matteo_tgv Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 (edited) Salut, vreau sa merg si eu luni pe Strategica, vreau sa urc dinspre Voineasa, sa ies in Transalpina si apoi sa cobor spre Ranca. Masina va fi un Mitsubishi Delica Space Gear cu anvelope LT in stare acceptabila. 1. Se preteaza pt masina mea? 2. Am rugamintea sa descrie cineva traseul (o marcare in Google Earth ar fi minunata!) ca eu tot nu ma prind din ce am citit pana acum. M-am uitat pe Google Earth si sunt tot felul de drumuri pe acolo, greu de identificat Strategica. 3. Cati km are Strategica (de jos si pana pe Transalpina) si cam in cat timp se face? Intreb pt ca, pt noaptea aia, avem programat sa punem tabara pe crestele Muntilor Vulcan (adica, de acolo, o luam pe Tg Jiu, Turcineni, peste Muntii Vulcan urmand, a doua zi sa coboram in Valea Jiului si sa mergem spre Herculane pe Cerna). Drumul asta are o numerotare oficiala? Bafta, Matteo Edited July 17, 2012 by matteo_tgv Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Re: Strategica - rog informatii Serios....ia incearca intai asa, dupa cuvantul-cheie "strategica"....vei gasi vreo 9-10 topicuri...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Re: Strategica - rog informatii Vezi ca ti-am dat deja pe 2 topicuri trackul in format kmz, compatibil Google Earth. Descarca-l, dezarhiveaza ZIP-ul, incarca KMZ-ul in Google Earth si vizualizeaza-l. O sa ai si o estimare a lungimii traseului, sunt pe la 40 km(cam cat e si distanta pe sosea intre Voineasa si Obarsia Lotrului cu care merge cam paralel). La astia mai adaugi cat faci pe asfalt pe Transalpina(catre Ranca vreo 20-25). Din Ranca pana in Novaci sunt 15, din Novaci pana in Targu Jiu sau Bumbesti-Jiu cred ca 20. Nu stiu exact pe unde intentionezi sa urci in masivul Valcan si nici unde intentionezi sa campezi. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts