Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sureanu-Cindrel-Lotrului-Capatanii, weekend de 5 stele

f_zoltan

Postări Recomandate

Re: Sureanu-Cindrel-Lotrului-Capatanii, weekend de 5 stele

Faina ieseala !

Superb! :br

Cum e drumu? Pe 28 vreau sa il fac si eu! :banana

Pe 28 sunt in zona cam pe acelasi traseu .Daca esti interesat urmareste topicul Baia de fier /Actiuni si iesiri de pe http://www.aro-mania.ro

baciudibaciu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

superba tura, superbe pozele! Felicitari!

Spuneai ceva de track-uri. Am rugamintea, trimite-mi si mie pe e-mail matteo_tgv@yahoo.com track-ul din GPS sau din Google Earth (dar track, nu poza lui). Vreau sa fac si eu Strategica luni si nu-mi e deloc clar care este si cum se poate identifica precis. Am vazut pe Google Earth o gramada de drumuri in zona, inclusiv bifurcatii. Nu as vrea sa ma ratacesc. Cati km sunt de la Voineasa pana pe Transalpina si cat a durat drumul?

Eu am sa merg cu un Mitsubishi Delica Space Gear cu anvelope de asfalt in stare acceptabila (e cam inalta ea...). Crezi ca e ok pe zonele cu inclinatii?

Bafta,

Matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

@baciudibaciu - pe 28 sunt inca la mare, dar multumesc de invitatie.

@matteo - am postat strategica si pe topicul cu legatura intre Petrimanu si Transalpina, uite-l si aici:

[ATTACH]145719[/ATTACH]

Cred ca orice masina cu o garda decenta face fata linistit drumului strategic. Bine, in nici un caz turisme :) Delica face parte din categoria potrivita. Ca si comparatie, am vazut motocicleta de sosea, cu gume de sosea facand traseul(desi a zis ca nu ar repeta prea curand experienta :) ). Mie inclinarile laterale mi-au parut mai degraba surse de adrenalina decat pericol. Nu bruschezi masina si nu cred ca e vreo problema.

Strategica.kmz.zip

Samurai incepator
Link spre comentariu

Pe baza datelor oferite de Zoltan, am facut un track GPS rutabil (este de Garmin dar, avandu-l pe acesta, puteti coverti la orice alt format rutabil) cu Strategica de la Ciungetu si pana in Saua Stefanu (Transalpina).

Vad ca nu ma lasa interfata forumului sa incarc aici formatul gdb asa ca, cine vrea fisierul, rog contact pe e-mail matteo_tgv@yahoo.com

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

Pe baza datelor oferite de Zoltan, am facut un track GPS rutabil (este de Garmin dar, avandu-l pe acesta, puteti coverti la orice alt format rutabil) cu Strategica de la Ciungetu si pana in Saua Stefanu (Transalpina).

Vad ca nu ma lasa interfata forumului sa incarc aici formatul gdb asa ca, cine vrea fisierul, rog contact pe e-mail matteo_tgv@yahoo.com

Fa-l .zip si va merge pus si aici !

Link spre comentariu

Super traseul. Am fost si eu saptamana trecuta pe acolo. Daca nu e cu suparare, o pun o poza de la urcarea pe Cindrel in zona pietroasa si cu inclinare laterala.DSCN2644.thumb.jpg.c13a7bd931c18e98a5cd9360cc01db7b.jpg

4x4
Link spre comentariu

Eu chiar ma bucur si va multumesc ca ati postat alte poze. Mai ales poza lui Andrei ma incanta ca eu nu aveam poza cu intalnirea noastra.

KML.zip

Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare