la urcarea pana acolo datorita mocirlei :)

nu te contrazic in legatura cu troliul ala de 6000 e calculat la limita necesara aia cu 1,5-2,5 ori greutatea masinii dar daca esti in mocirla pana la jumatatea rotii sau mai sus si trebuie sa te troliezi,pe langa masa masinii trebuie sa mai tragi si noroiul atarnat de ea plus ca trebuie sa invingi forta de desprindere dintre masina si noroi sa poti iesi.deasta ziceam ca ala de 9500 mi se pare mie mai bun,dar e drept eu poate solicit sau cer altceva de la masina si de la ce anume ma astept sa faca pentru mine :) atata timp cat nu ai degand sa intri in mocirle mai mari de jumatatea rotii nu ai nevoie de mai mult de 6000

Link spre comentariu

Prafuitul e o masina buna....asa cum a fost ea gandita.....o fi avand ea transmisie de X-Trail....dar nu incercati sa faceti cu ea ce faceti cu un Patrol...:grin:

cand o sa-mi cumpar unul...o sa-l las asa cum e...ptr o plimbare de la Varlaam la Comandau...e perfecta masina.....ptr urcare in munti...Patrol sau Jeep....

eu asa vad treburile

Link spre comentariu

Prafuitul e o masina buna....asa cum a fost ea gandita.....o fi avand ea transmisie de X-Trail....dar nu incercati sa faceti cu ea ce faceti cu un Patrol...:grin:

cand o sa-mi cumpar unul...o sa-l las asa cum e...ptr o plimbare de la Varlaam la Comandau...e perfecta masina.....ptr urcare in munti...Patrol sau Jeep....

eu asa vad treburile

marius, de data asta las-o balta. da, nu ii pui 35"-uri si nu-i dai in gura, dar ii poti pune 30"-uri, scuturi si un troliu si treci. prin destul de multe locuri. burta e destul de protejata.

nu cred ca se pune problema de versus. :C

uite asta: https://www.facebook.com/photo.php?v=589666161083578&set=vb.182508085132723&type=2&theater

si asta: https://www.facebook.com/photo.php?v=588700054513522&set=vb.182508085132723&type=2&theater - uita-te si tu la filme, sa vezi citi au trecut din prima pe acolo.

Editat de air_wolf
  • Like 1

Link spre comentariu

nu, clar ca nu o poti confunda. au forme diferite :grin:

Link spre comentariu

clipoceste la incalzirea zemurilor de pe acolo. nu-l vezi, e perfect. il vezi, ai o problema pentru ca o sa deconecteze cind considera el. baga si tu o mocirla si freac-o pe acolo...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Voi chiar ati pus MT uri pe Duster?

Trebuie luat in considerare ca masina nu are nici unul din ingredientele unui offroader clasic , este doar o masina de oras cu tractiune 4x4 cum este si Fiat Panda 4x4 sau Audi A4 Quatro de exemplu.

Troliu va zic sincer nu am vazut pe SUV-uri mari de oras cu motoare mari si puternice cum e Q7 sau X5 s i voi vreti sa puneti pe un crossover cu un motor sub 2 mii? Asa zic si eu ca si Panda sau Audi A4 quatro se inalta ii pui troliu si la noroaie cu ele cat or merge pana se sparg si apoi altele :ha:.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Trebuie luat in considerare ca masina nu are nici unul din ingredientele unui offroader clasic , este doar o masina de oras cu tractiune 4x4 cum este si Fiat Panda 4x4 sau Audi A4 Quatro de exemplu.

Troliu va zic sincer nu am vazut pe SUV-uri mari de oras cu motoare mari si puternice cum e Q7 sau X5 s i voi vreti sa puneti pe un crossover cu un motor sub 2 mii? Asa zic si eu ca si Panda sau Audi A4 quatro se inalta ii pui troliu si la noroaie cu ele cat or merge pana se sparg si apoi altele :ha:.

Nu vreau sa intru in vreo disputa dar chiar am simtit nevoie sa intervin :grin:.

Ce are daca au pus MT-uri pe Duster, chiar nu inteleg... tuseste ? Ca sa pui troliu pe o masina se ia in considerare doar cm3 motorului ? Sau e cumva interzis sa pui troliu daca are un motor de mai putin de 2000 cc ?

Sa faci o comparatie intre Duster si Q7,X5 & Audi A4 Quattro e putin exagerat.

Parerea mea, nu dau cu parul.

O zi buna :h5.

Editat de Teodor4x4
  • Like 1
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

apropo eu am troliu pe masina sub 2000cm3 :) sa-l dau jos?:)

ma faci sa rad :):):)

studiaza putin cate suzuki sunt in campionat si vezi ce motoare au ele.

oricum comparatia duster si restul e magulitoare pentre restu ;) :):):)

• Like 1
Link spre comentariu

sa mor, daca as gasi petrol in curte, as pune mt-uri si pe bentley! ia vezi mai jos, au incercat si ei da' nu le-a iesit! imaginea e chiar de pe site-ul bentleymotors.com

Homepage-multi-image_4.jpg.240af8cf512d66917bd9d4413f317727.jpg

ia uite un X5... http://m.cdn.blog.hu/va/vancello/image/0013juni/szavak%20helyett%20egy%20(5).jpg

opaaaa, ia uite un cayenne:

iau uite cayenne in romania: http://www.automarket.ro/stiri/porsche-performance-drive-2013-ziua-a-doua-offroad-cu-porsche-cayenne-s-51486.html

coane, te dai de placere, nu pentru ca trebuie. si daca vreau sa ma dau cu tramvaiu' pe munte si ma tin bracinarii, nu vad unde-i problema. :uameni

Link spre comentariu

coane, te dai de placere, nu pentru ca trebuie. si daca vreau sa ma dau cu tramvaiu' pe munte si ma tin bracinarii, nu vad unde-i problema. :uameni

Eu as zice un pic altfel, daca imi dai voie: "Te dai si de placere si de nevoie" (sa nu-i uitam pe cei care traiesc sau muncesc in zone unde nu sunt drumuri).

Iar daca se intampla "sa-ti placa" si serviciul "te obliga" sa faci off-road, pentru multi e situatia ideala:grin: (sunt convins ca sunt multi in situatia asta pe aici:wink:)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare