alexei Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Salutare, din experienta voastra, care sunt motivele pentru care se aprinde martorul din bord - ABS? S-a aprins la mine, am verificat - nivelul de lichid in vas este in regula, placutele nu sunt uzate (le-am verif acum cateva saptamani, si nu se puteau uza in asa hal in atat de scurt timp). Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 (editat) Re: bec in bord - ABS salve te lamureste numai o diagnoza poate fi oricare din senzorii ABS , poate fi calculatorul :( , poate fi cablajul , etc... deci fa-ti curaj si viziteaza un service , caci singur ai sanse 1 % sa rezolvi bafta Editat Iulie 13, 2012 de Astral http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=811219&viewfull=1#post811219 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 Re: bec in bord - ABS De acord cu patriciu. la mine a aparut de doua ori, odata era smuls cablul de la senzor, a doua oara era senzorul dus. in ambele cazuri numai prin diagnoza le-am gasit. La mine e mai simplu (Y61-2.8), faci scurt pe niste pini si numeri de cate ori se aprinde becu. la 3.0 nu ma stiu. :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iulie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2012 Re: bec in bord - ABS multumesc pentru sfaturi! treaba ciudata este ca a doua zi nu s-a mai aprins becul din bord... Pentru acest motiv eu sper ca a fost doar un contact imperfect pe undeva. Daca ramane aprins, ma apuc sa il caut de bube. Oricum, treburile astea cu cablajele ma cam sperie - izolatia si mufele de plastic imbatranesc, se aduna mizerie in ele / pe ele / pe langa ele / etc. si e un mare potential de probleme :( @bgd999 : imi amintesc ca exista si pentru ZD30 un algoritm de citire a codurilor de eroare fara tester / diagnoza. Trebuie sa mai caut, cred ca e si pe aici pe forum reteta ;) O saptamana fara probleme, tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Re: bec in bord - ABS multumesc pentru sfaturi! treaba ciudata este ca a doua zi nu s-a mai aprins becul din bord... Pentru acest motiv eu sper ca a fost doar un contact imperfect pe undeva. Daca ramane aprins, ma apuc sa il caut de bube. Oricum, treburile astea cu cablajele ma cam sperie - izolatia si mufele de plastic imbatranesc, se aduna mizerie in ele / pe ele / pe langa ele / etc. si e un mare potential de probleme :( @bgd999 : imi amintesc ca exista si pentru ZD30 un algoritm de citire a codurilor de eroare fara tester / diagnoza. Trebuie sa mai caut, cred ca e si pe aici pe forum reteta ;) O saptamana fara probleme, tuturor! Hmmm, vezi cum atingi pinii din mufa de diagnoza, .............sa nu plangi cumva dupa ECU... Avand in vedere ca o diagnoza costa cam 60 lei, poate cumpanesti riscurile ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate