spike Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Salut,am auzit ca e un traseu din Cornu spre Secaria si m-am decis sa-l incerc cu masina din dotare Pajero 3,2 did lung echipata doar cu mt-uri.Nu mi s-a parut dificil fiind uscat insa daca era noroi nu reuseam.Traseul cred ca are in jur de 20 km destul de frumos si pe alocuri solicitant pt mine(sunt la prima iesire).Mentionez ca au fost vreo 2,3 locuri in care am folosit toate butoanele din dotare asta si din cauza ca drumul se ingusta destul cat sa nu incap cu animalu' si a trebuit sa ocolesc putin.Revin cu foto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Cornu-Secaria de unul singur. Poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 (editat) Re: Cornu-Secaria de unul singur. Si inca putine: Editat Iulie 23, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Cornu-Secaria de unul singur. Ii sta frumos jucariei in peisajul acela! Sa- ti fie de bine! :h5 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Cornu-Secaria de unul singur. Felicitari pt iesire :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Cornu-Secaria de unul singur. felicitari, o s-o incerc si eu. in alta ordine de idei, cand am citit tilul puteam sa jur ca l-a scris un coleg DJ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Cornu-Secaria de unul singur. Multam frumos,daca face cineva trasee de genul asta vin si eu sa fim mai multi ca singur e cam aiurea.Sorin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 (editat) Re: Cornu-Secaria de unul singur. Felicitari! In Cornu ai vreun indicator care sa te indrume spre Secaria ? Sau e drumul care da in Vistieru ? (asta la ce am vazut pe Google Maps) Am vazut ca din Secaria mai e un drum care duce in Azuga si in Busteni. Poate ne strangem intr-un weekend cativa sa-l facem daca nu e prea dificil ca traseu ;) Masina mea e stock, fara troliu, echipata cu AT-uri... Editat Iulie 26, 2012 de b77dbc Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Cornu-Secaria de unul singur. Multam frumos,daca face cineva trasee de genul asta vin si eu sa fim mai multi ca singur e cam aiurea.Sorin. Pe langa ca e aiurea, dar singur nu se pleaca niciodata la off-road (prima regula a off-road-ului) Si eu sunt adeptul traseelor soft, pe viitor poate vorbim si mergem impreuna daca ne potrivim ca timp liber. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Iulie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Cornu-Secaria de unul singur. Salut,nu am avut prea multe indicatii,mi-am consultat niste prieteni din Campina si mi-au spus ca accesul se face pe un drum ce trece pe langa crucea din Cornu si dupa aceea am mers pe intuitie.M-am intersectat cu mai multe drumulete,asta pe care am mers eu iese in loc.Sotrile dupa care se face un alt drum spre Secaria.Eu sunt destul de liber si putem iesi oricand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate