cristibuzatu Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Salutare, Deja e o traditie pt mine si cativa off-roadisti ca in fiecare an sa facem o iesire in zona Malaia / Obarsia Lotrului. Zona e superba si plina de trasee frumoase. Asa ca in weekend-ul urmator o sa fim prezenti in zona :D Problema e ca nu prea stim pe ce "cale" sa o luam. Initial ne-am gandit sa facem strategica ( pe care am mai parcurs-o in anii trecuti) cu intoarcere prin ciungetu. - vezi atasament Apoi ma gandeam sa "incercuim" lacul vidra - dar cred ca e destul de soft ???? sau nu ??? - vezi atasament Noi o sa fim in principiu 2 Samuraie si un KTM. Asa ca va rog, "daca aveti pe inima":h5 sa ne ajutati cu niste propuneri sau sugestii pt a avea un timp cat mai frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Re: Malaia 2012 Cand ati programat iesirea asta ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Re: Malaia 2012 citeste topicul asta un traseu lung de offroad usor si unde poti vedea multe zone frumoase gasesti aici 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stane Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Re: Malaia 2012 Poza sta-i aburitoare rau. Se parcurge in ordinea numerica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Re: Malaia 2012 citeste topicul asta un traseu lung de offroad usor si unde poti vedea multe zone frumoase gasesti aici Deci sa inteleg ca perioada este 26-28 august ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 (edited) Re: Malaia 2012 Poza sta-i aburitoare rau. Se parcurge in ordinea numerica? -da, este un traseu pe care l-am conceput pentru niste prieteni. -vazusera strategica si polovragi-curmatura oltetului si au dorit sa vada maxim posibil din muntii capatanii-latoritei -este conceput pentru masini 4x4 stoc, cu at-uri, poate fi parcurs si de suv-uri -se poate face in 3-4 zile, cu coborari in lumea civilizata pentru alimentare cu gpl, benzina, apa, bere, etc. -se parcurge in ordinea numerica pentru a avea pasajele mai dificile pe coborare si cit mai putin asfalt -toate sunt verificate in teren de mine si nu contin pasaje periculoase. -se poate devia usor in offroad adevarat intrand pe traseele nenumerotate. Deci sa inteleg ca perioada este 26-28 august ? topicul indicat este de anul trecut, ca exemplu. cind doreste sa iasa nu este treaba mea. omul a cerut sugestii si i-am aratat ca exista multe locuri frumoase in zona unde poti face offroad soft. conturul lacului vidra este monoton si lipsit de spectaculozitate. nu este drum pentru samuraie ci de berline. Edited July 16, 2012 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Re: Malaia 2012 @minitehnicus : Aaaaa....am inteles, ok.....m-am gandit ca fiind raspunsul tau fix dupa al meu, mi-ai raspuns si mie......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Re: Malaia 2012 Interesant traseul mi-ar place acum depinde ce planuri aveti, in ce perioada si daca vreti tovarasi de drum. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristibuzatu Posted July 17, 2012 Author Share Posted July 17, 2012 Re: Malaia 2012 iesirea o sa aiba loc weekendul asta 20.07 - 22.07 eu am sa ajung in zona de joi - campare la cort :cort poza postata de minitehnicusro e reala:br in acest sens am primit de la omoroka si track-ul cu toate acele trasee din pacate nu pot sa-l uploadez acum - sunt la servici si folosesc un calculator de companie care nu imi permite acest lucru :( cand ajung acasa sharuiesc cu voi...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Re: Malaia 2012 Plimbare placuta colegi.Luni plec in concediu si trebuie sa ma pregatesc poate cu alta ocazie. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristibuzatu Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Re: Malaia 2012 Revin cu "rezultatele" iesirii din acest weekend. In prima zi am incercat un traseu mai scurt, intrucat nici timpul disponibil nu ne-a permis altceva. Asa ca dupa o informare, la fata locului asupra unui drum "neexploatat" am incercat sa ajungem diret din locul de campare ( Malaia ) catre varful Valeanu ( 1847 m ). In prima parte nu am avut nici un fel de problema. In schimb, dupa ce a trebuit sa traversam un parau de-a lungul :banana lucrurile au inceput sa capete consistenta. :) Au inceput pantele abrupte, copacii care blocau drumul forestier...si mirosul de ambreiaj incins :cr1 In a doua parte a traseului am aflat ca ne aflam de fapt pe un drum forestier "in proaspata" constructie. In ultimii kilometri am intalnit doar un TAF parasit - vineri a fost sf Ilie...asa ca probabil "manipulatorul" agregatului si-a luat o zi libera:wink: In cele din urma a trebuit sa ne recunoastem invinsi ( cred ca pana sus mai aveam 1 km). Era imposibil sa mai inaintezi. Totusi e probabil ca acel TAF sa reuseasca defrisarea versantului pana pe platou. Recomand acest traseu a fi incercat si pe viitor. In conditii de noroi nu cred ca exista vre-o sansa de parcurgere in intregime. Mare atentie si la traversarea parului - exista risc de taiere a anvelopelor in pietre. Pentru cine doreste...am inregistrat si trackul acestei "incercari"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristibuzatu Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Re: Malaia 2012 A doua zi a fost una in care am facut un traseu usor spre mediu Strategica - Cabana Plaiu Poienii - Cungetu. Nimic spectaculos...inafara peisajelor:10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristibuzatu Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Re: Malaia 2012 ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Re: Malaia 2012 am incercat sa ajungem diret din locul de campare ( Malaia ) catre varful Valeanu ( 1847 m ). voi pe acolo ati vrut sa urcati sau trebuia sa mergeti din malaia spre bucureasa/stanele zmeuret si ati ratat intrarea in traseu? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristibuzatu Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Re: Malaia 2012 voi pe acolo ati vrut sa urcati sau trebuia sa mergeti din malaia spre bucureasa/stanele zmeuret si ati ratat intrarea in traseu? pe acolo am vrut sa mergem. oamenii locului ne-au spus ca "drumul" e intr-o continua constructie si ca nu prea stiu care e stdiul lui. asa ca am vrut sa vedem noi pana unde se poate ajunge. din pacate....nu pana sus. la anul sunt tare curios daca o sa se poata parcurge intreg drumul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristibuzatu Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 Re: Malaia 2012 aaaa....uitasem...duminica ne-am trezit "cu un sunet de drujba" ce rasuna de pe toti munitii de prin imprejurimi...cand am scos un pic capul din cort am observat ca de fapt erau o multime de motociclisti...ulterior am aflat...tocmai ce se desfasura etapa nationala de hard enduro - Voineasa 20-22 iulie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts