Bogdan_mb Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Daca vii prin zona Apusenilor, sa ne dai de veste, eventual un punct de plecare. Si pe mine ma atrage explorarea unor noi variante (am si gasit cateva) mai mult decat parcurgerea unor track-uri dar imi doresc de fiecare data sa punctez cat mai multe obiective noi pentru mine. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 (editat) Re: WeekEnd in Apuseni Daca vii prin zona Apusenilor, sa ne dai de veste, eventual un punct de plecare. Si pe mine ma atrage explorarea unor noi variante (am si gasit cateva) mai mult decat parcurgerea unor track-uri dar imi doresc de fiecare data sa punctez cat mai multe obiective noi pentru mine. Uite o propunere de traseu care ar insuma obiectivele propuse. Ce nu am vazut este pestera Vartop. Izbucul Tauz, in mod special, as vrea sa-l revad. Daca vrei sa mergem impreuna, poti sa propui si altceva, dar ca si tie, imi place sa vad locuri noi. P.S. ATENTIE ! Ruta propusa nu este un track. Deci ca atare nu sunt raspunzator pentru posibilitatea de a naviga de la un capat la altul. Editat Iulie 24, 2012 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Stiu traseul in mare parte , mai exact pana la Ic Ponor. Trecerea din lumea pierduta catre Sesul Garzii eu inca nu am gasit-o. Problema la mine ii ca as vrea sa revin totusi spre seara catre Vartop, Lacul Dragan fiind cam departe de mine. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni ... as vrea sa revin totusi spre seara catre Vartop ... Daca vii dinspre Vartop, ai un drum care iese din padure (N - 46.530402°; E - 22.702224°) putea sa ne intalnim acolo sau la cantonul Luncsoara (N - 46.531367°; E - 22.695121°). Cu aproximatie intre orele 11 - 12. Apoi am incepe urcarea impreuna si din Casa de Piatra te-ai intoarce spre Vartop. S-ar putea sa nu gasim urcare din Lumea Pierduta, sau ar putea fi prea mult de lucru si atunci ne vom intoarce spre Glavoi, iar inainte de Glavoi vom face dreapta (pe la sud de Poiana Ponor) catre Sesul Garzii. Asta inseamna ca m-ai lasa singur la urcarea dinspre Somesul Cald catre Piatra Graitoare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni buna domnilor,dupa cum se vede gasca pasionatilor de off road din Oradea s-a cam spart(nu stim cine-i de vina,criza,orgoliile,prostia?).Domnul DAKAR saracul cauta sa adune laolalta citiva baieti care chiar vor sa descopere Romania,sau macar Apusenii...cauta parteneri care vor off road cu harti si GPS-uri in mina,cu trasee in care nu poti sa faci calcule si recunoasterea traseului pe jos,nu te vede nimeni,nici un ziarist nu-i prin zona,ai doar satisfactia ca ai trecut de obstacol si habar n-ai ce urmeaza.Pe traseele lui DAKAR n-aveti nevoie de snorkel ci de co...aie,n-o sa va rupeti masinile ptr un carton sau o tinichea,ci ptr un zimbet la sfirsitul zilei si ce-i sigur e ca n-o sa ajungeti acasa pe lumina.Trofee vor fi pozele care veti sti exact cind au fost facute,(nu vor fi dubii ca-s de anul asta sau de anul trecut),cind veti vorbi cu cineva de Apuseni o sa ziceti -aaa da am fost p-acolo. Asadar daca vreti aventura,extrem,outdoor off road,si sa riscati sa dormiti in masina (sau sub ea) va asteapta maestrul de ceremonii DAKAR(cred ca singurul care are Garmin pe GPS)...HAVE FUN Nu ma pot abtine sa nu te intreb stimate domnule Adi de ce vii cu o asa abordare malitioasa fata de noi cei din Descopera Romania 4X4? Prostie, orgolii??? De unde ai tras aceasta concluzie si de ce ai decratat ca noi ne-am spart? Pt ce face Eugen tot respectul dar hai sa nu vorbim de coaie si curaj, mai bine sa ne reamintim impreuna de iesirea de la Tasad cand unii dintre noi le aveau fooaaarte mici. Daca tu nu esti de acord cu actiunile noatre nu este nici o problema dar hai sa pastram un minim de decenta si respect si sa incetam cu atacuri din acestea spirituale:grin: nu le vad rostul. Cu respect:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Stiu reper-ul indicat de tine ( este intersectia dintre Valea Galbeni si traseul Vartop - Glavoi ) . Restul traseului il discutam cel mai bine la fata locului . Iti las numarul meu de telefon pe privat. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Citat Postat original de adivan Vizualizare Mesaj buna domnilor,dupa cum se vede gasca pasionatilor de off road din Oradea s-a cam spart(nu stim cine-i de vina,criza,orgoliile,prostia?).Domnul DAKAR saracul cauta sa adune laolalta citiva baieti care chiar vor sa descopere Romania,sau macar Apusenii...cauta parteneri care vor off road cu harti si GPS-uri in mina,cu trasee in care nu poti sa faci calcule si recunoasterea traseului pe jos,nu te vede nimeni,nici un ziarist nu-i prin zona,ai doar satisfactia ca ai trecut de obstacol si habar n-ai ce urmeaza.Pe traseele lui DAKAR n-aveti nevoie de snorkel ci de co...aie,n-o sa va rupeti masinile ptr un carton sau o tinichea,ci ptr un zimbet la sfirsitul zilei si ce-i sigur e ca n-o sa ajungeti acasa pe lumina.Trofee vor fi pozele care veti sti exact cind au fost facute,(nu vor fi dubii ca-s de anul asta sau de anul trecut),cind veti vorbi cu cineva de Apuseni o sa ziceti -aaa da am fost p-acolo. Asadar daca vreti aventura,extrem,outdoor off road,si sa riscati sa dormiti in masina (sau sub ea) va asteapta maestrul de ceremonii DAKAR(cred ca singurul care are Garmin pe GPS)...HAVE FUN Nu ma pot abtine sa nu te intreb stimate domnule Adi de ce vii cu o asa abordare malitioasa fata de noi cei din Descopera Romania 4X4? Prostie, orgolii??? De unde ai tras aceasta concluzie si de ce ai decratat ca noi ne-am spart? Pt ce face Eugen tot respectul dar hai sa nu vorbim de coaie si curaj, mai bine sa ne reamintim impreuna de iesirea de la Tasad cand unii dintre noi le aveau fooaaarte mici. Daca tu nu esti de acord cu actiunile noatre nu este nici o problema dar hai sa pastram un minim de decenta si respect si sa incetam cu atacuri din acestea spirituale:grin: nu le vad rostul. Cu respect:h5 :ha: gasca de off-road din Oradea nu s-a spart doar ca s-a mai rarit putin :wink:, au ramas doar cei care vor ceva de la acesta pasiune constituita intr-o asociatie pe care noi cu mare drag am numit-o Descopera Romania 4x4, si cu care ne mandrim oridecateori avem ocazia si sansa. Nu pot sa fiu indiferent vizavi de cele scrise de Adi mai sus, cu atat mai mult cu cat, fac parte din gasca pasionatilor de off-road din Oradea,in opinia mea cred ca nu ii vorba nici de criza, nici de orgolii sau de prostii, ci ii problema de COMUNICARE !!!, atata timp cat nu exista comunicare putem spune ca intradevar gasca s-a spart... probabil ca o mare parte dintre voi stiti de dorinta mea de a face o expeditie de cateva zile prin Apuseni si nu numai, inca de anul trecut am propus acest lucru.. insa din motive tehnice sau de neconcordanta a acelei perioade cu concediile pe care le-a avut fiecare dintre noi am plecat de unul singur... si sa stiti ca nu m-am suparat si nici nu le-am reprosat nimic celor din gasca... Imi doresc si anul acesta sa fac o expeditie de cateva zile prin luna August ramanand cu ideea tot la traseul de anul trecut in mare parte.. asadar daca sunt doritori pentru luna August ii astept sa ma insoteasca cu mare drag si bucurie. cele bune :wink: coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 (editat) Re: WeekEnd in Apuseni Buna seara Daca ,,gasca din Oradea " asa ,,sparta" cum e, ma primeste si pe mine ,care nu sunt din Oradea ,m-as inscrie deja la o iesire in APUSENI ...trece vara si n-ati ,,pus-o " de-o tura serioasa ? sau n-am stiut eu ... ALIN :h5 P.S. Scuze pentru off-topic Editat Iulie 25, 2012 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Buna seara Daca ,,gasca din Oradea " asa ,,sparta" cum e, ma primeste si pe mine ,care nu sunt din Oradea ,m-as inscrie deja la o iesire in APUSENI ...trece vara si n-ati ,,pus-o " de-o tura serioasa ? sau n-am stiut eu ... ALIN :h5 Salut Alin. Tocmai ai postat in topicul, putin denaturat, al unei iesiri. Nu este o "tura", este putin altceva, dar a treia masina se impune si ar inchide "triada" 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Nu ma pot abtine sa nu te intreb stimate domnule Adi de ce vii cu o asa abordare malitioasa fata de noi cei din Descopera Romania 4X4? Prostie, orgolii??? De unde ai tras aceasta concluzie si de ce ai decratat ca noi ne-am spart? Pt ce face Eugen tot respectul dar hai sa nu vorbim de coaie si curaj, mai bine sa ne reamintim impreuna de iesirea de la Tasad cand unii dintre noi le aveau fooaaarte mici. Daca tu nu esti de acord cu actiunile noatre nu este nici o problema dar hai sa pastram un minim de decenta si respect si sa incetam cu atacuri din acestea spirituale:grin: nu le vad rostul. Cu respect:h5 buna domnilor,si sa-mi fie scuzata iesirea "malitioasa'" dar chiar nu vreau si n-am vrut sa jignesc pe cineva.Eu doar incercam sa gasesc pe cineva care sa poata zice la sfirsitul zilei "p-aci n-am mai fost,iau o piatra in gura"",sau äm vazut un loc nou",sau "stiu un traseu nou"etc. Este foarte bine si cu trialurile,toata stima si respectul ptr oamenii care CHIAR s-au implicat.....DAR unde-s iesirile de alta data,unde-s chefurile de la sfirsitul zilei,unde-i placerea de a vedea locuri noi.Ar fi frumos sa vedem p-aici pe forum um palmares al iesirilor,si bineinteles ma refer doar la traseele virgine si nu la drumuri batute si rasbatute de o suta de ori. Inca o data scuze daca am deranjat pe cineva si promit ca n-o sa se mai intimple si va urez sa DESCOPERITI ROMANIA!!! pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Daca mergi cu 4x4 si ai nevoie de partener, te insotesc bucuros. Trimite un PM cu nr. tel. ca sa vorbim. Cu stima. va rog conservati din elan si energie si pentru intervalul 4-12 august. venim doua masini din Tm si campam la Glavoi in prima parte a intervalului apoi we-ul de pe urma la Garda seaca. ne inscriem la ture de-o zi cu revenire la tabara pentru tuici si ceaune. am avut si anul trecut placerea sa ma intersectez la Glavoi cu cativa colegi de forum din Oradea -pe care-i salut!- si mare incantare ar fi revederea! XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni buna domnilor,si sa-mi fie scuzata iesirea "malitioasa'" dar chiar nu vreau si n-am vrut sa jignesc pe cineva.Eu doar incercam sa gasesc pe cineva care sa poata zice la sfirsitul zilei "p-aci n-am mai fost,iau o piatra in gura"",sau äm vazut un loc nou",sau "stiu un traseu nou"etc. Este foarte bine si cu trialurile,toata stima si respectul ptr oamenii care CHIAR s-au implicat.....DAR unde-s iesirile de alta data,unde-s chefurile de la sfirsitul zilei,unde-i placerea de a vedea locuri noi.Ar fi frumos sa vedem p-aici pe forum um palmares al iesirilor,si bineinteles ma refer doar la traseele virgine si nu la drumuri batute si rasbatute de o suta de ori. Inca o data scuze daca am deranjat pe cineva si promit ca n-o sa se mai intimple si va urez sa DESCOPERITI ROMANIA!!! Nu e chiar asa usor cu traseele virgine deoarece : - zona ce se mentioneaza aici face parte din Parcul National , sau chiar din zona protejata a parcului, astfel nu cred ca vrea nimeni discutii cu cei de la parc - cand se merge in grup de 10 masini, unde majoritatea sunt cu familia , sa gasesti dupa o zi intreaga un drum blocat, nu stiu ce reactii va avea lumea, de altfel si riscul la care te expui e mare Eul , eu voi fii acolo si in August. Sa ne mai tineti la curent cand ajungeti in zona. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Iulie 27, 2012 Partajează Postat Iulie 27, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni va rog conservati din elan si energie si pentru intervalul 4-12 august. venim doua masini din Tm si campam la Glavoi in prima parte a intervalului apoi we-ul de pe urma la Garda seaca. ne inscriem la ture de-o zi cu revenire la tabara pentru tuici si ceaune. am avut si anul trecut placerea sa ma intersectez la Glavoi cu cativa colegi de forum din Oradea -pe care-i salut!- si mare incantare ar fi revederea! salutare :), da imi amintesc ca ne-am intalnit anul trecut in Glavoi, si anul acesta o sa merg dar numai in a 2-a jumatate a lunii August, daca cumva esti prin zona in aceea perioada mi-ar face placere sa ne revedem. cele bune! coco I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Si in final niste poze facute pe ruta propusa. Locul de campare, pestera Vartop (dupa mine mai spectaculoasa decat pestera Ursilor) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Iulie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Pestera Vartop, izbucul Tauz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Re: WeekEnd in Apuseni Si in final niste poze facute pe ruta propusa. Locul de campare, pestera Vartop (dupa mine mai spectaculoasa decat pestera Ursilor) pozele alea facute dimineata sunt... rascolitoare! XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate