omoroka Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 daca nu vreti sa pierdeti harta google de pe aplicatia motion x hd, nu faceti update. a aparut harta apple (tom-tom) care este plina de nori si mai veche decat cea de la google :-( Asa e. Apple a facut un mare downgrade schimband harta google. Din cauza asta nici eu nu am facut update-ul. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 eu din pacate am facut...inainte de post-urile voastre...si sunt complet dezamagit de noile harti Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 Eu pe Motion X am harta satelit de pe Bing, se poate schimba cu Google? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 Am instalat cu succes harti offline pe ipad. Eu zic ca e cel mai bun device pt bordul unei masini in offroad. Aplicatia Pathaway + harta offline 25k sau google earth. Aplicatia Pathaway este cea de 7 euro sau cea de 29 euro? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 Asa e. Apple a facut un mare downgrade schimband harta google. Din cauza asta nici eu nu am facut update-ul. Revin cu o informatie pentru cei care au facut upgrade la iOS 6. In appstore puteti gasi mai nou Google Maps pe care-l puteti instala gratis pe iPad/iPhone, suplimentar fata de maps-ul nou. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 CoPilot GPS ați încercat? :) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 acum intra in ipad sa vedem eu personal folosesc MOTION X:cl HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 CoPilot GPS ați încercat? :) merge cu hartile de ozi direct sau trebuie convertite? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 Revin cu o informatie pentru cei care au facut upgrade la iOS 6. In appstore puteti gasi mai nou Google Maps pe care-l puteti instala gratis pe iPad/iPhone, suplimentar fata de maps-ul nou. Salut Revin cu o precizare importanta. Google Maps e disponibil doar pe iPhone deocamdata. Pt tableta mai asteptam Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2 Salut Revin cu o precizare importanta. Google Maps e disponibil doar pe iPhone deocamdata. Pt tableta mai asteptam Sau accesam Google Maps direct din Safari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate