Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Harti ale Romaniei pe IPAD 2

dragoshel

Postări Recomandate

Re: Harti ale Romaniei pe IPAD 2

daca nu vreti sa pierdeti harta google de pe aplicatia motion x hd, nu faceti update. a aparut harta apple (tom-tom) care este plina de nori si mai veche decat cea de la google :-(

Asa e. Apple a facut un mare downgrade schimband harta google. Din cauza asta nici eu nu am facut update-ul.

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu din pacate am facut...inainte de post-urile voastre...si sunt complet dezamagit de noile harti

Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am instalat cu succes harti offline pe ipad. Eu zic ca e cel mai bun device pt bordul unei masini in offroad.

Aplicatia Pathaway + harta offline 25k sau google earth.

Aplicatia Pathaway este cea de 7 euro sau cea de 29 euro?

Multumesc

Link spre comentariu

Asa e. Apple a facut un mare downgrade schimband harta google. Din cauza asta nici eu nu am facut update-ul.

Revin cu o informatie pentru cei care au facut upgrade la iOS 6. In appstore puteti gasi mai nou Google Maps pe care-l puteti instala gratis pe iPad/iPhone, suplimentar fata de maps-ul nou.

Va salut !

Link spre comentariu

Revin cu o informatie pentru cei care au facut upgrade la iOS 6. In appstore puteti gasi mai nou Google Maps pe care-l puteti instala gratis pe iPad/iPhone, suplimentar fata de maps-ul nou.

Salut

Revin cu o precizare importanta. Google Maps e disponibil doar pe iPhone deocamdata. Pt tableta mai asteptam

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare