Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cornu-Secaria de unul singur.

spike

Postări Recomandate

Salut,am auzit ca e un traseu din Cornu spre Secaria si m-am decis sa-l incerc cu masina din dotare Pajero 3,2 did lung echipata doar cu mt-uri.Nu mi s-a parut dificil fiind uscat insa daca era noroi nu reuseam.Traseul cred ca are in jur de 20 km destul de frumos si pe alocuri solicitant pt mine(sunt la prima iesire).Mentionez ca au fost vreo 2,3 locuri in care am folosit toate butoanele din dotare asta si din cauza ca drumul se ingusta destul cat sa nu incap cu animalu' si a trebuit sa ocolesc putin.Revin cu foto.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cornu-Secaria de unul singur.

Felicitari!

In Cornu ai vreun indicator care sa te indrume spre Secaria ? Sau e drumul care da in Vistieru ? (asta la ce am vazut pe Google Maps)

Am vazut ca din Secaria mai e un drum care duce in Azuga si in Busteni.

Poate ne strangem intr-un weekend cativa sa-l facem daca nu e prea dificil ca traseu ;) Masina mea e stock, fara troliu, echipata cu AT-uri...

Editat de b77dbc

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

Multam frumos,daca face cineva trasee de genul asta vin si eu sa fim mai multi ca singur e cam aiurea.Sorin.

Pe langa ca e aiurea, dar singur nu se pleaca niciodata la off-road (prima regula a off-road-ului)

Si eu sunt adeptul traseelor soft, pe viitor poate vorbim si mergem impreuna daca ne potrivim ca timp liber.

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

Salut,nu am avut prea multe indicatii,mi-am consultat niste prieteni din Campina si mi-au spus ca accesul se face pe un drum ce trece pe langa crucea din Cornu si dupa aceea am mers pe intuitie.M-am intersectat cu mai multe drumulete,asta pe care am mers eu iese in loc.Sotrile dupa care se face un alt drum spre Secaria.Eu sunt destul de liber si putem iesi oricand.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare